Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν είναι θέμα flash. Είναι Windows executables (exe). Σίγουρα παραμένουν συλλεκτικά αλλά και απόλυτα δύσχρηστα και μόνο για widnows boxes. Κρίμα, γιατί ένα άχτι το έχουμε και μας το απαλύναν κατά το ήμισιWally είπε:Παιδια τα τευχη παραμενουν συλλεκτικα ανεξαιρετως format. Τωρα αν το Android δεν εχει flash ειναι αλλη κουβεντα. Tιποτα παντως δεν ειναι τυχαιο. Προσπαθω να βρω αλλο περιοδικο (οχι μονο πληροφορικης) που να εκδιδεται σερι 30 χρονια...δεν θυμαμαι καποιο αλλο...
Χωρίς να έχω πλέον άμεση σχέση με την εταιρεία ώστε να είμαι 100% σιγουρος, υποψιάζομαι πως μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον, το κρατά ζωντανό για συναισθηματικούς λόγους (σε αυτό αναφερόμουν άλλωστε κι εδώ όπου ο Μάνος με παρεξήγησε κα ινόμιζε ότι αναφερόμουν στο PCmaster). Άλλωστε, η Compupress έχει μια παράδοση να "σκοτώνει" εκδόσεις πολύ πιο γρήγορα/εύκολα, ακόμα και αν τα πήγαιναν (ή ήταν ξεκάθαρο ότι θα τα πάνε) πολύ καλύτερα από το CΓΟ, χωρίς να τους δίνει όχι δεύτερη, αλλά ούτε πρώτη ευκαιρία...Maddog είπε:Πάντα απορούσα πάντως ποιοί το διαβάζουν και "κράτησε" τόσα χρόνια, εγώ δεν ξέρω ούτε έναν...Δεν το λέω για flaming, σαν απλή παρατήρηση/απορία το αναφέρω...
Απο μια γρηγορη ματια που εριξα ετσι απο περιεργεια ,supacoopa είπε:Υπαρχει αραγε τροπος να μετατραπουν αυτα τα exe σε pdf? Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα σχετικο.
Λαθος του περιοδικου να δωσει συλλεκτικα τευχη σε τετοια μορφη.
Παρόλο που έχω σχέση με την εταιρεία,δεν είμαι ούτε κι εγώ βέβαιος για το οτιδήποτε.Άλλωστε εσύ υπήρξες τα υπερδιπλάσια από τα μέχρι στιγμής δικά μου χρόνια εκεί,οπότε πιο πιθανό θα ήταν να γνωρίζεις κάτι εσύ,παρά εγώ.Olorin είπε:Χωρίς να έχω πλέον άμεση σχέση με την εταιρεία ώστε να είμαι 100% σιγουρος, υποψιάζομαι πως μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον, το κρατά ζωντανό για συναισθηματικούς λόγους
Σε αυτό έχεις δίκιο,όντως αυτό είχα καταλάβει αρχικά,οπότε επρόκειτο περί λανθασμένης εκτίμησής μου.Συνεπώς γράψε λάθος...Olorin είπε:(σε αυτό αναφερόμουν άλλωστε κι εδώ όπου ο Μάνος με παρεξήγησε κα ινόμιζε ότι αναφερόμουν στο PCmaster).
Το ότι καθένα περιοδικό δε προσπαθεί -κι εκ φύσεως δε μπορεί- να προλάβει το internet,το έχουμε ξαναπεί.Είναι άλλωστε περισσότερο από αυτονόητο.freaktmp είπε:Παντως εχω να διαβασω οποιοδηποτε ελληνικο περιοδικο εδω και 13 χρονια και δυστυχως σε αυτα τα χρονια δεν εχει αλλαξει τιποτα. Πραγματα που τα εχουμε δει μηνες νωριτερα στο web, προχειροτητα, βερμπαλισμος, ενα πολυ χαμηλο επιπεδο, κλπ. Καμια σχεση με το περιοδικο που διαβαζα πριν 20 χρονια (που ηθελε και ενα MSc για να ακολουθησεις καποια αρθρα).
Το οτι κατι υπαρχει για 30 χρονια αυτο δεν ειναι καποιου ειδους εγγυηση ποιοτητας, απλα αποδεικνευει οτι μπορει να απευθυνεται στον ελαχιστο κοινο παρονομαστη καλυτερα απ' οτιδηποτε αλλο. Αυτο για καποιους μπορει να ειναι αξιολογος στοχος, οχι για μενα.
Και σε μια αγορα 3 περιοδικων, ακομα και αν δεν προσπαθησει κανεις καθολου, ερχεται τριτος! Τελικα οτιδηποτε απαιτει ?4.8 και 5-6 ωρες απο εμενα, θα πρεπει να προσπαθησει πολυ περισσοτερο.
(Aπο το επετειακο τευχος :Nemo είπε:τα περιοδικα που δινει σε ψηφιακη μοργη ειναι τα Προβολή συνημμένου 43962