Al Pacino vs Robert De Niro

Al Pacino vs Robert De Niro

  • Al Pacino

    Ψηφοφορίες: 1 33,3%
  • Robert De Niro

    Ψηφοφορίες: 2 66,7%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    3

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Joined
16 Νοέ 2011
Μηνύματα
7.716
Αντιδράσεις
1.774
Τους γνωριζουμε και τους δυο...

εχουμε δει τις ταινιες τους απειρες φορες...

απολαυστικοι στις ερμηνειες τους...

αλλα ποιον προτιματε πιο πολυ;

Το ξερω δυσκολη επιλογη... :confused:



Al Pacino


attachment.php



H'



Robert De Niro


attachment.php







Θα μου το βαλετε σε ενα μπολακι για το σπιτι? :D
 
Κορυφαίοι και οι δυο με εξαιρετικές ταινίες ( με εξαίρεση την τελευταία δεκαετία ), αλλά μάλλον θα επιλέξω Πατσίνο...
 
Πατσινο διοτι διαφωνω με τις επιλογες του Ντε Νιρο τα τελευταια χρονια. Μονο στο "Παρα Πεντε" δεν επαιξε...
 
Wally είπε:
Πατσινο διοτι διαφωνω με τις επιλογες του Ντε Νιρο τα τελευταια χρονια. Μονο στο "Παρα Πεντε" δεν επαιξε...
Mάλλον ο Ντε Νίρο βαρέθηκε τα τελευταία χρόνια και απλά παίζει όπου να 'ναι έτσι για την πλάκα του...

Αλλά όντως είναι δύσκολη επιλογή, κι οι δυό τους είναι κορυφαίοι...
 
AL PACINO. Όχι ότι ο DeNiro δεν είναι πολύ καλός ηθοποιός. Απλά άσχετα με τις αμφίβολες επιλογές του τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι ρόλοι του Pacino, όπως στο "Σημαδεμένο" ή η κορυφαία (για μένα) ερμηνεία του στο "Αρωμα γυναίκας", τον φέρνουν μισό κλικ πιο πάνω.
 
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σπουδαίος ηθοποιός που να μην έχει παίξει και σε χαζομάρες. Και μια από τις μεγαλύτερες χαζομάρες όπου συμμετείχαν αμφότεροι οι εν λόγω κύριοι είναι το Ου Φονεύσεις του 2008 (Righteous Kill). Επιπλέον από τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές αποτυχίες του Αλ είναι το Jack and Jill (2011) με τον Άνταμ Σάντλερ όπου υποδύεται τον εαυτό του ερωτευμένο με την Jill που την ερμηνεύει ο Άνταμ Σάντλερ. Φαντάσου εικόνα ο Πατσίνο να ερωτοτροπεί με τον Σάντλερ ντυμένο γυναίκα. Έχουμε την εικόνα; πόσο κακός μπορεί να φαίνεται ο ντε Νίρο στο Show time η στο Κρυφτό (άντε και στον θεόσταλτο ή στο meet anybody) Μετά από αυτή την εικόνα; ντε Νίρο και τα μυαλά στα μπλέντερ.... Άσε που ο ντε Νίρο απ' ότι φαίνεται κάνει μια προσπάθεια επανάκαμψης με το Οδηγός αισιοδοξίας (Silver livings playbook)
 
Εγώ ψήφισα De Niro γιατί μου φαίνεται ότι έχει υποδυθεί περισσότερους χαρακτήρες που φαίνονται διαφορετικοί μεταξύ τους. Οι περισσότεροι χαρακτήρες του Pacino μου φαίνονται παρόμοιοι μεταξύ τους, πλην κάποιων εξαιρέσεων φυσικά.
 
Μεγάλοι ηθοποιοί και οι δυο, αλλά για μένα ο DeNiro είναι αξεπέραστος. Σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους έχει κάνει παπάδες. Αυτοκαταστροφικός πυγμάχος, ψυχωτικός κωμικός με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, ενοχικός δουλέμπορος που μετατρέπεται σε Ιησουιτη μοναχό, διάβολος, κατατονικός, Εβραίος γκάνγκστερ, βίαιος πατέρας που κακοποιεί το γιο του, σκιώδης σύμβουλος του Αμερικάνου προέδρου, ψυχωτικός βιαστής που αναζητά εκδίκηση από τον δικηγόρο του, βετεράνος του Βιετνάμ, αλαζόνας κινηματογραφικός παραγωγός... και πάει λέγοντας. Γιατί είχε την διάθεση να αυτοσαρκαστεί μέσα από κωμικούς ρόλους, γιατί δεν φοβήθηκε να συμμετάσχει για τον χαβαλέ στα Machete και Jackie Brown και γιατί στην μοναδική συνεργασία των δύο (χωρίς το δεύτερο Godfather που δεν έχουν καμιά σκηνή μαζί και αφήνοντας σκοπίμως ασχολίαστο το Righteous Kill) προτιμώ την εσωτερική, ανθρώπινη ερμηνεία του από την καρικατουρίστικη υπερβολή του Pacino. Και όπως λέει ο Thor πιο πάνω, είναι πολύ καλός στο πρόσφατο Silver Linings Playbook
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψήφισα Πατσίνο με κριτήρια καθαρά εμφανησιακά και μόνο... :wub: :wub: :wub:


Ως κινηματογραφικά "ιερά τέρατα" δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
. Παρά τις όποιες βλακείες στις οποίες έχουν κατά καιρούς παίξει και οι δύο, είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί της δικής μας γενιάς... (καλά... άντε, της προηγούμενης από εμάς...)

 


ΒΤ
W, Iggy τι φοβερό άβαταρ είναι αυτό;;; Φρανκεστάιν Τζούνιορ;;;


 
Το παραπάνω δίλλημα με είχε απασχολήσει για πάρα πολλά χρόνια. Προσπάθησα να δώσω μία απάντηση σε ένα άλλο forum πριν ένα χρόνο περίπου, θα κάνω απλά copy paste του κειμένου που είχα γράψει τότε καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα.

"Τελευταία, και αφού δε κατάφερα να απαντήσω με τίποτα στο προαιώνιο ερώτημα «σουβλάκι ή πίτσα», είπα να προσπαθήσω να δώσω απάντηση σε ένα επίσης βαρυσήμαντο δίλημμα... Robert De Niro ή Al Pacino? Ερώτημα που περισσότερο βασανίζει τους άνω των 30 ετών σινεφίλ καθώς οι νεότεροι πιθανόν να τους έχουν γνωρίσει στις μετριότητες που έχουν πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια (κυρίως ο πρώτος) μαζεύοντας τα τελευταία τους ένσημα.

Και γιατί αφήνεις έξω τον Jack Nicholson (ή ακόμα και τον Dustin Hoffman) θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος? Χειρότεροι είναι? Ερμηνευτικά, σε καμία περίπτωση θα απαντήσω. Μπορεί να είναι και καλύτεροι. Απλά, οι δύο προαναφερθέντες (De Niro-Pacino) έχουν συνδέσει το όνομα τους με ταινίες σταθμούς, με χαρακτήρες τοτέμ, που έχουν γίνει σύμβολα και που έχουν επηρεάσει και εμπνεύσει κάθε λογής marketeers στο να βγάζουν λεφτά ακόμα και σήμερα.

Πριν περάσουμε στην ετυμηγορία ας προσπαθήσουμε να τους δούμε λίγο ως προς τα γενικότερα χαρακτηριστικά της ερμηνευτικής τους προσέγγισης.

Από τη μία μεριά έχουμε τον Χαμαιλέοντα. Τον ηθοποιό που δε δίστασε να αλλάξει κάμποσες φορές το κορμί του για να μπει κανονικά στο πετσί του ρόλου (Raging Bull, Cape Fear, The Untouchables). Τον ηθοποιό που περνούσε μήνες σε μπαρ παρέα με τοπικούς χαλυβουργοεργάτες χωρίς να γνωρίζουν ποιός είναι απλά για να τους γνωρίσει και να τους καταλάβει καλύτερα καθώς προετοιμαζόταν για το ρόλο του στο Deer Hunter. Τον ηθοποίο που δε δίσταζε να εκνευρίζει of camera τον Jerry Lewis στα γυρίσματα του εκπληκτικού αλλά υποτιμημένου The King of Comedy για να καταφέρει να βγάλει τον εκνευρισμό που έπρεπε και on camera. Γνωστός μεθοδιστής προετοίμαζε και μελετούσε για μήνες το background των χαρακτήρων που ήταν να υποδυθεί.Τελειομανής δίχως άλλο.

Αγαπημένο παιδί του Martin Scorsese όπου με αυτόν στην σκηνοθετική καρέκλα μας έχει δώσει κάποιες εκπληκτικές ερμηνείες (Mean Streets, Taxi Driver, New York-New York, Raging Bull, The King of Comedy, Goodfellas, Cape Fear, Casino) αλλά και χωρίς αυτόν έχει διαπρέψει εξίσου (Τhe Godfather II, Once Upon a Time in America, The Deer Hunter, The Mission, Angel Heart, Awakenings, A Bronx Tale, This Boyʼs Life, Heat, The Fan, Analyze This, Men of Honor). To κακό με τον De Niro έιναι ότι κάπου από το 2000 δείχνει ότι σταματάει να φιλτράρει πλέον τη ποιότητα των ταινιών που διαλέγει επιλέγοντας τον «εύκολο» δρόμο της mainstream κονόμας. Αν και η τελευταία δεκαετία λοιπόν έχει χαλάσει λίγο (εώς πολύ) την εικόνα που έχτισε τη περίοδο 1970-2000, δε παύει να αποτελεί έναν απο τους σημαντικότερους εν ζωή ηθοποιούς.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε ένα Ηφαίστειο. Τον πιο εκρηκτικό κατά τη γνώμη μου ηθοποίο τα τελευταία 40 χρόνια, που οι ερμηνείες του προσομοιάζουν σχεδόν πάντα μια θύελλα που παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά της όταν ξεσπάσει. Και αυτό γίνεται συνήθως μέσα από μια διαδικασία χτισίματος και περάσματος από την απόλυτη ηρεμία στο ξέσπασμα. Χαρακτηριστκά παραδείγματα η τριλογία Godfather, Scarface, Serpico και Scent of A Woman. Γνωστός μεθοδιστής και αυτός (Method school of acting) απομονωνόταν από τους πάντες τόσο on set όσο και off set θέλοντας να μπει στο πετσί του ρόλου όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Χαρακτηριστική η δήλωση του ότι για όσο διάστημα διήρκησαν τα γυρίσματα του Scarface ζούσε καθημερίνα πιστεύοντας ότι ήταν ο Tony Montana. Ακόμα και off set προσπαθούσε να μιλάει μόνο με τον συμπρωταγωνιστή του Steven Bauer ο οποίος ήταν ο μόνος που μιλούσε κουβανέζικα θέλοντας έτσι να εξασκήσει τη προφορά του. Το ίδιο και για το Scent of A Woman όπου πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα σε σχολή τυφλών για να να προετοιμαστεί. Παρότι το Άρωμα Γυναίκας ήταν η ταινία που του χάρισε τελικά το πολυπόθητο Oscar μετά από κάμποσες υποψηφιότητες, ο ρόλος του ως Michael Corleone στο Godfather ήταν ο πιο εμβληματικός και ίσως και ο πιο άρτιος ερμηνευτικά.

Αν και η εποχή που τον γνωρίσαμε καλύτερα ήταν κοινή με του De Niro (seventies) η πορεία του ωστόσο ήταν λίγο διαφορετική. Κι αυτό γιατί στη δεκαετία του 80 και μετά το Scarface (1983) σχεδόν εξαφανίστηκε για αρκετά χρόνια. Οι επιλογές του ήταν αποτυχημένες και η πορεία του πτωτική. Χρειάστηκε να έρθει το τρίτο μέρος του Νονού (1990) για να τον επαναφέρει και πάλι στον αφρό και αργότερα στο δρόμο προς τα Oscar. Αντίθετα με τον De Niro, ο Pacino συνεχίζει μέχρι και σήμερα να συμμετέχει σε αξιοπρεπέστατες ταινίες και να μας χαρίζει κάποιες πολύ καλές ερμηνείες (The Merchant of Venice, You Donʼt Know Jack) δείχνοντας ότι το κριτήριο του παραμένει η ποιότητα και όχι το εύκολο χρήμα. Πέρα από τις προαναφερθείσες ερμηνείες, κάποιες ακόμα που ξεχωρίζω σαν τις καλύτερες του Pacino είναι στις ταινίες Dog Day Afternoon, Glengarry Glen Ross, Carlito's Way, Donnie Brasco, The Devil's Advocate, Dick Tracy, The Insider, Any Given Sunday, Insomnia, Heat.

Φτάνουμε και στην ετυμηγορία λοιπόν... Ποιός είναι ο καλύτερος?

Κανένας θα πω εγώ αποτυχάνοντας να δώσω και σε αυτό το ερώτημα απάντηση.

Πραγματίκα δε μπορώ να διαλέξω. Μπορεί εκεί που θα έχω δει για εκατοστή φορά το Godfather και να λέω Pacino, να βάλω την επόμενη εβδομάδα το Taxi Driver και να λέω De Niro. Δεν παραλλήλησα τυχαία το δίλημμα με το «σουβλάκι ή πίτσα». Νομίζω ότι στους περισσότερους ισχύει το θέμα του timing. Κάποια μέρα θα έχουμε περισσότερη όρεξη για σουβλάκι ενώ κάποια άλλη για πίτσα. Στη τελική ας τα φάμε και τα δύο δε μας υποχρεώνει κανείς να επιλέξουμε. Είναι η καλύτερη λύση στην εποχή της βασιλείας των Jerry Bruckhaimer & Michael Bay…. "
 
Πολυ αντιπαθητικη φατσα αυτος ο Αλ Πατσινο. Ποτε δε μου αρεσε ιδιαιτερα σε τιποτα.

Ως εκ τουτου, προτιμω τον Ντε Νιρο. Μεγαλο ταλεντο, συμπαθεστατος ηθοποιος και απιστευτα ομορφος αντρας.

Πιο αγαπημενες μου ταινιες του ειναι το Falling in love και το Stanley and Iris.
 
De Niro και για μένα παρακαλώ!

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη ταινία που τον είδα (με μια εξίσου εκπληκτική Meryl Streep), αν και ήμουν ακόμα παιδάκι!

Ο λόγος της επιλογής μου?

Αυτός: :D

iggylebowski είπε:
Μεγάλοι ηθοποιοί και οι δυο, αλλά για μένα ο DeNiro είναι αξεπέραστος. Σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους έχει κάνει παπάδες. Αυτοκαταστροφικός πυγμάχος, ψυχωτικός κωμικός με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, ενοχικός δουλέμπορος που μετατρέπεται σε Ιησουιτη μοναχό, διάβολος, κατατονικός, Εβραίος γκάνγκστερ, βίαιος πατέρας που κακοποιεί το γιο του, σκιώδης σύμβουλος του Αμερικάνου προέδρου, ψυχωτικός βιαστής που αναζητά εκδίκηση από τον δικηγόρο του, βετεράνος του Βιετνάμ, αλαζόνας κινηματογραφικός παραγωγός... και πάει λέγοντας. Γιατί είχε την διάθεση να αυτοσαρκαστεί μέσα από κωμικούς ρόλους, γιατί δεν φοβήθηκε να συμμετάσχει για τον χαβαλέ στα Machete και Jackie Brown και γιατί στην μοναδική συνεργασία των δύο (χωρίς το δεύτερο Godfather που δεν έχουν καμιά σκηνή μαζί και αφήνοντας σκοπίμως ασχολίαστο το Righteous Kill) προτιμώ την εσωτερική, ανθρώπινη ερμηνεία του από την καρικατουρίστικη υπερβολή του Pacino. Και όπως λέει ο Thor πιο πάνω, είναι πολύ καλός στο πρόσφατο Silver Linings Playbook
 
iggylebowski και DeadOrganPlayer ειπατε τα παντα!Δεν ψηφιζω μιας και οι δυο μου αρεσουν το ιδιο (οπως οι πιτσες και τα σουβλακια ενα πραμα!)

Να συμπληρωσω πως ολοι κανουμε λαθος επιλογες στη ζωη, φυσικο ειναι να βλεπουμε αγαπημενους ηθοποιους να παιζουν σε διαφορες μπαρουφες.

Ουδεις ασφαλτος!!!:biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Bambinella kai Daredevil, τι πρωτότυπο να είστε γυναίκες και οι αγαπημένες σας ταινίες του Ντε Νίρο να είναι οι "ρομαντικές" του! "Falling In Love" και "Stanley and Iris"! :p

Ε, λοιπόν, κι εγώ σας λέω ότι καλύτερες και από τις δύο είναι ΑΥΤΗ ΕΔΩ, και ντροπή προς όλους σας που δεν την αναφέρατε! Είχα πάθει μεγάλη συναισθηματική ζημιά με αυτή την ταινία, λόγω της Μισέλ! Και αν θυμάστε, πιο πριν είχαν ξαναπαίξει μαζί η Μισέλ με τον Αλ, σε μια επίσης ρομαντική κομεντί! :D

Όσο για την ψηφοφορία, αν γινόταν πριν 15 χρόνια, θα ψήφιζα Ντε Νίρο. Εννοείται άρχοντας και ο Πατσίνο, αλλά είμαι πιό πολύ Σκορσεζικός (Ταξιτζής, Raging Bull, Καλά Παιδία, Καζίνο, κτλ.), παρά Κοππολικός (Νονοί) και Λιουμετικός (Σκυλίσια Μέρα, Σέρπικο). Και οκ, δυνατός ο Πατσίνο, και στον Σημαδεμένο, και στο Carlito's Way, και σε όλα, αλλά Ταξιτζής και Ελαφοκυνηγός...κορυφή.

ΑΛΛΑ, δεν μπορώ να ψηφίσω τον Ντε Νίρο, τώρα πια, γιατί όλο αυτό το τσουβάλι με τις μπούρδες που γύρισε τα τελευταία 15 χρόνια, είναι ασυγxώρητο έγκλημα. Οκ, το καταλαβαίνω. Φράγκα. Είναι πολλά. Αλλά εγώ δεν είμαι ο Ντε Νίρο. Ένας θεατής είμαι, που του αρέσει το καλό σινεμά. Και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ο Ντε Νίρο του "1900" του Μπερτολούτσι, και της Αποστολής και του Angel Heart, είναι ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αυτόν που έπαιξε στο Little Fοckers. Αρνούμαι. Ούτε ο Πατσίνο, ούτε ο Ντάστιν Χόφμαν, ούτε ο Νίκολσον, ούτε ο Τζάκμαν, ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ εκείνης της γενιάς, δεν ξεπούληθηκε τόσο πολύ. Γιατί αν δεν είναι αυτό ξεπούλημα, τότε τι σημαίνει "ξεπούλημα"; Οκ, όλοι παίξανε σε κάνα-δυο σαχλαμάρες. Συμβαίνουν αυτά. Ένα καλό σενάριο, δεν κάνει πάντα μια καλή ταινία. Πολλά μπορούνε να πάνε στραβά. Αλλά αυτός ο Ντε Νίρο έχεις την αίσθηση ότι το έκανε επίτηδες δηλαδή! Για σπάσιμο! Και ειλικρινά, δεν νομίζω κανείς από τους άλλους να πείνασε, που δεν έπαιξε σε τόσες βλακείες! Καλά, δεν βαριότανε;;

Και έπαθα πλάκα που τον είδα στο Being Flynn. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια (κάπου στο 1998 άρχισε να χαλάει το θέμα), είδα έναν Ντε Νίρο, γερασμένο μεν (οκ, δεν φταίει αυτός σε αυτό!), αλλά σου θυμίζει ότι κάποτε υπήρξε σπουδαίος ηθοποιός. Και κρίμα που δεν προτάθηκε για αυτό για Όσκαρ, αλλά για το ψιλό-μέτριο Silver Lining Playbook, που και εκεί είναι καλός (σε σύγκριση με τα άλλα πρόσφατα, δεν το συζητάω!), αλλά στο Flynn ήταν πολύ καλύτερος.

Οπότε, η ψήφος μου πάει στον...Ντάστιν Χόφμαν!!
 
Δύσκολη επιλογή... Και οι 2 έχουν παίξει σε φοβερές ταινίες, αλλά τα τελευταία χρόνια και σε απίστευτες "σούπες"... Δε λέω, καλά τα λεφτά, καλή η δουλειά, δεν είναι ντροπή, αλλά οι 2 συγκεκριμένοι το έχουν παρακάνει. Δε θα ψηφίσω κανέναν, αν και η πλάστιγγα γέρνει προς τον Πατσίνο λόγω των ταινιών "Ο Νονός", "Ο Σημαδεμένος" και το "Άρωμα γυναίκας".

Να πω και για τον De Niro, ότι και αυτός εκτός από τους φοβερούς ρόλους που έχει παίξει ("Νονός", "Ελαφοκυνηγός", "Ξυπνήματα" κλπ), έχει σκηνοθετήσει και μια καλή ταινία που όποτε την πετυχαίνω στη τηλεόραση πάντα την παρακολουθώ, τις "Ιστορίες του Μπρονξ", στην οποία κρατά και ένα μικρό ρόλο.
 
Αν και φαίνεται αδύνατον αρχικά να επιλέξεις κάποιον από τους δυο, σκεπτόμενος τις ταινίες που έχουν παίξει, δεν μου είναι δύσκολο να επιλέξω τον Robert De Niro.

Ο λόγος; Ταξιτζής, Τα καλά παιδιά, Κάποτε στην Αμερική, Ιστορίες του Μπρονξ, Ακρωτήρι του Φόβου, Sleepers, Men of Honor, κερδίζουν άνετα τον Νονό, τον Σημαδεμένο, Σκυλίσια Μέρα και Σέρπικο...

Άσχετο, αλλά οι μόνες ταινίες που έχουν παίξει μαζί, το Heat (1995) και το Ου Φονεύσεις (2008) δεν είναι; Ή μου ξεφεύγει καμία άλλη;
 
Al Pacino - Scarface. Δεν έχει γυρίσει καλύτερη ταινία.
 
Χωρις δευτερη σκεψη ψηφιζω Ρομπερτ Ντε Νιρο θεωρω οτι ειναι καλυτερος ηθοποιος απο τον Αλ Πατσινο και επισης ο Ρομπερτ Ντε Νιρο εχει μεγαλυτερη γκαμα και μπορει να παιξει τα παντα μεχρι και κωμωδια που ειναι δυσκολο ειδος ενω ο Πατσινο στις περισσοτερες ταινιες του παιζει τον ιδιο ρολο και δεν εχει δοκιμασει να παιξει ολα τα ειδη οπως ο Ντε Νιρο. Ακομα και στην ταινια "Heat" που επαιξαν μαζι ο Ντε Νιρο ηταν καλυτερος ερμηνευτικα ενω ο Πατσινο ηταν υπερβολικος στο ρολο του. Επισης ο Ντε Νιρο εχει πιο πολλες καλες ταινιες απο τον Πατσινο τι να πρωτοθυμηθω "Κακοφημοι δρομοι","ο Ταξιτζης","Οργισμενο ειδωλο""Ελαφοκυνηγος","Καποτε στην Αμερικη","Τα καλα παιδια","Ξυπνηματα","Το Ακρωτηρι του φοβου","Καζινο" και σε ολες αυτες τις ταινιες η ερμηνεια του ηταν φοβερη και ηταν για παραπανω οσκαρ απο δυο που πηρε. Επισης θεωρω τον Ντε Νιρο πολυ γοητευτικο και ως αντρα αντιθετως ο Πατσινο ποτε δεν μου αρεσε.
 
Σχεδον 10 μηνες μετα το ανοιγμα της δημοσκοπησης και ακομα δυσκολευομαι να αποφασισω... :precry:

Ειναι και οι δυο εξαιρετικοι ηθοποιοι με καταπληκτικες ταινιες και ερμηνιες ο καθενας στο ενεργητικο του.

Απο την μια,ο Ντε Νιρο με ταινιες οπως τα: Ο Νονος,Ο Ταξιτζης,Ο Ελαφοκυνηγος,Οργισμενο Ειδωλο,Δαιμονισμενος Αγγελος,Οι Αδιαφθοροι,Ο Διωκτης του Μεσονυχτιου,Τα Καλα Παιδια,Κυματα Φωτιας,Το Ακρωτηρι του φοβου,Η Νυχτα και η Πολη,Μαντ Ντογκ και Γκλορια,Αγεφυρωτες Σχεσεις,Ιστοριες του Μπρονξ,Καζινο,Ενταση κλπ...

Και απο την αλλη,ο Πατσινο με ταινιες οπως τα:O Νονος,Το Σκιαχτρο,Σερπικο,Σκυλισια Μερα,Το Ψωνιστηρι,Ο Σημαδεμενος,Οι Επαναστατες,Το Ερωτικο αντικειμενο του Εγκληματος,Φρανκι και Τζονι,Αρωμα Γυναικας,Υποθεση Καρλιτο,Ενταση κλπ...

Πραγματικα δυσκολη αποφαση... :precry:

Εφοσον ομως πρεπει να επιλεξουμε αναμεσα σε δυο ιερα τερατα του κινηματογραφου,θα επιλεξω με απειροελαχιστα χιλιοστα πιο μπροστα...Αλ Πατσινο!

Πιο αλανι στους ρολους του και σου περναει οτι ειναι πιο "αλητης" απο τον Ντε Νιρο... :boss:
 
Δυσκολη επιλογη. Αν και εχουν παιξει και κοντινους ρολους....και ο DeNiro εχει καποιες ομοιοτητες στις ερμηνειες του..

Ειναι ο πιο cool....αρα DeNiro..

Ο Patsino παιζει πολυ τον ψυχακια...

Heat ταινιαρα, Goodfellas επισης ταινιαρα, δεν τη βαριεμαι ποτε...
 
Πίσω
Μπλουζα