Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.270
Δεν με νοιαζη ποσα μηνυματα εχω δεν με καιγεται καρφι γιαυτο το θεμα γενικοτερα και δεν προκειται να κατσω να ποσταρω μονο και μονο για να ανεβασω το νουμερο,δεν με νοιαζη να ανοιγω οτι να ναι θεματα για να περνω Thanks λες και δεν εχω με τιποτα αλλο να ασχοληθω στη ζωη μου,δεν με απασχολει αν βαλει καποιος η καποια thanks σε αυτο το θεμα ας μην εχει και κανενα.Αυτο ομως που με νοιαζη ειναι πως καθε ενα απο αυτα τα 2000 και κατι Thanks Που εχω αυτοι που τα εβαλαν τα εβαλαν για καποιον λογο.Μπορει να τα εβαλαν γιατι τους αρεσε το θεμα η γιατι εμαθαν κατι απο το θεμα η γιατι γελασαν και διασκεδασαν με το θεμα η ακομα γιατι με γουσταρουν σαν ατομο και σαν μελος και ασχετα αν δεν τους αρεσε το θεμα η αν δεν συμμετειχαν εβαλαν το thanks.Πολλοι και διαφοροι μπορει να ειναι οι λογοι που καποιος συμμετειχε ωστε ο αριθμος των thanks να φτασει σε αυτο το νουμερο γιαυτο λοιπον και γω λεω ενα τεραστιο
ΤΗΑΝΚS σε ολους σας και ευχομαι να τα λεμε και να γουσταρουμε οσο καιρο θα ημαστε εδω μεσα.Ευχαριστω λοιπον αλανια και ο metalcandyman ειναι εδω για να σας κανει να γελατε με τα θεματα του,να διασκεδαζετε να μαθαινετε κατι που ισως να μην ξερατε αλλα και για να σας νευριαζω που και που γιατι αυτα ειναι το αλατοπιπερο του forum
Eπισης οποιος δεν γουσταρει αυτα τα θεματα επετειακου χαρακτηρα πολυ απλα ας μην ποσταρει η ας μην τα διαβασει καν.
ΤΗΑΝΚS σε ολους σας και ευχομαι να τα λεμε και να γουσταρουμε οσο καιρο θα ημαστε εδω μεσα.Ευχαριστω λοιπον αλανια και ο metalcandyman ειναι εδω για να σας κανει να γελατε με τα θεματα του,να διασκεδαζετε να μαθαινετε κατι που ισως να μην ξερατε αλλα και για να σας νευριαζω που και που γιατι αυτα ειναι το αλατοπιπερο του forum

Eπισης οποιος δεν γουσταρει αυτα τα θεματα επετειακου χαρακτηρα πολυ απλα ας μην ποσταρει η ας μην τα διαβασει καν.