milntov
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 1.667
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να σου πω, στη μόνη περίπτωση που δικαιολογώ αυτό που αναφέρεις είναι μόνο αν στο μηχάνημα τα ηλεκτρονικά μέρη τα έχουν τινάξει και ουσιαστικά έχει μείνει το κάσωμα. Γιατί όχι; PC ή raspberry θα βάλεις, άντε καμιά κονσόλα τι άλλο; Φαντάσου έχω ένα sega Naomi και η οθόνη είναι για πέταμα και το παιχνίδι χαλασμένο. Τι να το κάνω; Λέω να του βάλω emulator με neo geo ή κάποιο dedicated παιχνίδι.Wally είπε:Αυτο που με φρικιαζει ειναι ενα νεο trend οπου ξεκοιλιαζουν παλια μηχανηματα για να βαλουν μεσα RasperryPi με emulator!! Ελεος
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι τελείως κακόγουστο, εγκληματικό μπορώ να πω, να ξεκοιλιάσεις ένα παλιό,κλασσικό και λειτουργικό μηχάνημα για του φορτώσεις μέσα εμιουλάτορα. Ήμαρτον!... πρέπει κάποιος να είναι τελείως ανίδεος με το άθλημα ή πιτσιρικάς...Wally είπε:Αυτο που με φρικιαζει ειναι ενα νεο trend οπου ξεκοιλιαζουν παλια μηχανηματα για να βαλουν μεσα RasperryPi με emulator!! Ελεος
Ακριβώς! Μόνο τότε πιστεύω ότι επιβάλεται κιόλας γιατί ο σκοπός είναι η διατήρηση της ψυχής του μηχανήματος, έστω και μόνο ως εξωτερικό κάσσωμα / παρουσία.telonio είπε:Να σου πω, στη μόνη περίπτωση που δικαιολογώ αυτό που αναφέρεις είναι μόνο αν στο μηχάνημα τα ηλεκτρονικά μέρη τα έχουν τινάξει και ουσιαστικά έχει μείνει το κάσωμα. Γιατί όχι;
Συμφωνώ 100% εκτός και αν κάποιος αρκείται σε πολύ παλιά arcades, οπότε κι ένα Rasberry Pi 1 είναι υπέρ αρκετό. Αρκεί βέβαια να έχει την γνώση να το στήσει, γιατί όπως και να το κάνουμε το PC το κατέχουν πολλοί, το Rasberry Pi όμως ;Wally είπε:Aν τωρα στησεις καμπινα, πας για PC καρφωτα.
Όπως τα λέει ο Αλέξανδρος. Αν είχα επιλογή κι εγώ για μια Pandora 4 θα πήγαινα. Όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα, αξιοπρεπέστατη και ταχύτατη. Need to say more ?Other_Reality είπε:...αλλα τελικά πήρα μια παντοραζ μπόξ 4. Αν έχεις τελείως κούφιο cab ενα raspberry αξίζει, αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει πόσο θα βγεί συνολικά το μαλλί αν θες να το βάλεις σε jamma. Συν τον κόπο να στήσεις, εγκαταστήσεις, καλωδιώσεις κλπ.
Το Rasberry Pi ΔΕΝ χρησιμοποιείται μόνο για το χάρισμα της πολύτιμης εξομοίωσηςImgema είπε:Ρε παιδιά, τι δύναμη να έχει το raspberry? Δηλαδή ok, θα εξομοιώσει κανά παλιό 2D arcade ή καμιά κονσόλα παλιότερη από N64 αλλά πέρα από αυτό?