Amiga 500

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γειά σας και από εμένα φίλοι μου! Σε μία εβδομάδα περιμένω να έχω και εγώ στα χέρια μου μία Amigoula από Αγγλία! Επιτέλους το παιδικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Από το 1987 είμαι κάτοχος ενός AMSTRAD CPC6128(Δουλεύει κανονικά, μόνο που δεν κάνει save!),από PC έχω κορυφαίο μηχάνημα,αλλά πάντα ήθελα μια Amiga! Πιστεύω αν έχει κανένα προβληματάκι να μπορέσω να βρώ βοήθεια και από εσάς. Ετσι παίδες? :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Και μπράβο για το site... έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα... έχω θυμηθεί τα παιδικά μου χρόνια... και μόνο που δεν έχω κλάψει από συγκίνηση... keep the good work!

Καλωσήρθες. Από βοήθεια ό,τι θες σε οτιδήποτε. Οταν είναι, ρώτα και σίγουρα κάποιος θα ξέρει τη λύση.... Ηδη σε απαντήσαμε, στο γιατί το φλοπακι του 6128 του δεν κάνει save....

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είμαι σίγουρος πως θα... "φάω" πολλές ώρες "σκαλίζοντας" τα πάντα εδώ μέσα :)

Λοιπόν φίλοι μου ήρθε η Amigoula! Σε άψογη κατάσταση... άλλαξα και το Αγγλικό φις της πρίζας και δουλεύει μια χαρα. Ο τύπος μου έστειλε και Joystick (quickshot II turbo) και καμια 50αρια παιχνίδια. Μόνο το ποντίκι μου κάνει κάτι νερά (τσούλαει μόνο δεξιά-αριστερά) αλλά νομίζω θα το τακτοποιήσω και αυτό! :)

Πίσω
Μπλουζα