Alien Prequel απο Ridley Scott!

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.284
Ridley Scott confirmed for 'Alien' prequel

Friday, July 31 2009, 11:42 BST

Ridley Scott will direct 20th Century Fox's Alien prequel, says Variety.

The veteran filmmaker, who directed the 1979 sci-fi classic, is attached to steer the franchise's latest incarnation from a script by Jon Spaihts.

Commercials director Carl Rinsch had initially been lined up to make the film, but Fox allegedly refused to move forward with the project unless Scott returned to the helm.

Taking place before the events of the first movie, the new Alien will centre on a space vessel that intercepts a distress call, only to discover that the signal comes from an empty ship and is intended to warn them.

Screenwriter Spaihts came to Fox's attention after writing Passengers for Keanu Reeves. The project, which tells of a passenger on a spaceship who is prematurely awoken from a cryogenic sleep, bears similarities to the first Alien.

Πηγη
 
Ναι επιτελους το αποφασισε.

Μπορει και να προτιμουσα ενα Action oriented απο Καμερον αλλα οχι οτι με χαλαει ενα Ριντλευσκοτικο Αλιεν.
 
Καλά, διάβασα την υπόθεση και ανατρίχιαξα από προσμονή...

Commercials director Carl Rinsch had initially been lined up to make the film, but Fox allegedly refused to move forward with the project unless Scott returned to the helm.
Γουάου, γίνονται και θαύματα.
 
Ελπιζω να μας εξηγει την προελευση και τη φυση του μυστηριου σκαφους που βρηκαν στον Acheron :D
 
Ευχαριστούμε για την είδηση :)
 
Aντε να βγει ενα σοβαρο Alien γιατι το Alien 4 με ειχε απογοητευσει.
 
στα ''σκαρια''νεα ταινια αλιεν!

Κατά καιρούς υπήρξαν φήμες για άλλο ένα ʽAlienʼ. Παρά τον θάνατο της Ρίπλεϊ, η Sigourney Weaver πιστεύει ότι υπάρχει χώρος για άλλη μια ιστορία της. Σύμφωνα με συνέντευξη στο MTV Movies Blog η Weaver λέει πως έχει συζητήσει με τον Ridley Scott (τον αυθεντικό σκηνοθέτη του ʽAlienʼ) να γυρίσουν ένα πέμπτο κεφάλαιο, αλλά πιθανά αυτό να τοποθετούσε την Ρίπλεϊ σε μια ιστορία που να ενώνονται όλες μαζί… «Μας ενδιαφέρει να πάρουμε τον χαρακτήρα της Ρίπλεϊ και να δούμε τι άλλη ιστορία επιστημονικής φαντασίας μπορούμε να φτιάξουμε για κάποια που έχει ζήσει αρκετές ζωές».

Σημερα διαβαζα ενα αρθρο στο εθνος οτι ετοιμαζονται για να γυριστει το 5 αλιεν...γνωριζει κανεις κατι παραπανω? :eek: o_Oo_O
 
Το ότι θα βγει νέο ALIEN κάποια στιγμή είναι αυτονόητο.

Όμως θέλω να έχει ατμόσφαιρα, σκοτεινούς διαδρόμους, διαλόγους και ελάχιστα ψηφιακά εφέ! Ζητάω πολλά; :xm:
 
Πολύ ωραία είδηση όντως, αλλά αν σκηνοθετούσε ο Βερχόφεν... :)
 
Η είδηση σίγουρα είναι ωραία, αλλά με ανησυχεί κάπως το γεγονός ότι η ταινία θα είναι prequel και η Weaver έχει πατήσει πλέον τα εξήντα.
 
Και sequel να ηταν παλι ανησυχια θα ειχαμε....

Η Σιγκουρνι δεν θα παιζει. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετα το Prometheus, ερχεται το Covenant...sequel στο prequel του Alien!!!

Αν θα 'ναι καλο; Ειδωμεν... :xm:

Alien: Covenant | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

 
Καλό ξεκαλό, εγώ πάντως ανυπομονώ να το δω. Το Prometheus μ'αρεσε, ήταν σκοτεινό, όπως πρέπει να είναι ενα Αlien. Και η νέα ταινία προμηνύεται πολύ σκοτεινή.
 
Ελπιζω να συνεχισει τη μυθολογια των Architects. Μου αρεσε πολυ αυτη η καινουργια διασταση στη σειρα. :)
 
Rakeesh είπε:
Ελπιζω να συνεχισει τη μυθολογια των Architects. Μου αρεσε πολυ αυτη η καινουργια διασταση στη σειρα)
"Μηχανικοί" είναι :) Πέρα από την πλάκα, ανυπομονώ κι εγώ.
 
Ούτε που θυμάμαι πότε έβγαλε τελευταία φορά καλή ταινία ο Ridley Scott. Είναι πολύ μακριά του παλιού καλού του εαυτού. Μπορεί να φταίει η ηλικία, μπορεί να μην έχει κάτι να πει πλέον, ποιος ξέρει τι φταίει. Είναι στην απόλυτη παρακμή του οπότε δεν περιμένω τίποτα καλό.
 
Το περίμενα από τότε που είδα το Prometheus! Στο μεταξύ ο Riddley Scott είχε κάνει το The Martian και είχα χάσει την ελπίδα ότι θα συνεχίσει με το Prometheus. Άντε να δούμε!
 
Έχει γίνει ένας μικρός χαμούλης με τα prequel, τα sequel και τις άλλες ταινίες του Alien. Αρχικά ο Σκοτ δεν ήθελε να συνεχίσει το Prometheus, μετά ανακοινώθηκε πως θα έκανε μία ταινία στο ίδιο σύμπαν ο Μπλόμκαμπ(District 9) στο οποίο ίσως θα συμμετείχε και η Σιγκούρνι, μετά ο Σκοτ αποφάσισε πως θέλει να συνεχίσει τα prequels, και γι'αυτό μπήκε σε δεύτερη μοίρα η ταινία του Μπλόμκαμπ και μάλιστα είχε δηλώσει πως έπρεπε να κάνει αλλαγές στο δικό του σενάριο για να μην υπάρχει θέμα με το Covenant.

Τα alien δεν θα λείψουν απ'τη μεγάλη οθόνη!
 
Πίσω
Μπλουζα