Aνακοινώθηκε το νέο άλμπουμ των Iron Maiden!

krem13

RetroNuts!
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.520
Αντιδράσεις
59
Θα ονομάζεται THE FINAL FRONTIER και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι! Θα ακολουθήσει παγκόσμια περιοδεία με special guests στο κομμάτι της Αμερικής τους Dream Theater.

για περισσότερες λεπτομέρειες:http://ironmaiden.com/

(δεν ξέρω για σας αλλά εμένα η λέξη final με ανησυχεί,ελπίζω να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα των Scorpions...)

(αυτό το πράγμα είναι ο eddie???)

homepage_na_x12.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
krem13 είπε:
(δεν ξέρω για σας αλλά εμένα η λέξη final με ανησυχεί,ελπίζω να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα των Scorpions...)
Κατι παρόμοιο συζητούσα με καποιον πριν λίγο ;) . Πολύ πιθανόν να είναι το τελευταίο τους. Αλλωστε σε 2 χρόνια ο Νικο θα ειναι 60, ο Μπρους 54, και οι υπολοιποι 56αρηδες. Ξέρω γω; Να ειναι παραπλανητικός ο τίτλος; Παντως οι ημερομηνίες του 2010 tour ειναι πολύ κοντά η μία με την αλλη, π.χ. ολος ο Ιουνιος κι ο Ιουλιος ειναι εντελως φουλ, πόσο ν'αντέξει ενας μεσήλικας;; :D Οπως και να'χει όμως η κληρονομιά τους είναι τεράστια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εδώ περιοδεύουν, Purple, heep, Aerosmith και τόσοι άλλοι, σιγά μην σταματήσουν οι Maiden...πιτσιρικαρία είναι μπροστά τους .Να μην αναφερθώ βέβαια στους βρυκόλακες Rolling Stones.

Μέχρι το ...20 με φουλ τις μηχανές και μετά βλέπουμε :) :) :)
 
Επρεπε να ειχαν σταματησει το 1998 με το Virtual XI.
 
Προτιμώ να τελειώσει η καρίερα τους με μια καλή δουλεία (που ελπίζω να είναι το final frontier) παρά να περιοδεύουν απο δώ και απο εκεί με μέτριες δουλείες. Αφήστε που σύμφωνα με δηλώσεις τους θα είναι η τελευταία τους περιοδεία...
 
Αν και είμαι μεγάλος οπαδός τους, τους έχω δει όσες φορές έχουν έρθει Ελλάδα, πιστεύω ότι τα τελευταία τους άλμουμ δεν είναι αντάξια των παλιότερών τους. Μετά τη χρυσή τους περίοδο που τελείωσε, κατά την γνωμη μου, με το "7th son of the 7th son" οι Maiden βγάζαν καλούς δίσκους και όχι δίσκους που μένουν.

Είχα και εγώ μια συζήτηση με φίλους και μου λέγαν ότι ο Harris είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη ότι ήθελε οι Maiden να βγάλουν 15 στούντιο άλμπουμ και μετά να σταματήσουν. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά θα συμφωνήσω μαζί του αν το κάνει.

Τώρα το καινούργιο Final Frontier φέρνει και λίγο Star Trek (που ήταν και η τελευταία ταινία με το original πλήρωμα του Enterprise), σίγουρα θα είναι ένας πολύ καλός heavy metal δίσκος. Πάντα μου άρεσαν οι Maiden και θα συνεχίζουν να μου αρέσουν. Μακάρι να έρθουν και από δω στην περιοδεία τους.
 
1.αυτο ειναι διασταυρωση eddie&snaggletooth (motorhead)

2.ας ειναι τελευταιο αρκει να περιοδευουν καμμια 20 χρονια ακομα ,μεχρι να βαρεθουμε( ;) ΕΜΕΙΣ..

3.Ας διωξουν τον Μακμπρειν και να παρουν το Μπαρρ πισω..

4.Πωπωωωωωωω..30 χρονια ακουω Maiden...Μπας και γινομαι κ***γερ@ς...; :2beers: :beerz: :beer: :headbang: :acoustic: :headbangdude:
 
Ας διωξουν τον Μακμπρειν και να παρουν το Μπαρρ πισω
Δυστυχώς δεν γίνεται γιατί έχει σκλήρινση κατά πλάκας σε αρκετά προχωρημένο στάδιο...
Πάντως αν θέλουν να σταματήσουν λόγω της ηλικίας του Μακμπρειν καλά θα ήταν να τον διώξουν και να πάρουν κάποιο νεώτερο :D (πλακίτσα κάνω,ελπίζω να μην με πάρετε με τις πέτρες :D )

edit Καλά,τα τελευταία χρόνια,με κάθε νέο album των maiden βγαίνουν φήμες ότι θα διαλυθούν με το τέλος της αντίστοιχης περιοδείας (τις υποστηρίζει κατά καιρούς και ο ειδικός τύπος!) . Γιατί δεν κάθονται να απολαύσουν τα album αντί να ασχολούνται με καταστροφολογίες?

edit 2 Ελπίζω να πάρουν (οι maiden) παράδειγμα κάποια άλλα συγκροτήματα του χώρου (βλέπε black sabbath,judas priest,ac/dc κτλ) και να συνεχίσουν για άλλα τριάντα χρόνια (λέμε τώρα...)!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε μου αρέσουν τα albums τους από το Seventh Son και μετά, αλλά οι Maiden είναι ιερά τέρατα για το metal και πάντα θα έχουν το σεβασμό μου.

Είναι ζωντανοί retro-θρύλοι :)
 
Μετά το 7th son , μόνο το Fear of the Dark ήταν ισάξιο
 
Μετα το 7th Son, πλην 3-4 κομματιων, τα αλμπουμς τους ηταν ανεκδοτα σε σχεση με τις προταιρες κυκλοφοριες τους.

Αλλα οπως ειπε και ο Alucard, οτι μπαρουφα και να κυκλοφορουν θα εχουν παντα το σεβασμο μας.

Παντως ειναι γελοιο το γεγονος οτι δεν διωχνουνε τον Janick Gers που εξαρχης ειναι παντελως ξενος με οτιδηποτε θυμιζει τους παλιους καλους Maiden...

<Να περιμενω στη σταση της Χαριλαου Τρικουπη (12χρονος πιτσιρικος τοτε) για το 230 με αγκαλια το μολις αφιχθεν Somewhere in Time που τσιμπησα απο το Happening και να μου φαινεται ο δρομος για το σπιτι ως υπερατλαντικο ταξιδι...Priceless - Thank u Iron Maiden!!>
 
Εγώ εύχομαι να είναι ποιοτικό και αυτό το άλμπουμ τους και να τελειώσουν εδώ μένοντας ως ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που υπήρξαν. Γιατί αν συνεχίσουν είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί - από τη μία μπορεί να συνεχίσουν να είναι καλοί και επαγγελματίες όπως πριν - ΟΚ , αλλά από την άλλη λόγω ηλικίας-κούρασης κτλ οι περισσότερες πιθανότητες με την απλή λογική είναι να βγάζουν κάτι απλά για να το βγάλουν - αυτό όμως ευτυχώς ΔΕΝ συμβαδίζει με το τεράστιο - βαρύ όνομα IRON MAIDEN.
 
Συγχωρέστε με αλλά δηλώσεις του στυλ: "Οι maiden θα έπρεπε να έχουν διαλυθεί μετά το (βάλτε οποιοδήποτε άλμπουμ τους εδώ)" και "Μετά το (βάλτε οποιοδήποτε άλμπουμ τους εδώ) δεν αξίζει τίποτα" τις ακούω και τις διαβάζω συνεχώς από το 82. Έχουν τόση βαρύτητα όση και οι δηλώσεις των πολιτικών προεκλογικά.
 
Μακάρι να μην είναι το τελευταίο τους...Οι καλύτεροι όσοι και αν βγουν
 
Υπενθυμίζω για όσους θυμούνται, πως όταν έβγαλαν τα Somewhere In Time και Seventh Son τους κράζανε όλοι και μετά από χρόνια ανακυρήχθηκαν οι "καλύτεροι" δίσκοι τους.

Συνεχίστε...
 
Δεν θα ελεγα οτι τους κραζανε. Απλα εκατσαν λιγο ασχημα τα synth στους παραδοσιακους fans αρχικα.
 
δεν νομιζω οτι θα επρεπε να διωξουν τον janick επειδη δεν θυμιζει την παλια συνθεση ,επισης ναι οι πιο πολυ δισκοι ειναι σκουπιδια απο το φεαρ και μετα αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα ...δεν νομιζω να σταματησουν γιατι το κανουν 30+ χρονια ,εγω θα ελεγα να αραιωσουν τα συμβολαια τους και να μην βγαζουν καθε 12 μηνες δισκο...οσο για το σταρ τρεκ το undiscoverd country ηταν η τελευταια ταινια με την κλασικη συνθεση.παντως νομιζω οτι εχουν κουραστει...

α και μην ξεχνατε η μουσικη γινεται καλυτερη οταν σφιγγουν τα ζωναρια ....
 
krem13 είπε:
(αυτό το πράγμα είναι ο eddie???)

homepage_na_x12.jpg
Πάντως για πείτε μου...μοιάζει σαν να έχει πάρει λίγο από τον Predator - χωρίς τη μάσκα του? ή απλά εμένα μου φαίνεται μιας και μου αρέσει και ο Predator γενικά ;)

predatorb.jpg
 
Νομιζω οτι οι Maiden πρεπει επιτελους να το κλεισουν το μαγαζι.... Ημαρτον δλδ.... Μετα το Fear of the Dark με εξαιρεση καποια διασπαρτα τραγουδια, οι δισκοι ηταν κουραστικοι. Ο Bruce σιγουρα δεν εχει χασει την φωνη του οπως ο Halford για παραδειγμα, αλλα σιγουρα ομως δεν ειναι και στα καλυτερα του. Ο Nicko ποτε (ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!!!) δεν μου αρεσε (εννοειται σοβαρος drummer να μην χρησιμοποιει δικαση σχεδον ποτε;;; ) και κανει μορφασμους σαν καραγκιοζακος λιγο, ο Steve ειναι γραφικος πλεον φορωντας βερμουδες καμια φορα, και κολαν την αλλη σε τετοια ηλικια κανοντας πραγματα που εκανε οταν βγηκε το Powerslave, ο Αndrian με τον Dave ειναι σκιες των εαυτων τους αν και η αληθεια ειναι οτι κρατανε καπως τα προσχηματα, ενω ο Janick ηταν ανεκαθεν κατω απο την σκια του Andrian Smith, και κακα τα ψεματα συνεχιζει ακομα και μετα απο 20 περιπου χρονια να αποτελει για πολλους ξενο σωμα για το συγκροτημα. Ελεος δλδ....

Ληξτε το, οπως πρεπει να το ληξουν οι Priest, οι ΑC/DC (αν και εσπειραν στην συναυλεια τους), οι Aerosmith και ολα τα δεινοσαυρικα συγκροτηματα που βιωνουν την 8η νεοτητα τους.

Προσωπικα εχω σταματησει να ασχολουμε με τους Maiden μετα το Fear of the Dark και για να ειναι και απολυτα ειλικρινης θεωρω τα καλυτερα τους album τα 2 πρωτα με τον Paul Di Anno, ειδικα το ΘΕΙΚΟ Killers το οποιο ειναι μεσα στους 5 καλυτερους heavy metal δισκους για εμενα.... Κολλημενος; Ισως......

Υ.Γ. Μπραβο στους Scorpions που εκαναν αυτο που επρεπε να εχουν κανει απο πολυ καιρο! Η φωνη του Klaus θα συνεχιζει να μας συντροφευει τα μοναχικα βραδακια για πολυ καιρο ακομα....

Υ.Γ.2. Οι μονοι που πραγματικα μου μοιαζουν αειθαλεις ειναι οι Metallicες.... Τελικα ισως κα να ειναι το σημαντικοτερο heavy metal συγκροτημα ever. Και δεν εννοω απο πλευρας επιδραστικοτητας (αυτο ειναι οι μεγιστοι Priest), αλλα με το οτι συνεχιζουν να τραβανε τα φωτα της δημοσιοτητας και κανουν τον κοσμο (metal oπαδους και μη) να συνεχιζουν να ασχολουνται μαζι τους ακομα και 30 χρονια μετα την ιδρυση τους...
 
Επειδη με πηρε η μπαλα παραπανω, θελω να διατυπωσω καλυτερα την αποψη μου.

Καταρχας δεν το κρυβω πως η μακραν αγαπημενη μου συνθεση ειναι των δυο πρωτων δισκων τους (iron maiden & killers), μιας και λατρευω τον NWOBHM ηχο τους εναντι του μεταγενεστερου τους.

Μπορω να πω, πως μου αρεσει απο πολυ η μετεπειτα δουλεια τους, και ας αλλαξε ο ηχος τους δραματικα, ωστοσο ομως η μετα blaze εποχη δεν μου αρεσει καθολου. Για την ακριβεια και χωρις υπερβολη, εχω ακουσει απειρη καλυτερη μουσικη απο αγνωστα συγκροτηματα, σε σχεση με τα brave new world, dance of death, a matter of life and death. Και αυτο το νιωθω και το λεω απο την πρωτη μερα που ακουσα τα παραπανω εως και σημερα.

Κατ'εμε λοιπον, δεκα ολοκληρα χρονια σαβουρομουσικης απο 3 παρα πολυ ασχημα albums του χωρου (αποψη μου καθαρα) απο τους "αρχηγους", ειναι αρκετα για να εχω μια αρνητικη αποψη για το ποσο καλο μπορει να ειναι και το the final frontier.

Μακαρι να βγω ομως και λαθος. Θελω να ακουω καλη μουσικη και θελω να ακουσω επιτελους ενα καλο δισκο μετα απο 10+ χρονια απο τους iron maiden. Η μπαντα μου εχει δωσει πολυ καλες στιγμες και παρα πολλα καλα τραγουδια τοσα χρονια. Μακαρι να κλεισουν την χρυση ιστορια τους με ενα διαμαντενιο album. Δυστηχως ομως, οσο και να το θελω, δεν πιστευω να το κανουνε.
 
Πίσω
Μπλουζα