80's soundtracks

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Shadowdancer2501
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
@ Erynia :

Γιατί δεν θυμίζεις και σε εμάς, ποιές είναι οι άλλες 2 αδελφές σου ; :confused:

Βασικά δεν μπορώ να πω με σιγουριά οτι ήταν 3..άλλοι ισχυρίζονταν οτι ήταν 7! Προσωπικά, τυγχάνει να ξέρω μόλις 3 ονόματα, αυτά που επικράτησαν δηλαδή.Πέρα απο την Τεισιφόνη (ή μήπως Τισιφόνη?Κάποιος γνώστης ας με διορθώσει..θυμάμαι το είχα βρει με ει), ήταν και η Αληκτώ και η γνωστή σε όλους μας Μέγαιρα.

Υ. Γ Κάτι που βρήκα για όσους ενδιαφέρονται παραπάνω..είναι αρκετά ενημερωμένο άλλα όχι όσο θα έπρεπε: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8D%CE%B5%CF%82

edit στο edit πήγε αυτό το post!!lololol:p Btw, μήπως μπορώ να γράφω greeklish γιατί δυστυχώς οι ελληνικοί χαρακτηρές με δυσκολεύουν λίγο..κάνω 10 ώρες! Έψαξα να βρώ κάτι σχετικό στους κανόνες του site αλλά δεν βρήκα, μπορεί κάποιος moderator να με διαφωτίσει??

Δεν πιάνεις! Δεν είσαι moderator!!! :P :p:p

ειμαι TERMINATOR ομως :armed:

για την ακριβεια retro-Terminator:biglaugh:

Καλά ντε, μη βαράς ένα αστειάκι κάναμε :P

Όχι please όχι με αγγλικά....Είδαμε και πάθαμε να στρώσουμε τον wally που έγραφε καλικατούρες και στραμπουλούσαμε τα μάτια μας!!!

Αλλά αν επιμένεις τόσο πολύ…......υπάρχουν και τα βραστά αυγά…χε χε Διαλέγεις και παίρνεις......:biglaugh:

Χαίρομαι που είμαι σε ένα δημοκρατικό σάιτ με περιθώρια επιλογών!Μετά απο πολύ σκέψη λοιπόν, αποφάσισα να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες βρε! (οποία έκπληξης!) :P :D

akmakas είπε:
Αλλά αν επιμένεις τόσο πολύ…......υπάρχουν και τα βραστά αυγά…χε χε Διαλέγεις και παίρνεις......:biglaugh:
akmaka, θα σε καταγγείλω στον ΑΕΟΝ, ότι κατατρομοκρατείς τους θαμώνες του φόρουμ !

Δε φτάνει που φόρτωνες εμένα με ban ( τρία-τρία, μάλιστα ! ) τώρα άρχισες βραστά αυγά ( και έχουν και ένα κάρο χοληστερίνη ! ) στην Erinyes !

Θα αρχίσουμε να σε βλέπουμε στον ύπνο μας, άκαρδε !!! :nervous:

Να προσθέσω και το soundtrack του summer lovers (1982) που είναι γυρισμένο στην πανέμορφη Σαντορίνη :animrolleyes:

Επίσης το grease είχε πολύ super κομματάκια!!!

Αν και η ταινια δεν ειναι ρετρο,το θεμα ειναι αψογο!

Μιλαμε για το "New Dawn Fades" by Moby απο το Heat.Το αναφερω γιατι η αρχικη εκτελεση ειναι απο τους Joy Division.Για να πω την αληθεια μολις τωρα το ακουσα στο αλτερ

@ Erynies :

Ωραίο άβαταρ !

Αλλά από αθώα-γατούλα, πήγες σε γυναίκα-φωτιά ;;;

Όντως πρέπει να είσαι διχασμένη προσωπικότητα ... :biglaugh:

Δεν ήμουνα ποτέ 'αθώα γατούλα'! Ήμουν ένα τιγράκι που απο μικρό μάλιστα έδειχνε τα νύχια του! Τώρα το 'παίζω' μοιραία και ωραία με την Dark Phoenix:p

Erynies είπε:
Δεν πιάνεις! Δεν είσαι moderator!!! :P :p:p
Εδώ ο Wally το γύρισε, εσύ θα κολλώσεις;

Χε χε γράφε Ελληνικά! Όχι τίποτε άλλο ο retro - Terminator καραδοκεί.....

Κάτι άκουσα για κρυφές επαφές του με Μαδρίτη αλλά θα σε γελάσω!!!!!

Παιδιά το thread το ξεφτιλίσαμε…Και εγώ μαζί..ας επανέλθουμε πάλι….

Ας επανέλθουμε λοιπόν στην τάξη..τί θα λέγατε για το soundtrack του Scarface? Btw, άπαιχτος ο Pacino.

Πίσω
Μπλουζα