Ευπαλίνος RetroActive Joined 12 Αύγ 2009 Μηνύματα 694 Αντιδράσεις 480 15 Φεβ 2017 #1 Άλμπουμ των μέσων της δεκαετίας του 70 με αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών 6 ομάδων της Α' εθνικής ποδοσφαίρου της περιόδου 1974-75. Στο οπισθόφυλλο υπάρχουν αυτοκόλλητα ηθοποιών(Βαλσάμη, Αλεξανδράκης, Βουγιουκλάκη κλπ). Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 12 Μάρ 2018
Άλμπουμ των μέσων της δεκαετίας του 70 με αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών 6 ομάδων της Α' εθνικής ποδοσφαίρου της περιόδου 1974-75. Στο οπισθόφυλλο υπάρχουν αυτοκόλλητα ηθοποιών(Βαλσάμη, Αλεξανδράκης, Βουγιουκλάκη κλπ).
BETTY BOOP Official *GOD* of RetRo Joined 25 Απρ 2010 Μηνύματα 9.915 Αντιδράσεις 8.151 15 Φεβ 2017 #2 μου θυμισε το ξυδι ΤΟΠ!!!! :animeek: Ειχες συμπληρωσει το αλμπουμ και ειχες κερδισει καποιο δωρο Ευπαλινε; Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 15 Φεβ 2017
μου θυμισε το ξυδι ΤΟΠ!!!! :animeek: Ειχες συμπληρωσει το αλμπουμ και ειχες κερδισει καποιο δωρο Ευπαλινε;
Ευπαλίνος RetroActive Joined 12 Αύγ 2009 Μηνύματα 694 Αντιδράσεις 480 15 Φεβ 2017 #3 BETTY BOOP είπε: μου θυμισε το ξυδι ΤΟΠ!!!! :animeek: Ειχες συμπληρωσει το αλμπουμ και ειχες κερδισει καποιο δωρο Ευπαλινε; Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Όχι BETTY BOOP. Το άλμπουμ είναι πολύ πρόσφατο απόκτημα και επιπλέον, όπως φαίνεται, δεν είναι συμπληρωμένο.
BETTY BOOP είπε: μου θυμισε το ξυδι ΤΟΠ!!!! :animeek: Ειχες συμπληρωσει το αλμπουμ και ειχες κερδισει καποιο δωρο Ευπαλινε; Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Όχι BETTY BOOP. Το άλμπουμ είναι πολύ πρόσφατο απόκτημα και επιπλέον, όπως φαίνεται, δεν είναι συμπληρωμένο.