Alienware

Περιμένω απάντηση για την εγγύηση. Ήδη το laptop που παίζω τώρα πάει δωράκι στη γυναίκα μου αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση.

Παραπάνω πληροφορίες λένε ότι είναι όπως τα Dell. Κάνεις και παζάρια στην τιμή.....

Χε χε!
 
Ωωωωραίος ο Πούκης!!! :thumbup:
 
Ακόμα τίποτε από απάντηση. Η εταιρεία κάνει καμιά εβδομάδα να απαντήσει. Δυστυχώς.

Τώρα έχω και το ΟΚ από τη γυναίκα για το Alienware. Το είδε στο site και έπαθε πλάκα.....

Άντε να δούμε.
 
Αν δεν έχωκαι αύριο νέα τους μέσω e-mail, την Τετάρτη το πρωί θα τους πάρω τηλέφωνο Αγγλία για να τους ρωτήσω για την εγγύηση.

Φίλος από Αυστραλία μου είπε πάντως, ότι με όχι πολλά - πολλά παζάρια, πέτυχε εκπληκτική μείωση τιμής. Το laptop κόστιζε κάποιο ποσό και ο τρελλός τους είπε "τόσα έχω αν ΟΚ καλώς, αν όχι χάρηκα για την επικοινωνία" και ο αντιπρόσωπος του έκανε γερή έκπτωση στην αρχική τιμή.

Γειά σου ρε κρίση με τα ωραία σου, η "ύφεση" τελικά έχει τα καλά της. Αν είναι να μείνει το stock απούλητο, δώστε το με μικρότερο κέρδοςγια να φεύγει.

Ο Αυστραλός πλήρωσε με μετρητά και όχι με πιστωτική. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ φυσικά αφού κάρτα δεν παίζει ούτε για αστείο. Και θα τους παζαρέψω τρελλά.

ΑΝ βέβαια, ΑΝ επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα με εγγύηση για Ελλάδα.
 
Pooky, τα Alienware ειναι state of the art μηχανακια..

Tα Area-51 μοντελα τους, ειναι απιστευτα γρηγορα και αξιοπιστα, και χαλαρα θα σκεπτομουν την αποκτηση ενος απο αυτα, αν δεν ειχα το κολημα με τα ACER!! :)

http://www.alienware.com/products/area-51-m15x-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M15X-AI1&SubCode=SKU-DEFAULT

Αν σε καλυπτουν στο θεμα εγγυησης, προχωρα με κλειστα ματια..
 
Δυστυχώς για την Ελλάδα τα νέα δεν είναι τόσο καλά.

Έστειλαν τελικά mail και μου είπαν ότι ναι μεν καλύπτομαι από την εγγύηση στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν τα εξής προβλήματα:

1). Όχι Ελληνικά Vista (χεστήκαμε τα Αγγλικά είναι μία χαρά).

2). Σε περίπτωση βλάβης, για να ισχύει η εγγύηση πρέπει το μηχάνημα να φύγει με συγκεκριμένο courier. Το παραλαμβάνουν από το σπίτι μου, όλα καλά και μου το φέρνουν πάλι στο σπίτι. Κόστος 700 ευρώ το πήγαινε - έλα, τη κάθε φορά φυσικά.

Οπότε, δυστυχώς άκυρο.....

Κοιτάζω σε κάτι άλλο, μάλλον Compal ή Clevo Ελληνικού brand name, μια και τα επώνυμα που κυκλοφορούν εδώ δεν με καλύπτουν με τίποτε. Αργότερα όμως.
 
LOL, ακούς εκεί 700?, με λιμουζίνα θα γίνει η μεταφορά;

Κρίμα φίλε, ευτυχώς που υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
 
Ναι ευτυχώς που είναι όπως τα λες.

Ειδικά τα "Ελληνικής συναρμολόγησης" μηχανήματα είναι τελικά Α-Ψ-Ο-Γ-Α!!!!!!

Από πλευράς τιμής προς απόδοση είναι εξαιρετικά, ειδικά αν μιλάμε για power machines και όχι για απλά μηχανάκια.

Για λύση μέχρι 1000 ευρώ προτείνω τα μηχανήματα του Multirama (το οποίο και κατέχω και πρέπει να παίζει χαλαρά 5 ώρες τη μέρα παιχνίδια και όχι σπλά σερφάρισμα) και για λύσεις από 1400 και πάνω τα μηχανήματα του Πλαισίου.

Όλα τα "Ελληνικά" μηχανήματα αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν σε όλο το κόσμο, από την Compal, Arima και Clevo, κάτω από διαφορετικές φίρμες φυσικά. Δεν είναι τόσο "πιασάρικα" στην εμφάνιση, μάλλον ουδέτερα, αλλά έχουν εξαιρετικό σύστημα ψύξης και άψογη κατασκευή (το Compal μου όσο και αν το πιέσεις δεν στρεσάρεται το καπάκι με τίποτε..... ) .

Απλά και εδώ ισχύει ότι και με τα Vista, ο κάθε άσχετος λέει το κοντό του και το μακρύ του, χωρίς καν να έχει δει από κοντά το μηχάνημα. Λες και το HP του το έχει κατασκευάσει άλλος στην τελική..........

Είπαμε, gaming - power notebook = άχρηστο, εξαιρετικά ακριβό, πεταμένα λεφτά, αλλά καλύτερα να τα καίω εκεί, παρά στα τσιγάρα και στα ποτά, όπως έκανα πριν.

Αλλαγή του μηχανήματος κάθε 18 μήνες φίλε Tallman τελικά για μένα, χρονικό διάστημα αρκετά καλό, καλύπτεσαι από διετή εγγύηση και μπορείς να το πουλήσεις σε αρκετά καλή τιμή. (Ειδικά αν είσαι σαν κι εμένα όπου laptop στον τρίτο χρόνο ζωής του δεν έχει όχι γρατζουνιά, αλλά ούτε σκονίτσα απάνω του).

Η επόμενη αγορά θα γίνει (πρώτα ο Θεός και να είμαστε καλά) αρχές Δεκεμβρίου 2009 και θα είναι μάλλον "Ελληνικής" κατασκευής, της τάξης των 1500 - 2000. Αυτό που έχω τώρα μάλλον θα το δώσω γύρω στα 500 ευρώ οπότε μειώνεται εξαιρετικά το κόστος.

(90 ευρώ για τσιγάρα το μήνα Χ 18 μήνες = 1620 ευρώ. Καλύτερα σε laptop ENNOEITAI παρά σε στάχτες και καρκίνο. Και μου μένουν και ρέστα για μια εξωτερική οθόνη....... ) .
 
Σου απάντησα στο άλλο Thread φίλε captain.

Μη τρελαίνεσαι από τη φαινομενικά χαμηλή τιμή, γιατί είναι με 2 giga ram, χωρίς λειτουργικό, χωρίς καν κάρτα ασύρματου δικτύου, χωρίς bluray, και με 250 giga δίσκο.
 
Καλησπέρα. Πλεον η Alienware εχει ερθει και στην Ελλαδα μεσω γνωστης αλυσιδας καταστηματων. Βεβαια οι τιμες ειναι πιο πανω σε σχεση με το νετ αλλα τουλαχιστον υπάρχει εγγυηση και αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Σκεφτομαι να παρω desktop, αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Ξερει κανεις αν εκτος απο τα aurora, τα area - 51 (+ ALX) ερχονται εδω? Γιατι βλεπω μονο συγκεκριμενα μοντελα στο καταλογο. Thanks.
 
Πίσω
Μπλουζα