360 Ban Waves

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Tallman, απλά κορυφαίο!!!

Από τις ελάχιστες φορές που έκατσα να δω οτιδήποτε στο Youtube και δεν μετάνιωσα για το σπαταλημένο bandwidth! :D

Χτες το βραδυ επεσαν κεφαλια.

Οπως και τη προηγουμενη φορα δεν υπαρχει pattern.

Πολλα Samsung και Hitachi παρολο που ειχαν "stealth" fw την εφαγαν-άλλα παλι τη γλυτωσαν.

Mεχρι στιγμης φαινεται να την εχουν βγαλει εντελως καθαρη τα Benq.

Πολλοι λενε οτι υπηρξε παιχνιδι-ρουφιανος (οπως το Crackdown στην προηγουμενη εκαθαριση)

Οσοι ειναι "κακα παιδια" να κρατησουν "σταση αναμονης"...ειδομεν

Ευτυχώς που δεν με ενδιαφέρει το online..........

Ευτυχώς που δεν το φλάσαρα ακόμα..

Και το έλεγα πως με αυτό το καινούριο update πάλι θα έχουμε bans..

Προσοχη λοιπον...

Γιωργο το online ειναι ολα τα λεφτα-give it a chance...δεν εχεις βαρεθει να σκοτωνεις Α.Ι (και συνηθως χαζους ή προβλεψιμους) χαρακτηρες?

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΛΥΣΗ είναι μια και μοναδική και λέγεται "2 XBOX 360". Ενα για Online και ένα για "offline".

Θα το αφησω για λίγο έτσι και το δικό μου και βλέπουμε....

Άτιμή MS....:mad:

Theoritikos,τελικά ποιο drive έχουν τα δικά μας x box 360..?

Wally είπε:
Προσοχη λοιπον...Γιωργο το online ειναι ολα τα λεφτα-give it a chance...δεν εχεις βαρεθει να σκοτωνεις Α.Ι (και συνηθως χαζους ή προβλεψιμους) χαρακτηρες?
Μπα.....

Δεν αμφιβάλλω για τα λεγόμενά σου φίλε Πάνο, αλλά εγώ δεν είμαι κοινωνικός τύπος.

Άλλωστε τα μόνα forums που ασχολούμαι είναι το GRM και το Mame.gr.

Και στο δεύτερο δεν έχω παράπάνω από 140 posts.....

Κάποτε θέλησα να ασχοληθώ με το Lineage, αλλά η αντιμετώπιση από τους άλλους δεν μου άρεσε καθόλου. Βρισίδια, καγκουρισμός και άγιος ο Θεός, απήυδησα με το κάθε 13άχροο που ερχόταν να βγάλει τα σώψυχά του σε ένα παιχνίδι και που νόμιζαν πως σώνει και καλά κάτι έκαναν στη ζωή τους.

Επίσης, λόγω του WOW έχω χάσει φίλους που τους ήξερα χρόνια. Το καλοκαίρι είχα την τύχη να δω έναν από αυτούς ο οποίος είχε βγει για καφέ μετά από μήνες, αφού δεν είχε Internet λόγω του ότι περίμενε την μεταφορά της γραμμής του από OTE σε Fotrhnet αν δεν κάνω λάθος.

Το θέμα της συζήτησής του ήταν αποκλειστικά το WOW, μου είπε ότι είχε χωρίσει με την κοπέλα του και είχε χάσει και τη δουλειά του λόγω του παιχνιδιού και δεν τον ένπιαζε καθόλου.

Γενικά μια ζομποκατάσταση που εγώ επουδενί δεν θέλω να μπλεχτώ.

Τώρα για πολλούς μπορεί να είναι ότι καλύτερο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν έχω κανένα λόγο ή δικαίωμα να κρίνω τις επιλογές των άλλων. Η ζωή του καθενός είναι δική του να κάνει ότι θέλει, απλά είδα πολλούς φίλους μου να μην έχουν πιά ζωή....

Οπότε μακριά και αγαπημένοι από το on line, από clans και από οτιδήποτε άλλο. Και όπως λέει και ο φίλτατος Manos, παιχνίδι με άλλους μόνο στ τοπικό LANάκι πιά.

Χαχαχα μην μπλεκεις τα MMORG.

Μιλαω για console shooters.

Ενα μισαωρακι την ημερα με πολυ μολυβι ειναι εξαιρετικη "εκτονωση" :D (με τη καλη εννοια-οχι με αυτη της ψυχοθεραπειας!)

Π.χ τo COD4 online ειναι κολλημα (δεν μπορεσα να ασχοληθω καν με το single player mode)

Συμφωνώ μαζί σου.

Δυστυχώς on line = MMORGs για την πλειοψηφία.

Αλλά.......... δεν με βλέπω ούτε με σφαίρες φίλε!!!!!!!!!

Etsi etsi na tis plironete to "live" kai na sas mpanarei apo pano. :biglaugh:

Σταματα να ποσταρεις απο τη κασελα. :D

Παντως οπως δειχνουν τα πραγματα οι χρηστες που εφαγαν το μπανακι:

α)δεν ειχαν την ευχερια να εχουν 2 360 οταν φλασαραν την κονσολα τους και ετσι η κονσολα εμεινε για καποια ωρα χωρις DVD στο SATA

b)κατεβαζαν non-scene-releases ΑΚΑ τα αντιγραφα ασφαλειας του καθε ασχετου-πικραμενου ή φυτευτων απο "ανωθεν" ;)

Πολλοι σχολιαζουν και την περιοδο που επελεξε η MS μιας και θα σπρωξει καποιους να ξαναγορασουν κονσολα εν τω μεσω Χριστουγεννων...

Τυφλα να εχει το Νταλλας και η Δυναστεια...

Λοιπον,μολις εμαθα (ευτυχως μεσω SMS χαχαχαχα) οτι ξεκινησαν τα φθινοπωρινα "μπανια" 2008 απο την MS στο Πορτο Κατσικι εμμμμ στο Live. :)

Ψιλο-αναμενομενο μιας και σε λιγες μερες σκαει το νεο dashboard.

Πρωτες πληροφοριες λενε για ban σε κραυγαλεες περιπτωσεις (πχ φωστηρες που επαιζαν Online το Gears2 15 μερες πριν κυκλοφορησει επισημα).

Σωσιβια,μπρατσακια και μαγιο λοιπον εν τω μεσω Φθινοπωρου. :)

Ριχτε ματια στο xboxscene thread ΕΔΩ

Παω για νανι,λεπτομερειες αυριο... ;)

Αμμμ για αυτο σε εχουμε χασει απο το LIve......

Μην μασας ρε. :D

Kοτα,
chicken.gif

Εμ, κάποιοι με υψηλότατο IQ (χήνας) έπαιζαν παιχνίδια συνδεδεμένοι στο live (GoW2) πριν διανεμηθούν επίσημα και επιπλέον αρκετοί έτρεξαν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το XNE σπασμένο και χωρίς να υπάρχει υποστήριξη, ο λόγος; Μάλλον η αλλαγή στο κλίμα και η παράταση του καλοκαιριού τους πείραξε στο μυαλό. Χειμερινοί κολυμβητές λοιπόν.

Eρώτηση: εγώ που δεν παίζω παιχνίδια multiplayer online αλλά μόνο κατεβάζω (και αγοράζω) παιχνίδια από το XBLA θα επηρρεαστώ; Να το ανάψω ή όχι; :)

Έχεις modάτη κονσόλα; Εάν όχι τότε δεν θα έχεις πρόβλημα, αν και μαζί με τα ξερά καίγονται ενίοτε και μερικά χλωρά. Πάντως αυτοί που το τρώνε το μπουγέλο έχουν περισσότερα να επιδείξουν σε βάθος χρόνου από multiplayer παιχνίδια και XBL downloads.

Εγώ πάντως εκεί που ενδιαφερόμουν για το XNE και έβλεπα σχετικά θέματα και βίντεο, έχω "κρυώσει" κάπως (ένα πράγμα σαν τις νέες εκδόσεις windows), προτιμώ να περιμένω κάνα-δυο μερούλες παρά να είμαι ο πρώτος που θα το βάλει. Δεν ξέρω ίσως να φταίει ότι μου αρέσει και το τρέχον περιβάλλον με τα blades, ενώ το καινούργιο μου φέρνει πολύ προς άλλα πιο παιδικά μηχανήματα. Τέσπα θέμα συνήθειας υποθέτω, έχω άλλες προτεραιότητες, πρέπει να τερματίσω το COD4 στο Veteran πριν βγει το καινούργιο και με έχει βάλει στο μάτι ένα #$^#$ελικόπτερο δεν με αφήνει να ξεμυτίσω καθόλου, βλέμμα και σφαίρα (δεν χρειάζονται στο Veteran παραπάνω).

Το νέο interface απ'όσα έχω δει δεν μου αρέσει καθόλου, σαχλό, πάνσαχλο και παιδικότατο. Αλλά νομίζω θα είναι υποχρεωτικό update, όχι;

Όσο για την κονσόλα μου, φλασαρισμένο drive έχω...

Και κλάααααααμα η κυρία... :D έτσι και τη φάει η κονσόλα σου no more online gaming.

Παίχτε σε PC βρεεεεεεεεε

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα