Action Replay Pro για Game Boy

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.960
Μετά την παρουσίαση για το Game Gear ήρθε η ώρα της παρουσίασης του "σπαστηριού" για το Game Βοy το οποίο παρέλαβα πριν λίγες ώρες. Όπως και για το GG το κουτί του AR είναι παρόμοιο με της βιντεοκασσέτας μόνο που στο εσωτερικό του είναι διαφορετικό. Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε τι περιέχει το κουτί.Το AR, τις οδηγίες χρήσης του και το βιβλιαράκι με τους κωδικούς.

Προβολή συνημμένου 68044Προβολή συνημμένου 68046

Όπως και στο Game Gear έτσι και εδώ το AR έχει ένα κόκκινο κουμπί για κωδικούς που φτιάχνει ο χρήστης και το μάύρο διακοπτάκι που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τους κωδικούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως βλέπετε και εδώ το παιχνίδι εισέρχεται ανάποδα ουσιαστικά στο Game Boy.

Προβολή συνημμένου 68045

Η λογική είναι η ίδια. Εισάγουμε έως και 4 κωδικούς και ενεργοποιούμε το AR με το μαύρο διακόπτη. Το θέμα εδώ είναι ότι έχει αλλάξει η φορά (του διακόπτη)με την οποία ενεργοποιούμε τους κωδικούς. Είναι η αντίθετη σε σχέση με αυτή του Game Gear και αυτό ίσως μπερδέψει κάποιους. Και σε αυτό το σύστημα υπάρχουν πολλοί κωδικοί για μπόλικα πειράματα. Κλείνοντας να πω ότι δοκίμασα τη συσκευή για φως στην οθόνη του Game Boy και συνεργάζεται με το AR χωρίς να υπάχει πρόβλημα χώρου. Αντίθετα το δοκίμασα σε GBA SP AGS-101 και τίποτα. Δε λειτουργεί. Παρόλαυτα και το γκατζετάκι αυτό αξίζει κάθε σεντ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ καλη παρουσιαση johnny!
 
Καλή φάση ! Σε ευχαριστούμε !
 
johnny19818 είπε:
Αντίθετα το δοκίμασα σε GBA SP AGS-101 και τίποτα. Δε λειτουργεί.
.
Αναιρώ τα λεγόμενά μου. Και με το GBA SP λειτουργεί κανονικά.
 
Πίσω
Μπλουζα