5 Χρόνια Μαζί!

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.133
Αντιδράσεις
48.307
Σήμερα κλείνω 5 χρόνια εδώ στο retromaniax! Προσπαθώντας να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου τι να πρωτοπώ...


Το retromaniax μου έγινε τόσα χρόνια τώρα μια καθημερινή και αναγκαία συνήθεια και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Χαίρομαι που γνώρισα κάποια άτομα εδώ από κοντά και εύχομαι και τα άλλα που δε γνώρισα και απλά μιλάμε εδώ , να έρθει κάποια στιγμή η ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά.



Χαίρομαι που κοντεύω να φτάσω τα 7000 ποστ και εύχομαι τα περισσότερα τουλάχιστον να είναι απαραίτητα και αναγκαία για εδώ. Χαίρομαι που το retromaniax με ώθησε να ασχοληθώ και να μελετήσω ακόμη περισσότερο τον ελληνικό κινηματογράφο που πάντα αγαπούσα και αγαπώ. Χαίρομαι αν και έστω ένας άνθρωπος μπόρεσε να μάθει κάτι από μένα , χρήσιμο ή άχρηστο δεν έχει σημασία. Χαίρομαι που κατάφερα να ξεπεράσω τα 100 αφιερώματα σε αγαπημένους ηθοποιούς που έφυγαν από κοντά μας. Ξεκίνησα το θέμα αυτό χωρίς πολύ σκέψη αλλά τελικά διαπίστωσα πως ήθελε πολύ δουλειά και κόπο για να συνεχιστεί και να φτάσει εδώ που έφτασε.



Χαίρομαι για κάποια κουίζ που έκανα στο παρελθόν και μας διασκέδασαν πολύ όποιοι παίξαμε (ακόμη θυμάμαι κάποιες ατάκες της αγαπητής bambinella και της αγαπητής retrofan και ακόμη γελάω!).



Θέλω να ευχαριστήσω τέλος όλους τους διαχειριστές εδώ και ιδιαίτερα την αγαπητή μου kambia που βάζει σε τάξη καθημερινά τα αφιερώματα που σας έλεγα πριν.



Εύχομαι να έχουμε όλοι ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα και να είμαστε ΟΛΟΙ εδώ και για τα επόμενα 5 , 15 , 25 χρόνια και να ασχολούμαστε πάντα με τα "παλιά" που τόσο αγαπάμε όλοι!


:flower: :flower: :flower:

Σας ευχαριστώ όλους!

 




5xronia-meteoclub.jpg



 
Και μεις χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο αγαπητέ Tony^2 που έχουμε ένα τόσο εξαίρετο μέλος στην παρέα μας ΚΑΙ φίλο πάνω από όλα :)

Nα σαι πάντα καλά.
 
Να τα εκατοστησεις Τονυ, και να πολλαπλασιασεις τις αναρτησεις σου (γιατι η ευχη "να τις χιλιασεις" δεν σε πιανει πια :) )

Και μαζι με σενα να τα εκατοστησουμε ολοι και να γερασουμε εδω περα :)

Τωρα αυτο.. ευχη η καταρα ηταν... εγω για ευχη το ειπα παντως :flower:
 
Tonytony, δεν το γνωριζεις αυτο, αλλα οταν εκανα εγγραφη στο Ρετρομανιαξ, εσυ ησουν ο πρωτος ανθρωπος με τον οποιον μιλησα μεσα στο φορουμ.

Θυμαμαι οτι ειχες καποια απορια σχετικα με το πως βλεπαμε το Θεατρο της Δευτερας μεσα απο το (αειμνηστο) αρχειο της ΕΡΤ κι επειδη τυχαινε να ξερω, σου εγραψα δυο λογια.

Αρκετο καιρο αργοτερα ηρθαν καποια θρυλικα κουιζ σου και ζησαμε στιγμες μεγαλου....συνωστισμου, αλλα και πολυ γελιου μεσα απο τις ατακες που λεγαμε.

Ειδικα στο κουιζ με τις σκηνες απο ελληνικες ταινιες (ενα χερι, ενα ποδι, μια σκια που δεν ξεραμε αν ειναι ανθρωπος η σκυλος) εγινε το Ελα να δεις. Εμπαινα να απαντησω κι εβλεπα δεκα μελη και βαλε, ταυτοχρονα.

Ωραιες στιγμες, φιλε μου.

Να εισαι καλα και να μας χαρισεις κι αλλες....
 
tonytony εμεις σ ευχαριστουμε πολυ για ολα οσα μας προσφερεις!!!

εμαθα και μαθαινω πολλα απο σενα,κυριως να δινω "σημασια στη λεπτομερεια",αυτος ηταν και ο τιτλος του επιτυχημενου κουιζ που οπως ανεφερε και η bambinella,γινοταν πραγματικος πανικος καθε φορα που εβαζες νεες φωτογραφιες απο στιγμιοτυπα ελληνικων ταινιων :)

για να μην πω για τα σχολια που διαβαζες :D

να εισαι παντα καλα και να συνεχιζεις το πολυτιμο εργο σου :)
 
Διεύρυνες τους πολύ περιορισμένους ορίζοντες με τις γνώσεις σου! :)

Χαμογελούσα μπροστά στην οθόνη με τα quiz σου! :)

Βούρκωσα με κάποια από τα αφιερώματά σου!

Μα κυρίως, με έκανες να νοσταλγήσω μια εποχή που δεν έζησα μέσα από τον Ελληνικό Κινηματογράφο και το σωρό των πληροφοριών! :)

Να είσαι καλά! :)
 
Ειναι μεγαλη τυχη της κοινοτητας μας να εισαι μελος της
 
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους! Με συγκινείτε πραγματικά! :[:[:[
 
Ευχαριστούμε tonytony για την όμορφη παρέα σου στον κόσμο του Retromaniax!

 


Να 'σαι πάντα καλά!!!


 

 


(η ανθοδέσμη για σένα!!!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα