Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.922 Αντιδράσεις 4.678 15 Μάρ 2008 #1 O AAE ειναι ενας emulator που εξομειωνει vector arcades. Πολυ εντυπωσιακος αλλα και με απαιτησεις για τη καρτα γραφικων... Εδω ο AAE με τα απαραιτητα Artwork και Sound files Αφου τα εγκαταστησετε,βαλτε και το Update Original AAE
O AAE ειναι ενας emulator που εξομειωνει vector arcades. Πολυ εντυπωσιακος αλλα και με απαιτησεις για τη καρτα γραφικων... Εδω ο AAE με τα απαραιτητα Artwork και Sound files Αφου τα εγκαταστησετε,βαλτε και το Update Original AAE
Rygar Apple Lover Joined 14 Ιουλ 2006 Μηνύματα 8.557 Αντιδράσεις 4.299 15 Μάρ 2008 #2 Wally είπε: Αφου τα εγκαταστησετε,βαλτε και το Update Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Διόρθωσις....Πριν βάλετε το πιο πάνω Update (#5), πρέπει πρώτα να βάλετε αυτό το update (#4) που απαιτείται για να μπει το #5. Ενα πράγμα θα πω.............ΠΟΡΩΣΗ!!!!! Πραγματικά απίστευτο!!!! Με την Nvidia FX5700 παίζει μια χαρά πάντως....
Wally είπε: Αφου τα εγκαταστησετε,βαλτε και το Update Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Διόρθωσις....Πριν βάλετε το πιο πάνω Update (#5), πρέπει πρώτα να βάλετε αυτό το update (#4) που απαιτείται για να μπει το #5. Ενα πράγμα θα πω.............ΠΟΡΩΣΗ!!!!! Πραγματικά απίστευτο!!!! Με την Nvidia FX5700 παίζει μια χαρά πάντως....
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.922 Αντιδράσεις 4.678 15 Μάρ 2008 #3 Μα αφου το πρωτο link περιεχει και το Update 4 built-in ηδη! Aπροσεχτουλη
Rygar Apple Lover Joined 14 Ιουλ 2006 Μηνύματα 8.557 Αντιδράσεις 4.299 15 Μάρ 2008 #4 Δε φταίω εγώ κυριε πρόεδρε. Η 15άρα μου φταίει που δεν είναι αρκετή για να εμφανίσει την τελευταία φράση που γράφει για το Update 4. Επρεπε να σκρολάρω λίγο προς τα δεξιά!
Δε φταίω εγώ κυριε πρόεδρε. Η 15άρα μου φταίει που δεν είναι αρκετή για να εμφανίσει την τελευταία φράση που γράφει για το Update 4. Επρεπε να σκρολάρω λίγο προς τα δεξιά!