Altered Beast

Alucard

RetroMasteR
Joined
15 Αύγ 2006
Μηνύματα
1.312
Αντιδράσεις
476
Altered Beast (1989)

Για άλλη μια φορά ο αγαπητός telonio έκανε το θαύμα του και δημιούργησε ένα πολύ όμορφο layout για το review του Altered Beast για τον C-64 και συνέγραψε μια σύντομη αναφορά για την έκδοση του cpc. Τον ευχαριστώ θερμότατα για την όλη καταπληκτική (όπως πάντα) δουλειά του κι ελπίζω να το χαρείτε όσο κι εγώ.



125076.jpg125077.jpg125078.jpg125079.jpg125080.jpg125081.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Το έπαιζα στον 6128 και αργότερα στην 500αρα. Με είχαν εντυπωσιάσει η σκηνές στην Amiga που ο ήρωας μεταμορφωνόταν σε τέρας. Οι σκηνές αυτές έλειπαν από τον 6128 - φαντάζομαι και από τα υπόλοιπα 8bit μηχανήματα.

Συμφωνώ και επαυξάνω για το τέλειο εξώφυλλο!

Alucard με έφτιαξες! Πρέπει να συνδέσω την 500αρα το συντομότερο.
 
Να τη και η version για Master System από την προσωπική μου συλλογή :p :p:p

(με μη-αυθεντικό κουτί!)

picture.php
 
Εγώ το έχω για το Mega Drive (το πρώτο που έπαιξα στην κονσόλα) - φοβερό και τρομερό παιχνίδι . -
 
από ταχύτητα πως τα πήγαινε η έκδοση για commodore 64?
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
O Αlucard επιστρέφει, με ένα ακόμα πολύ όμορφο κομμοντορο-review !! Εύγε. :thumbup:

Σπέσιαλ ρετρο-ανάμνηση:

Eίχα "αγγαρέψει" να μου προμηθεύσει την cpc έκδοση ένα φίλο που κατέβαινε συχνά στη Στουρνάρη, μία περίοδο που ήμουν κρεββατωμένος με γρίπη.

Τελικά επέστρεψε με άδεια χέρια, ενώ μου είπε να ξανασκεφτώ την αγορά του συγκεκριμένου παιχνιδιού, γιατί ζήτησε να του το δείξουν και κατέληξε στο ότι "ήταν απαίσιο" :D

Εγώ επέμεινα, και το πήρα. Δεν θα έλεγα ότι ήταν και τόσο τραγικό πάντως !! Απλά δεν ήταν και ό,τι γρηγορότερο είχα δει (τουλάχιστον είχε όμορφα γραφικά).

Anyway, την έκδοση του C64 δεν την είχα δεί ποτέ, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να κάνω και hands-on δοκιμή μέσω emulation... :D
 
Νεο layout στο πρωτο ποστ μετα απο συμπραξη Alucard και Telonio.

Enjoy!
 
Φοβερό αποτέλεσμα (στα γνωστά υψηλά επίπεδα η δουλειά του Telonio :thumbup: ), που δίνει νέο "αέρα" στο ήδη εξαιρετικό review του Alucard. :)

(έκατσα και το διάβασα πάλι απο την αρχή, προσέχοντας νέες λεπτομέρειες. Μιά που λέμε για λυκάνθρωπους, μου ήρθε στο μυαλό το γνωστό μας Knight Lore - αν και ο φίλτατος Αlucard νομίζω πως δεν έχασε και πολλά που δεν έτυχε να το παίξει σε κάποιον φίλο με Spectrum ή (ακόμα προτιμότερο) με Amstrad. *Oχι* φυσικά επειδή το παιχνίδι δεν ήταν καλό [κάθε άλλο], αλλά επειδή πολύ αμφιβάλλω αν θα του προκαλούσε έστω και τον παραμικρό φόβο ή δέος, λόγω των κάπως "καρτουνίστικων" sprites... :D )

---ΕDIT---

Ξέχασα να αναφέρω το Werewolves of London... :banghead:

Δυστυχώς δεν είχα ασχοληθεί μαζί του "back in the day" (oύτε κανένας απο τους φίλους μου το είχε), αλλά το δοκίμασα πριν κάποια χρόνια μέσω εξομοίωσης, και ήταν αρκετά αξιόλογο. (με αρκετό "gore", και μπολικη εξερεύνηση στην πόλη - στοιχεία που μου φέρανε στο μυαλό ένα αγαπημένο παιχνίδι της εποχής βασισμένο-σε-ταινία, το Death wish 3 :) )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Knight Lore... α, μάλιστα η συνέχεια του Underwurlde που είχε συζητηθεί εδώ.

Λοιπόν, κοιτώντας λίγο τα γραφικά πράγματι δεν προξενεί κάποιο ιδιαίτερο δέος αλλά το σενάριο έχει όντως ενδιαφέρον και σχετίζεται με τις αγαπημένες μας μεταμορφώσεις. Ίσως του δώσω μια ευκαιρία.

Υ.Γ. Το εξώφυλλο που έφτιαξε ο telonio για το review είναι καταπληκτικό. 'Έτσι μου έρχεται να το εκτυπώσω και να το κάνω αφίσα στο δωμάτιο :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μα να σου πω. Αν δεν είχε τόσο μαύρο και μου τελείωνε όλο το μελάνι θα το είχα τυπώσει ήδη. ΠΟΛΥ καλή δουλειά παιδιά αλλά και το παιχνιδάκι ήταν φοβερό
 
Η αγαπητή Kambia ανέβασε και πάλι τις εικόνες. Ευχαριστούμε πολύ.
 
Με τέτοιο εξώφυλλο αγοράζω το παιχνίδι. ;)

Ωραίο review! Altered Beast έπαιξα σε C64, Amiga αλλά και στο Megadrive. Στο arcade όμως το τάισα πολύ.
 
Πίσω
Μπλουζα