Aναζήτηση τίτλου παιδικού: A Princesa e o Robo (1983)

Vetus

RetroMaNiaC
Joined
21 Αύγ 2008
Μηνύματα
761
Αντιδράσεις
58
Ώρα για μια ολίγον τι δύσκολη έρευση:

Προσπαθώ να βρω τον τίτλο μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων που παιζόταν συχνά στο Junior's TV με ελληνικούς υπότιτλους και στην αρχή της ταινία βλέπουμε έναν κακό, ανθρωπόμορφο λαγό στον θρόνο του (αν θυμάμαι καλά φορούσε και μάσκα) που μιλά μ' ένα χαριτωμένο, θηλικό ανθρωπόμορφο λαγό (που είχε ένα λουλούδι στα μαλλιά της ή κάποιο άλλο αξεσουάρ) που έχει πιάσει αιχμάλωτη και για κάποιο περίεργο λόγο αυτή είχε μεγαλύτερο ανάστημα. Στην συνέχεια βλέπουμε μια παρέα παιδιών μαζί μ' έναν ανθρωπόμορφο λαγό (που αν θυμάμαι καλά στην αρχή ήταν ρομπότ, μπορεί να θυμάμαι και λάθος). Ο λάγος αυτός στο τέλος της ταινίας ξυφομαχεί με τον κακό λαγό με...καρότα αντί για ξίφος. Κι αν θυμάμαι καλά το ρομποτ-λαγός μεταμορφώνεται σε κανονικό λαγό.

Ελπίζω να σας λέει κάτι.
 
Μου ξύπνησες μνήμες αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα παραπάνω από αυτά που μόλις περιέγραψες...

Έχω μόνο μια αμυδρά υποψία οτι συνδεόταν κάπως με το Monica's Gang.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η πληροφορία αυτή με βοήθησε αρκετά. Με μια γρήγορη αναζήτηση στην Wikipedia τσέκαρα τις ταινίες του Monica's Gang και ο τίτλος της ταινίας A Princesa e o Robτ ( The Princess and the Robot) μου κίνησε την περιέργια. Έγραψα τον τίτλο της εν λόγω ταινίας στο Google κι ήταν πράγματι αυτή που έψαχνα:

A-PRINCESA-E-O-ROB%C3%94.jpg


Xίλια ευχαριστώ. :)

A-PRINCESA-E-O-ROBÔ.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να 'σαι καλά!

Θα το έψαχνα και εγώ χθες μήπως έβρισκα τίποτα αλλά πλάκωσε δουλειά και δεν πρόλαβα.. :)
 
ξερουμε αν εχει κυκλοφορηση αυτη η ταινια σε vhs?το τζουνιορς το εδειχνε με ελληνικους υποτιτλους.
 
τους συγκεκριμενους χαρακτηρες τους θυμαμαι επαιζαν σε μια σειρα στο star channel με τιλο η μονικα και η παρεα της μαλιστα ειχε κυκλοφορησει και αντιστοιχο περιοδικο απο την modern times
 
Πίσω
Μπλουζα