9/9/09 Dreamcast : Η μεγάλη επέτειος

16 χρονια και still going strong!
 
Να μας ζησει η αγαπημενη μας κονσολα! Χρονια πολλα Dreamcast! Και το 2016-17 θα εισαι παλι μπροστα με νεους τιτλους και ονλαιν παιχνιδια!!!!
 
Αφιερωμένο στους οπαδούς της κονσόλας :)

 
Αντε να ερθει και η 14 Οκτωβριου! Να γιορτασουμε και τα ευρωπαικα γενεθλια! χαχα
 
Να αναψουμε το καθιερωμενο καντηλακι μερα που ειναι.



hqdefault.jpg
 
Και για δωρακι να δουμε τι μπορουμε να ψωνισουμε για 35 δολλαριακια.... DREAM IDE
 
^ Πολύ ενδιαφέρον το Dream IDE!!! Και μου αρέσει ο τρόπος σύνδεσής του με τη κονσόλα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι προφανώς δεν μπορεί να bootάρει το DC απευθείας από την κάρτα/σκληρό/κ.α είναι συνδενδεμένα στην IDE θύρα και άρα χρειάζεται το GD-Rom ώστε να φορτώσει ας πούμε το DreamShell.

Βέβαια όποιος ψαχουλέψει λίγο παραπάνω στο site που ανέφερε ο Wally, θα εντοπίσει την ύπαρξη του Dream Bios Revolution το οποίο παραπέμπει σε ένα άλλο λινκ (http://xfix.com.br/) και αφορά την δημιουργία μιας πλακέτας που θα αντικαθιστά το bios του Dreamcast και μάλλον θα απεμπλέκει εντελώς την ανάγκη ύπαρξης του GD-Rom! Αυτό σε συνδιασμό με το Dream IDE θα αποτελούν μια επιπλέον επιλογή ανταγωνιστική του GD-emu και θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε τα Dreamcasts μας ετοιμοπόλεμα εις τους αιώνας των αιώνων (αμήν)!
 
Αυτες οι ide λυσεις υπαρχουν πολλα χρονια, αλλα εχουν περιορισμενη συμβατοτητα.
 
Και τώρα και πάντα και στους ατέλειωτους αιώνες.Αναπαυσου εν ειρήνι!


Και νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.


10952590_781582605254163_1461537905_n.jpg
 
HAPPY DREAMCAST DAY!

Σημερα τουλαχιστον παιξτε! Η θυσια του Segata δεν εγινε ματαια!

21368871_1697895190241819_5989546318958470199_o.jpg
 
Happy Dreamcast Day!!!

Χρονια πολλα στην αγαπημενη μας κονσολα και ευχομαι να δουμε περισσοτερους τιτλους!

και και να δουμε το ...
 
Για μενα δεν ειναι σημερα αλλα στις 14 οκτωβριου!!τοτε το αγορασα οταν ηρθε επισημα στην ελλαδα..αν και στο μαγαζι που πηγα να το παρω μου ειπαν οτι το ειχαν 2-3 μερες πιο πριν.κανονικα η ημερομηνια πρεπει να ειναι οταν πρωτοκυκλοφορησε...27-11-1998
 
Εκλεισε 20 χρονια το Dreamcast.Aκομα και σημερα χαζευω τα υπεροχα γραφικα του σε παιχνιδια οπως το ecco the dolphin d.of t.f - soul  calibur -dead or alive 2  κ.α στην crt τηλεοραση.
 

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οπως λεω σε καθε επετειο του DC...με εναν ρημαδι αναλογικο μοχλο ακομα και με DVD playback, η ιστορια θα ηταν διαφορετικη
 
Nαι το παρακατω ειμαι σιγουρος θα εκανε την διαφορα. :p

DreamcastDVD.jpg
 
Οπως λεω σε καθε επετειο του DC...με εναν ρημαδι αναλογικο μοχλο ακομα και με DVD playback, η ιστορια θα ηταν διαφορετικη
AΚομα και με DVD αλλα και δευτερο αναλογικο μοχλο παλι ιδια θα ηταν η ιστορια και οχι διαφορετικη γιατι αυτοι ειναι μονο δυο απο τους πολλους λογους που απετυχε το Dreamcast.

Ας ημαστε καλα να το θυμομαστε .
 
Εστω και Ευρωπαιοι...να μαστε καλα, να γιορταζουμε καθε χρονο αυτη τη μερα.

Το βραδυ επιβαλλεται να στειλουμε κορες και συζυγους νωρις για υπνο (δεν θα δουν GNTM σημερα!) και να βυθιστουμε και επετειακως (διοτι ετσι κι αλλιως, παντα πρεπει να παιζουμε Sega!) στις παιχνιδαρες που μας χαρισε η πλαφορμα. Βραχυβια μεν, αλλα ακομα ζωντανη.

Η θυσια του Segata δεν ηταν εις ματην.

Long Live Dreamcast!

vets_day_1_0.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα