Saulot
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 209
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έχω την εντύπωση ότι δε μπορεί να το πουλήσει σε μορφή plug 'n play, γιατί το kickstart πρέπει να το αγοράσεις από αλλού ή να έχεις Amiga και να το εξάγεις σε αρχείο. Φυσικά και έτσι ακόμα, εγώ θα το ήθελα. Ακόμα και laptop Amiga μπορεί να γίνει εύκολα... α, για όσους είχαν δει στο Retrogamer, δε χωράει μέσα σε Gameboy!gtsamour είπε:Αλήθεια το πουλάει ο τυπάς ή όχι ακόμα...
Μια χαρά είναι η συμβατότητα του WinUAE. Ήθελα να τσιμπίσω καμιά mobo, αλλά μάλλον δεν έχουν έτοιμα τα τσιπάκια με το VHDL της Amiga. Αλλιώς θα έβαζα τον κουμπάρο που φτιάχνει ενισχυτές να μου το φτιάξει.Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το mimig είναι απλά ένας hardware emulator του UAE software? Δηλαδή δεν θα έχει 100% συμβατότητα.Να το βράσω τότε....
Αν θες να το ψάξεις (Google Fu VHDL & Sinclair Spectrum) πάρε ένα τέτοιο:Αλήθεια το πουλάει ο τυπάς ή όχι ακόμα.... εγώ πάντως θα ψόφαγα αν έβγαζαν κάτι παρόμοιο για Spectrum, θα το αγόρασα αμέσως.Είναι που έχει την τρέλα του ο καθένας...