Wally είπε:
Προσοχη λοιπον...Γιωργο το online ειναι ολα τα λεφτα-give it a chance...δεν εχεις βαρεθει να σκοτωνεις Α.Ι (και συνηθως χαζους ή προβλεψιμους) χαρακτηρες?
Μπα.....
Δεν αμφιβάλλω για τα λεγόμενά σου φίλε Πάνο, αλλά εγώ δεν είμαι κοινωνικός τύπος.
Άλλωστε τα μόνα forums που ασχολούμαι είναι το GRM και το Mame.gr.
Και στο δεύτερο δεν έχω παράπάνω από 140 posts.....
Κάποτε θέλησα να ασχοληθώ με το Lineage, αλλά η αντιμετώπιση από τους άλλους δεν μου άρεσε καθόλου. Βρισίδια, καγκουρισμός και άγιος ο Θεός, απήυδησα με το κάθε 13άχροο που ερχόταν να βγάλει τα σώψυχά του σε ένα παιχνίδι και που νόμιζαν πως σώνει και καλά κάτι έκαναν στη ζωή τους.
Επίσης, λόγω του WOW έχω χάσει φίλους που τους ήξερα χρόνια. Το καλοκαίρι είχα την τύχη να δω έναν από αυτούς ο οποίος είχε βγει για καφέ μετά από μήνες, αφού δεν είχε Internet λόγω του ότι περίμενε την μεταφορά της γραμμής του από OTE σε Fotrhnet αν δεν κάνω λάθος.
Το θέμα της συζήτησής του ήταν αποκλειστικά το WOW, μου είπε ότι είχε χωρίσει με την κοπέλα του και είχε χάσει και τη δουλειά του λόγω του παιχνιδιού και δεν τον ένπιαζε καθόλου.
Γενικά μια ζομποκατάσταση που εγώ επουδενί δεν θέλω να μπλεχτώ.
Τώρα για πολλούς μπορεί να είναι ότι καλύτερο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν έχω κανένα λόγο ή δικαίωμα να κρίνω τις επιλογές των άλλων. Η ζωή του καθενός είναι δική του να κάνει ότι θέλει, απλά είδα πολλούς φίλους μου να μην έχουν πιά ζωή....
Οπότε μακριά και αγαπημένοι από το on line, από clans και από οτιδήποτε άλλο. Και όπως λέει και ο φίλτατος Manos, παιχνίδι με άλλους μόνο στ τοπικό LANάκι πιά.