Another Midnight Run (1994)

iliekater

RetroMasteR
Joined
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.391
Αντιδράσεις
211
Εδώ και κάμποσο καιρό προσπαθώ να θυμηθώ πώς λεγόντουσαν κάτι παλιές ταινίες . Έως ότου σκεύτηκα "Βρε συ , δε ρωτάς τους ειδικούς στο Retromaniax ;" .

Που λέτε λοιπόν , κάποτε είχα δει μία ταινία με πολύ πλάκα στην οποία ήταν κάποιος που αναλάμβανε να βρει διάφορους επικυριγμένους και να εισπράτει την αμοιβή . Διεξαγόταν στην σημερινή εποχή και αν θυμάμαι καλά το έργο διαγραμματιζόταν στην Αμερική ή στην Αγγλία . Η πλάκα ήταν ότι παρ'ότι κατάφερνε να βρει το εκάστοτε καταζητούμενο , στη συννέχεια όλο του ξεύφευγε και όλοι μπλεκόντουσαν σε αστείες περιπέτειες .

Η ταινία ήταν τόση καλή που είχε αποκτήσει και δύο συννέχειες . Στη δεύτερη , αν θυμάμαι καλά , έξαχνε να βρει δύο καταζητούμενους που ήταν αντρόγυνο , αλλά συννεχώς τσακονώντουσαν μεταξύ τους .

Σας παρακαλώ , μήπως θυμάται κανείς σας πώς λεγόντουσαν ; Έχω σκάσει που δεν τις θυμάμαι .
 
Είπα να ξεθάψω το συγκεκριμένο θέμα , μήπως κάποιο από τα νεώτερα μέλη θυμιθεί κάτι . Εννοείται πως αν κάτι τέτοιο απαγορεύεται , το θέμα μπορεί να διαγαφτεί .

Προσωπικά προσπάθησα όλο αυτόν τον καιρό , αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι ... Μάλιστα σε κάποια φάση σκεύτηκα μήπως ο πρωταγωνιστής ήταν ο Joe Piscopo , αλλά έκανα λάθος · σίγουρα όμως του μοιάζει . Μεσ'το μυαλό μου τον έχω , αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ άλλες ταινίες στις οποίες να έχει παίξει . Έψαξα και για ταινίες με θέμα "Bounty hunter" , αλλά και πάλι τζίφος ...
 
H περιγραφή θυμίζει το Midnight run ( ελ. Ο διώκτης του μεσονυκτίου) του 1988, με τους Ρομπερτ ντε Νίρο και Τσαρλς Γκροντίν. Eπίσης παρόμοιας θεματολογίας είναι και το the Hunter (1980) με τον Στηβ Μακ κουην.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όχι , δυστηχώς δεν είναι αυτές .

Ίσως η πρώτη από τις τρεις να ήταν προς το τέλος της δεκαετίας του '80 , αλλά οι δύο συνέχειες μάλλον ήταν το '90 .
 
Τις βρήκα ! ! ! !

Κάτα σύμπτωση είδα στην τηλεόραση μία τανία όπου έπαιζε ο συγκεκριμένος ηθοποιός . Τελικά κατάφερα να βρω κάπου το καταραμένο πρόγραμμα , αλλά δεν έλεγε τον αγγλικό τίτλο . Επιστράτεψα τα αγγλικά μου και έψαξα στο διαδύκτιο με τα ονόματά τους ώσπου τελικά βρήκα τον ηθοποιό , ο οποίος είναι ο Christopher McDonald . Με λίγο ακόμα ψάξιμο βρήκα πως οι ταινίες που έψαχνα είναι :

(1994) Another Midnight Run


(1994) Midnight Runaround



(1994) Midnight Run for Your Life


Μάλιστα , οι τανίες αποτελούν μία αναβίωση της ταινίας Midnight Run του 1988 με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο , που την ανέφερε παραπάνω ο RIO .
 
Ένδεκα χρόνια παιδεύομαι να δω τις ταινίες αυτές και δε μπορώ ! . . . Βασικά , όσες φορές τις βρίσκω είναι μεταγλωτισμένες στα Ρωσικά ! . . . Μα καλά , τι εγκληματίες είναι αυτοί ! :) Αν θέλουν να βάλουν Ρωσικά , κανένα πρόβλημα , αλλά ας αφήσουν συγχρόνως και την αρχική ηχογράφησι .
 
Πίσω
Μπλουζα