Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Η αλήθεια είναι ότι όση χαρά και να έκανα με το που πήρα πριν αρκετό καιρό ένα FZ-1, άλλο τόσο πονοκέφαλο μου έχει δημιουργήσει ! Αρχικά πίστευα ότι έγραφα κακές κόπιες, έπειτα θεώρησα ότι χρειαζόταν "τούμπανο" μεταλλικό μετατροπέα (είναι γιαπωνέζικο), και αφού έσκασε και ένα θυρίστορ δίπλα στα ρεγουλατόρια, με αποτέλεσμα να μην ανάβει άρχισα να απελπίζομαι βαθύτατα. Αφού το επισκεύασα με αλλαγή πυκνωτών και θυρίστορ, αφού έβαλα τον πλέον τούμπανο μετατροπέα που ζυγίζει 100 κιλά, και αφού φυσικά ξεκίνησα να το ταΐζω αποκλειστικά με originals, εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με overheating, που οδηγεί σε choppy FMV playback και κολλήματα μετά από μισή ώρα.
Καταρχήν, δεν γνώριζα ότι έχουν fan τα fz-1 μέσα τους, αφού το δικό μου δεν είχε ! Προφανώς θα πρέπει να εγκαταστήσω ένα (δύο
, άλλα φοβάμαι με τα voltages κλπ, και δεν θέλω να τραβήξω ισχύ από το εσωτερικό τροφοδοτικό του. Οπότε, έχει κάποιος (γνώστης κατά προτίμηση) κάποια πρόταση για το πώς θα εγκαταστήσω στο εσωτερικό του ένα σύστημα airflow (ας πούμε γνωρίζοντας την θέση των original ανεμιστήρων) για να το κρατάω cool και να παίξω επιτέλους ήρεμα το Deadalus Encounter ?
Καταρχήν, δεν γνώριζα ότι έχουν fan τα fz-1 μέσα τους, αφού το δικό μου δεν είχε ! Προφανώς θα πρέπει να εγκαταστήσω ένα (δύο