Γεια σου Νemo αλανι επ'ωμου το πηρες το συγκεκριμενο θεμα.Φοβερο το Gradius clone και οπως εχω ξαναπει ωσα Tutorial και να βγαλουν εγω δεν προκυται να μπορεσω να φτιαξω εστω και κατι απλο
Aπλα πιστευω οτι θα εχει πολλες πιθαντητες να αποτελεσει μελλοντικα για τα 85-90ς Arcades
οτι ειναι το το αντιστοιχοτου Adventure Game Studio για τα Adventures .
Υ.Γ. Btw μιλωντας για Arcade Game Studio και Adventure Game Studio
Το οποια και εχουν και τα 2 το ιδιο ακρωνυμιο AGS και μαλιστα επισημανα στον Bruno R. Marcos με email να μην χρησιμοποιει για προφανεις λογους την συντομογραφια AGS ,-κατι που εκανε αρχικα χωρις να το εχει προσεξει-, και κατοπιν αρχισε να χρησιμοποιει την συντομογραφια ARGS.
Aπλα πιστευω οτι θα εχει πολλες πιθαντητες να αποτελεσει μελλοντικα για τα 85-90ς Arcades
οτι ειναι το το αντιστοιχοτου Adventure Game Studio για τα Adventures .
Υ.Γ. Btw μιλωντας για Arcade Game Studio και Adventure Game Studio
Το οποια και εχουν και τα 2 το ιδιο ακρωνυμιο AGS και μαλιστα επισημανα στον Bruno R. Marcos με email να μην χρησιμοποιει για προφανεις λογους την συντομογραφια AGS ,-κατι που εκανε αρχικα χωρις να το εχει προσεξει-, και κατοπιν αρχισε να χρησιμοποιει την συντομογραφια ARGS.
Οταν κανετε build ενα παιχνιδι ,θα δημιουργηθει ενα μοναδικο αρχειο με ολα τα δεδομενα του παιχνιδιου ,που θα εχει το .args extension/καταληξη και θα εχει αποθηκευτει στο φακελο "Build "στο project folder και απλα θα χρειαζεται το αρχειο Cabinet.exe για να εκτελεσθει ,το οποιο μπορει να μετονομαστει κατα το δοκουν και το οποιο διανεμεται μαζι με το μαζι με το .args αρχειο του παιχνιδιου . Ο δημιουργος μπορει να διαθεσει δωρεαν ή και να πωλησει το οποιο δημιουργημα του.
Μιας και τους τελευταίους μήνες, λόγω δουλειάς, έχω φάει τα ματάκια μου με προγραμματισμό (οπότε μετά την C#, οτιδήποτε άλλο είναι απλά ευκολότερο! ), είπα να του δώσω μια ευκαιρία και να το δοκιμάσω....
....only to find out ότι είναι διαθέσιμο μόνο για Windows!
Πραγματικα φαινεται εξαιραιτικο και πολυ δυσκολο ετσι οπως το κοβω και μαρεσει τρομερα αυτο.Μακαρι ο τυπος που το φτιαχνει να το ολοκληρωσει καποια στιγμη και να μπορεσουμε να το παιξουμε.
Επισης οι οποιοι επιδοξοι developers κι οχι μονο καλο θα ειναι να γνωριζουν , οτι το ARGS(ARCADE GAME STUDIO) θα ειναι ελευθερο για το επομενο update του στην πληρη μορφη .
Επισης οι οποιοι επιδοξοι developers κι οχι μονο καλο θα ειναι να γνωριζουν , οτι το ARGS(ARCADE GAME STUDIO) θα ειναι ελευθερο για το επομενο update του στην πληρη μορφη
Kαι οντως ,οπως προαναγγελθηκε ,το Arcade Game Studio( ARGS) 1.30 ειναι διαθεσιμο στην πληρη εκδοση για ολους τους φιλοδοξους/επιδοξους Arcade game designers
To GNG2 αναμεμνεται απο τον δημιουργο του να ειναι ετοιμο πριν απο τις καλοκαιρινες διακοπες.Αλλα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας ετοιμασει για ορεκτικο ενα - ενος level - Demo .
Αυτο το project το παρακολουθω συνεχεια και καθε μερα μπαινω στο site του δημιουργου.Μακαρι μας δωσει συντομα το demo αλλα και ολοκληρο το παιχνιδι να γουσταρουμε.