Android και emulators

Μου ηρθε χτες το Moga Hero Power σχετικα καλη ποιοτητα κατασκευης(το περιμενα πιο ποιοτικο δεν ειναι και top, αλλα αμα εχεις συνηθησει στα Nintendo χειρηστηρια ολα τα αλλα σου φαινονται φτηνα πλαστικα :p )

Εχει 2 modes ενα που το βλεπει σαν Moga Contoller για παιχνιδια που υποστηριζουν moga και ενα που το βλεπει σαν Hardware buttons και κανεις εσυ mapping οπως θες.

Σε γενικες γραμμες στους emulator που το δοκιμασα ολα ηταν οκ.

Το μονο "προβλημα" ειναι οτι επειδη το κινητο ειναι βαρυ σε σχεση με το χειρηστηριο δεν ζυγιαζεται καλα το βαρος και ψηλοκουραζει. Αυτα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχει δουλεψει κανενας GameGear emulator σε android ; Ψαχνω καποιον που να παιζει τα 2 GG Shinobi σε Full Speed , αλλα τζιφος δεν εβρηκα ακρη.
 
Φίλε μου game gear δωρεάν παίζει μόνο η εφαρμογή SmartGear Free. Είναι multi-emulator app αλλά είναι ο,τι καλύτερο για gg. Βέβαια σαν δωρεάν δεν έχεις saves κλπ, αλλά και τότε είχαμε; Επειδή στα gg shinobi έχω κάνει διατριβή, αν τυχόν δεν παίζει το 2, κατέβασε ξανά τη rom από πιο φρέσκο site και θα παίξει.
 
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Δεν με νοιαζει το δωρεαν ή οχι αρκει να δουλευει! Τον δοκιμασα τον smart gear λιγο δυσχρηστο μενου και μου κανει ενα θεματακι οταν διαλεγεις πιστα στο GG shinobi 1 δες τις εικονες :

GG Shinobi, The (Europe).png

GameGear Shinobi.png

Κατα τα αλλα μεσα στην πιστα δεν ειδα κατι περιεργο... Τουλαχιστον με τον smart gear μπορεις να παιξεις , οτι αλλο δοκιμασα ηταν unplayble.

Μου φαινεται ομως οτι θα καταφυγω παλι στην λυση του PsP οπου ο emulator τα τρεχει αψογα αφου τα εχω τερματησει αρκετες φορες εκει.
 
Ψωνισα το MyBoy! (GBC emulator) και MyOldBoy! (GBA emulator) μονο και μονο για να παιζω τις G&W διασκευες

Εχω τα εξης θεματα:

1)Μου αρεσε οτι μπορεις να μετακινεις-μεγενθυνεις-σμικρυνεις τα κουμπια και να φτιαχνεις ξεχωριστα control layouts. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν σε αφηνει να διαχωρισεις τα 4 directional pad πληκτρα. Παει ολο το pad μαζι. Ετσι αν θελω να παιξω Octopus με τον παραδοσιακο τροπο (το σκασμενο δεν δινει το Α και το Β ως αριστερα και δεξια αντστοιχα οπως κανει πχ το Parachute), δεν μπορω να "σπασω" το δεξι και το αριστερα στα αριστερα και τα δεξια της οθονης αντιστοιχα.

2)Κατεβαζω .sav αρχεια για το Game&Watch Gallery 4 ωστε να ξεκλειδωσω το Lifeboat και τα λοιπα αλλα ο MyBoy! δεν τα αναγνωριζει

H οποια βοηθεια καλοδεχουμενη
 
Eιναι λιγο προχω το θεματακι σου ,ειθε να βρεις λυση παντως τα G&W με το πιο απλο DS τα παιζεις και τα ευχαριστιεσαι με πληκτρα και οπως τα προοριζε ο Iwata.


Θα μου πεις δεν μπορεις να το'χεις παντου μαζι σου,anyway.
 
τι είναι το android, ρε παιδια;;;; χαλασε το παλιο μου κινητο και πηρα νέο το λεγομενο αφης με Windows 8o_Oκαι πολλοι μου λενε πως επρεπε να παρω android, :eek: ηταν λεει πιο ευκολο
 
Tα windows δεν ξερω εαν ειναι πιο ευκολα,πιο ασχημα ομως ειναι...
 
angel_grig είπε:
Tα windows δεν ξερω εαν ειναι πιο ευκολα,πιο ασχημα ομως ειναι...
ωχου :eek: σαν χαζοπουλι το πηρα και γω, εχει καλη καμερα αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω, ουτε ενας τεχνικος δεν μπορεσε να μου τις συνδεσει με το λαπτοπ
 
Καλώδιο για να συνδέεται στον υπολογιστή έχει? Αν ναι, όλα θα τα βρούμε!

Pm me, αν θες να κανονίσουμε να συνδεθώ στο πισί σου και να βρούμε τις φωτός! :)
 
αριαδνη είπε:
ωχου :eek: σαν χαζοπουλι το πηρα και γω, εχει καλη καμερα αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω, ουτε ενας τεχνικος δεν μπορεσε να μου τις συνδεσει με το λαπτοπ
καθότι κάτοχος και windows και android(και ipod).. νομίζω οτι το windows είναι πολύ μπροστά... αν και δεν έχει τις εφαρμογές που έχει το android, έχω βάλει 60+ εφαρμογές και είναι σαν να το πήρα χτες.Αν είχα βάλει 30 εφαρμογές στο android θα είχα πρόβλημα. όσο για τη σύνδεση με το laptop μου φαίνεται κουλό που δεν μπορείς να το συνδέσεις μιας και ακόμη και σε linux το συνδέω άνετα
 
μαριαννακι μου μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα( δεν θα ''φωναζε'' ) και η καμπιουλα για τις φωτο , ναι υπαρχει καλωδιο αλλα και να το κανω δεν θα καταλάβω τις περαιτέρω οδηγιες, παντως παιδια χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας :thanx2: και για την αγορα του κινητου δεν ειχα αποψη ότι μου προτειναν πηρα με κλειστα μάτια, για αλλους είναι κατι ευχαριστο η τεχνολογια για μενα πονοκέφαλος
 
Η προσφορά ισχύει anytime! Ρίξε πμ να σου στείλω τηλέφωνο και να μιλήσουμε να βοηθήσω (ακόμα και να συνδεθώ στο πισι, να στο φτιάξω και να σου εξηγήσω ό,τι θες! :) )
 
D@redevil είπε:
Η προσφορά ισχύει anytime! Ρίξε πμ να σου στείλω τηλέφωνο και να μιλήσουμε να βοηθήσω (ακόμα και να συνδεθώ στο πισι, να στο φτιάξω και να σου εξηγήσω ό,τι θες! :) )
αν δεν βρω καποιον εδώ , αυτό θα κανουμε, χιλια ευχαριστω για την ευγενικη βοηθεια
 
Πίσω
Μπλουζα