AmigaHellas, the Magazine

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
"Κυκλοφορησε" το νεο τευχος του περιοδικου του ΑmigaHellas

Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στους μαγκες...

Amigahellas the magazine

To περιοδικό που όλοι έχουμε αγαπήσει βρίσκετε πλέον και τυπωμένο οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!!!

issues.jpg

issue5_open.jpg

Για περισσότερα (τι περισσότερα εδώ ισχύ το οποιος προλάβει )

editor_mag@amigahellas.gr

Βγηκε το τευχος 10

Ultimate A1200 modΔείτε πως μπορείτε να χτίσετε μια Α1200 με PPC, BVision, DVD drive και σκληρό δίσκο στο αρχικό κουτί της!

Hardware Review: ArcadeJoy

Τα καινούργια joystick στην Amiga είναι σπάνιο φαινόμενο. Αυτό εδώ όχι μόνο είναι καινούργιο, είναι και αθάνατο!

Game Review: Soldner-X

Το Project-X είχε μια πετυχημένη συνταγή. Κάποιοι δοκιμάζουν να φτιάξουν νέο γλυκό με αυτήν...

Howto: Μουσική στην Amiga

Όλα όσα θέλατε να μάθετε, αλλά δεν ξέρατε που να ρωτήσετε, σε μια νέα σειρά άρθρων που ξεκινά από αυτό το τεύχος.

Howto: Καθαρίστε την!

Δείτε πως μπορείτε να αφαιρέσετε την κιτρινίλα από την αγαπημένη σας Amiga κάνοντάς την και πάλι να δείχνει σαν καινούργια!
Μπραβο ρε μαγκες!

Φρανκ η φωτο σου σκοτωνει... :)

Εμένα μου θυμίζει το Δημήτρη Κατή πριν 15 χρόνια έτσι όπως είναι με το γυαλί και τα μούσια. :D

Amigahellas - The magazine - Τεύχος 11

cover_sm.jpg

Σε αυτό το τεύχος μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε:

Amigathering X

Το 10ο Amigathering είναι πλέον γεγονός! Διαβάστε την αναφορά μας και δείτε τις φωτογραφίες.

Ultimate A1200 mod

Πως να αλλάξετε τα φώτα στην Α1200 σας. Μέρος 2ο.

Video και παρουσιάσεις στην Amiga

Μάθετε τα βασικά που πρέπει να ξέρετε για σωστές παρουσιάσεις βίντεο, από τους ειδικούς του χώρου.

Μουσική στην Amiga

Όλα όσα θέλατε να μάθετε, αλλά δεν ξέρατε που να ρωτήσετε, μέρος 2ο.

Α600 GRL project

Η Α600 είναι η μικρότερη Amiga που κατασκευάστηκε ποτέ. Κάποιος βάλθηκε να την κάνει ακόμα μικρότερη!

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το τεύχος σε δύο αναλύσεις από το επίσημο site: http://mag.amigahellas.gr

Με τα γνωστα υψηλα standards και το αξιοθαυμαστο μερακι!

Συγχαρητηρια κυριοι!

Απιστευτη δουλεια οπως παντα!

Μου θυμιζει συνεχεια εποχες Pixel!

Μπραβο στα παιδια!

τα παιδιά του αμιγκα ελλας κάνουν "παπάδες" στο περιοδικό τους! Το διαβάζω κάθε φορά και τους παραδέχομαι!

Πίσω
Μπλουζα