3DO Top50 Best Games

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
20-11

[video=youtube;ZJcdt8-M0_U]

:beer: έτσι μπάς και μάθει επιτέλους ο κόσμος ποιά ήταν η κορυφαία κονσόλα της 5ης γενιάς!! :D

Αν και δέν συμφωνώ με το top50 καλούτσικο είναι! :darkglasses:

Θα σου πω αν αξιζουν οταν τα παιξω ολα! :D

Παντως θεωρω απαραδεκτο που ημουν LTTP στο θεμα του 3DO.

ΙΜΗΟ παντα θεωρουσα οτι αποτελει τη δευτερη καλυτερη κονσολα της 5 Γενιας.

Μαλιστα θα κανω στο κοντινο μελλον (να περασει καμια βδομαδα και καμια 100αρα games :) ) ενα thread που θα αφορα μια πρωτη προσωπικη οπτικη μου απεναντι του.

Θελω παντως να μας βομβαρδισεις με πληροφοριες για το μασινι!

BTW σορυ Γιαννη αλλα το Saturn παραμενει ο Βασιλιας... :)

Μπορυμε να ανοιξουμε threads

3DO VS Jaguar (αν και ισοδυναμει με κλοπη εκκλησιας :D )

3DO VS Saturn (ξερουμε την καταληξη αλλα θα ειναι ωραια κουβεντα!)

Σίγουρα το saturn είναι ο βασιλιάς αλλά το 3dακι το θεωρώ πρωτοπόρο! :darkglasses:

Μια κοντρίτσα πάντως δεν θα ήταν άσχημη! :D

Οπωσδήποτε check :

captain quazar,gex,blade force,deathkeep,super street fighter,killing time, shockwaves...

ειδικά το killing time...ΤΑ ΣΠΑΕΙ! :darkglasses:

Χααχαχαχααχα,ξεμεινα απο CD εχτες!(εγραφα αρειμανιως)

Πριν παω για δουλεια σημερα,θα τσιμπησω μια 100αδα :D

Παντως ειναι πραγματικα εντυπωσιακη η υπαρξη τοσων στανταρ θυρων (ισως αμα ειχε και RGB θα ηταν το τελειο),η ενσωματωμενη μνημη,τα headphones στο χειρηστηριο(μεχρι τωρα νομιζα οτι η MS ειχε φοβερη ιδεα με το 360:D) και τα πραγματικα ωραια παιχνιδια!

eναs ειναι ο βασιλιαs.

PLAYSTATION.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ

Wally είπε:
3DO VS Saturn (ξερουμε την καταληξη αλλα θα ειναι ωραια κουβεντα!)
Και οι δύο κονσόλες είναι νικήτριες στην 5η γενιά, καθώς είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας. Οντας κι εγώ LTTP και με τις δύο (αλλα έχοντας ψύχωση και με τις δύο), οφείλω να ασχοληθώ πολύ περισσότερο για να βγάλουμε ένα GRM Top 50 μαζί με pitσunami, Wally αλλα και τους άλλους φανατικούς ;)

Μέχρι τότε ... 3DO Saturn FTW!!! :darkglasses:

P.S. Pitsunami , δεν ποστάρεις ένα πρόχειρο δικό σου top 20;

Wally είπε:
Χααχαχαχααχα,ξεμεινα απο CD εχτες!(εγραφα αρειμανιως)Πριν παω για δουλεια σημερα,θα τσιμπησω μια 100αδα :D

Παντως ειναι πραγματικα εντυπωσιακη η υπαρξη τοσων στανταρ θυρων (ισως αμα ειχε και RGB θα ηταν το τελειο),η ενσωματωμενη μνημη,τα headphones στο χειρηστηριο(μεχρι τωρα νομιζα οτι η MS ειχε φοβερη ιδεα με το 360:D) και τα πραγματικα ωραια παιχνιδια!

:D Γράφε γράφε!... :D Ήδη προχωράω το θέμα rgb. Λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα το έχω ετοιμάσει! Τop 20 δεν μπορώ να βγάλω γιατί δεν έχω δεί ούτε τα μισά games.Προσεχώς... :o

χαιρομαι που κερδισα βραβειο αν και τοσο νεος στο φορουμ :D :D.βεβαια γεγονος ειναι οτι μαζι μου κερδισαν το βραβειο και αλλα 100 εκατομμυρια(χρηστες του psone βεβαιος βεβαιος). :tease: :tease:

Casual Gamers του Πλανητη ενωθειτε! Μπουαχαχαχαχαχα

ευτυχως που βγηκε το playstation γιατι ολοι εσεις οι "hardcore gamers" με το που θα πατουσατε τα 18 θα παιζατε τις

'harcore consoles" σας κρυμενοι σε καμια σοφιτα για να γλιτωσετε το κραξιμο. :D ζητω το playstation για την απενοχοποιηση του gaming. :award:

Θα σου ηταν χρησιμο να μαθαινες οτι η "αποενοχοποιηση" του gaming εγινε αρκετα χρονια πριν κυκλοφορησει το Playstation?

Το MegaDrive σου λεει κατι? :)

Το σκίσαμε...για να γυρίσουμε στο topic, πάω να φτιάξω το δικό μου top για 3DO μέχρι να το σκεφτεί ο pitsunami... :)

Άσχετο: αν το 13 σημαίνει αυτό που νομίζω, εξηγούνται όλα άνετα. :D

πολυ χλωμο για το megadrive.τελοσπαντων επειδη βγηκαμε οφτοπικ ασ το αφησουμε εδω.ο καθενας με την γνωμη του.οσο για το nick μπορει να ειναι οτι νομιζεις μπορει και οχι :darkglasses:

Ένα τοπ 20 κατά την γνώμη μου,

1.gex ακόμα και σήμερα το λιώνω ευχάριστα!

2.return fire πολύ διασκεδαστικό και τρομερό διπλό

3.need for speed no comment

4.captain quazar πολύ γέλιο και gameplay

5.killing time τρομερό fps,απλά τέλειο!

6.super street fighter 2 άψογη μεταφορά

7.samurai shodown

8.deathkeep φοβερό first person rpg

9.bladeforce πανέμορφος 'εξομοιωτής' ελικοπτέρου...

10.the d ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

11.starblade φοβερό ειδικά η special 3do version

12.off world interceptor

13.hell

14.megarace

15.slam'n'jam

16.star control II δεν μου πολυαρέσουν τέτοια games αλλά μετά από απείλες το έβαλα! :)

17.primal rage

18.scramble cobra

19.novastorm

20.vr stalker

Αυτή είναι μία λίστα με must play 3DO games!! :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα