Addon emulators σε Kodi

broxopios

RetroN00b
Joined
5 Μάρ 2017
Μηνύματα
82
Αντιδράσεις
13
Καλησπέρα

Με την εμφάνιση του Kodi 18 είχαμε και τη νέα λειτουργία όπου μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια μέσω addon emulators, όπως ο Internet Archive Game Launcher (IAGL) & ο Internet Archive ROM Launcher. 

Χρησιμοποιώ τον πρώτο, αλλά έχω θέμα με αρκετά παιχνίδια. Καποια δεν τρέχουν, άλλα κολλάνε. Δηλαδή καμια σχέση με retropie.. απλά εχει την ευκολία να βρίσκεις online το παιχνίδι που θες κι να ξεκινάς. 
 
Τι emulators/cores χρησιμοποιούν τα launchers αυτά? Λέει πουθενά?

Γενικά δεν μου κάθεται καλά όλο αυτό και είμαι κατά του streaming roms από το internet. Θέλω να τα έχω όλα στον δίσκο μου.

Κι εγώ χρησιμοποιώ το Kodi αλλά όχι για τα addons αυτά. Απλά με βοηθάει να ανοίγω το έτοιμο setup Hyperspin/RetroArch setup που ήδη έχω ενώ αράζω στο κρεβάτι.
 
Αν και βετερανος στο RetroPie, δεν καταφερα ποτε να στησω το add-on αυτο
 
Δεν είναι δύσκολο να το στήσεις. Το αντίθετο. Είναι έτοιμο το αρχείο zip που το δίνει ο δημιουργός εδώ. Το θέμα είναι ότι μάλλον δε λειτουργούν σωστά όλα τα roms ή οι εξομοιωτές που έχει να τρέχουν τα roms. Τυχαία δοκίμασα το wonder boy in monster land & super sidekicks και δεν τα φόρτωσε καν. Όμως έπαιξε το double drougon 2 από gameboy classic. 

Από την άλλη τρέχω κανονικά τον Internet Archive Game Launcher στο raspberry pi3 με libreelec, όμως στο PC μου με windows 10, δεν το κατάφερα να λειτουργήσει. 

Έλεγα μην το είχατε ψάξει εσείς οι γκουρού του αθλήματος.
 
Πίσω
Μπλουζα