[AMV] Candy Terry: Μην ορκίζεσαι...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Juanita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
376
Χε χε!!!

Ναι!! Είναι γεγονός!!!! :flower:

Έφτιαξα το πρώτο μου βιντεάκι με την Κάντυ και τον Τέρρυ!!!

Οι Τερρυκιές είμαι σίγουρη πως δεν θα το απολαύσουν... αλλά τί να κάνουμε... Η ζωή δεν είναι σπαρμένη ροδοπέταλα!!! :sure:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμένα πάντως μου αρέσει! :o (Και όχι, δεν αλλαξοπίστησα! :D )

Χουανίτα μου, τελειο το βιντεάκι σου, με πολυ ταιριαστο τραγουδακι.

Αν και με κλονισε λιγακι, παραμενω στον Αλμπερτ. ;)

Juanita, δεν μπορω ακομα να δω το βιντεακι (καταραμενε administrator που μας εχεις κοψει το Youtube :banghead: ), oμως μ'αρεσει σιγουρα η μουσικη που επελεξες! Δεν νομιζω ομως οτι ο Τερρυ δεν προσπαθησε, ή ηταν μονο λογια. Ο Τερρυ αγαπουσε αληθινα, περα απο λογια, υποσχεσεις και ορκους αιωνιας αγαπης που αναιρουνται στο λεπτο! Ο Τερρυ εστειλε το εισιτηριο χωρις επιστροφη...αλλο αν τα πραγματα του πηγαν στραβα :(

Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης

Μουσική: Giuseppe Mango

Μια ρωγμή φέγγει στα μάτια μας

μια ρωγμή άνοιξε μέσα μας

Μη μιλάς, τα λόγια δε γεμίζουν το κενό για μας

μην πεις πως μ' αγαπάς

Μια ρωγμή κι έπεσε η ζωή

στα μάτια μια ρωγμή και γίναμε εχθροί

Μη μιλάς, δεν έχει πια ταξίδια η νύχτα να με πας

Τα λόγια που ζητάς φύγανε

Μην ορκίζεσαι, μην ορκίζεσαι μάτια μου

μη μ' αγαπάς, μην κάνεις τον κόπο

Τόσα όνειρα που σκορπίσανε γύρω μου

δεν γυρνούν ξανά απλά μ' έναν όρκο

Δε γυρνούν ξανά τα όνειρα για μας

Δε γυρνούν ξανά τα σύννεφά μας δύσανε

Μια ρωγμή ανάμεσά μας ζει

μια ρωγμή κι είσαι απέναντι

Μη μιλάς, οι άνθρωποι που φεύγουν

δε μιλάνε πια κι ας θέλει η καρδιά, φύγανε

==============

Θα ελεγα οτι αυτο το τραγουδι εκφραζει απολυτα αυτο που πιστευω: τα πολλα λόγια και οι ορκοι αγαπης δεν αποδεικνυουν τιποτα. Κριτηριο της αληθειας ειναι η πραξη. Και οταν η αγαπη γινεται κοπος...ε, δεν αξιζει πια...

Χμμμ... το βιντεάκι εκφράζει τα στιγμιαία αισθήματα της Κάντυ όταν δεν κατάφερε να δει τον Τέρρυ της

(τότε :D )
και νόμιζε πως κάτι συνέβαινε με εκείνον και τη Σούζυ... Γι αυτό και περιορίζεται σε σκηνές από εκείνη τη μέρα. :wink:

Χαίρομαι που σας άρεσε :flower:

Επείδη τα βιντεάκια σου έχουν την τάση να με μπερδεύουν,το επόμενο βιντεάκι Άντονυ δαγκωτό...Δεν θα με αλλάξεις εσύ τώρα στα γεροντάματα!!

:( :(

misspepper77 είπε:
Επείδη τα βιντεάκια σου έχουν την τάση να με μπερδεύουν,το επόμενο βιντεάκι Άντονυ δαγκωτό...Δεν θα με αλλάξεις εσύ τώρα στα γεροντάματα!!:( :(

Emmm... Προηγείται η Nessie που θα φτιάξει το Αλμπερτικό όπως έχει προ πολλού υποσχεθεί

Ασε που για να φτιάξω και άλλο θέλει αρκετή προετοιμασία... και δεν έχω και πολύ χρόνο ελεύθερο...

Λοιπον, μολις ειδα το βιντεακι και εχω να σχολιασω οτι ουτε η Σουζανα, ουτε καμια αλλη ξανθια, μελαχροινη, ψηλη, κοντη, αδυνατη, χοντρη θα μπορουσε να δημιουργησει ρωγμη αναμεσα στην Καντυ και στον Τερρυ! Η αγαπη τους ηταν αρραγης και πανισχυρη. Φυσικα λογικο ηταν να αμφιβαλλει η Καντυ μας οταν ειδε τον Τερρυ με την ξανθια συμπρωταγωνιστρια του...ειδικα οταν δεν καταφερε να του μιλησει και να δει τι αισθανεται αυτος γι'αυτη. Εχουν περασει και 6 μηνες μακρια...αλλα καμια αποσταση δεν μπορει να μπει αναμεσα τους....αχ :wub:

domniki είπε:
Λοιπον, μολις ειδα το βιντεακι και εχω να σχολιασω οτι ουτε η Σουζανα, ουτε καμια αλλη ξανθια, μελαχροινη, ψηλη, κοντη, αδυνατη, χοντρη θα μπορουσε να δημιουργησει ρωγμη αναμεσα στην Καντυ και στον Τερρυ! Η αγαπη τους ηταν αρραγης και πανισχυρη. Φυσικα λογικο ηταν να αμφιβαλλει η Καντυ μας οταν ειδε τον Τερρυ με την ξανθια συμπρωταγωνιστρια του...ειδικα οταν δεν καταφερε να του μιλησει και να δει τι αισθανεται αυτος γι'αυτη. Εχουν περασει και 6 μηνες μακρια...αλλα καμια αποσταση δεν μπορει να μπει αναμεσα τους....αχ :wub:
Αχ! Ναι! Έτσι είναι domniki! Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! :happyjump:

Και τώρα που το σκέφτομαι καλά κάνουμε και "δεν ορκιζόμαστε" για την κατάληξη της σχέσης Terry-Candy!

Μια ρωγμή ανάμεσά μας ζει

μια ρωγμή κι είσαι απέναντι

μη μιλάς, οι άνθρωποι που φεύγουν δε μιλάνε πια

κι ας θέλει η καρδιά , φύγαμε

Στην περίπτωσή μας ξέρουμε ότι η καρδιά σίγουρα θέλει! Και τότε όλα τα άλλα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες... :heartcloud:

Πίσω
Μπλουζα