Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.623
Το καινουργιο μου παλιο λαπτοπακι δεν εχει και πολυ καιρο που το απεκτησα ,με το που το ανοιγω ακουγεται ανεμιστηρας ,το γκρρρρφρ του σκληρου ,μαλλον και αυτο ,βγαζει μια ωραιοτατη μπλε οθονη,ουτε κερσορας ουτε τιποτα.
Δεν εχω δισκετες,δεν εχω μανουαλια,δεν εχω τιποτα...........
Μακαρι να το λειτουργουσα.
Ενα απο τα λιγα λινκ που βρηκα με το συγκεκριμενο.
http://www.amstradcg.nl/ealt386s.html
Δειγμα
Amstrad Laptop computer ALT-386SX
Εδω ανοιχτος και εν λειτουργια....
Σε αυτην την πλευρα φαινεται και η δισκετα....
Οπισθεν ,αυτο που εξεχει ειναι το dvd drive,πλακα κανω η μπαταρια ειναι και μπαινει εκει ακριβως.
Η μπαταρια του ,τουβλο.
Παλι η μπαταρια του ,made in japan παρακαλω.
Ορθιος και με τα χερουλια του ,ετοιμος για το αεροδρομιο,οχι οτι θα σε αφηναν να το περασεις αλλα λεμε.

Δεν εχω δισκετες,δεν εχω μανουαλια,δεν εχω τιποτα...........
Μακαρι να το λειτουργουσα.
Ενα απο τα λιγα λινκ που βρηκα με το συγκεκριμενο.
http://www.amstradcg.nl/ealt386s.html
Δειγμα
The ALT-386SX dates from 1988 and is a laptop computer based on the Intel 80386SX (so without the mathematical coprocessor built-in) with a clock speed of 16 megahertz. There is version on the market that is almost identical to the 386SX but based on the Intel 80286 (AT) processor, with the type designation ALT 286.
I obtained one during the HCC!dagen 2006 and will investigate it (to be continued). The facts and figures on this page only relate to the 386SX version, although these can also apply to the ALT-286.
The computers look identical and use, at least, the same battery pack and share the User manual and even the Service manual (that we also have) which indicates that many parts can be exchanged between the two models. The 286 comes with a 20 megabytes hard disc and the 386SX with an 80 or a 170 megabytes hard disc.
Amstrad Laptop computer ALT-386SX
Εδω ανοιχτος και εν λειτουργια....
Σε αυτην την πλευρα φαινεται και η δισκετα....
Οπισθεν ,αυτο που εξεχει ειναι το dvd drive,πλακα κανω η μπαταρια ειναι και μπαινει εκει ακριβως.
Η μπαταρια του ,τουβλο.
Παλι η μπαταρια του ,made in japan παρακαλω.

Ορθιος και με τα χερουλια του ,ετοιμος για το αεροδρομιο,οχι οτι θα σε αφηναν να το περασεις αλλα λεμε.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: