Are you Ready?

Μέρα Προβολής

  • Κυριακή 8/4

    Ψηφοφορίες: 2 18,2%
  • Δευτέρα 9/4

    Ψηφοφορίες: 2 18,2%
  • Τρίτη 10/4

    Ψηφοφορίες: 6 54,5%
  • Τετάρτη 11/4

    Ψηφοφορίες: 9 81,8%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    11
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Νίκο δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις εσύ τα εισηρήρια, όχι όλα τουλάχιστον. Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι έχει όριο τα 8 το άτομο. 

Προσωπικά τα δικά μου θα τα κλείσω εγώ (θα έρθω με ένα φίλο ακόμα).

Το θέμα είναι να αποφασίσουμε αίθουσα και ώρα.
 
Αν κλείσεις εσύ για παρτη σου, πρέπει να μιλήσουεμ για να κλείσουμε συνεχόμενες θέσεις! Παιδιά η σειρά λέει: μηνυματάκι, κωδικός, πμ, ρύγκαρ->εισητήριο->αποστολή στον sender, "ραντεβού στο Φλοίσβο στις εννέα στο φανάρι", ποπκόρνι+κόκα, και εννοείται θα βγάλουμε και selfish γιατί είμαστε κάτω των 30, εξυπακούεται με τα χείλια μας ζαρωμένα προς το φακό :fafoutis:

Αντωνη αν κλείσεις νωρίτερα από εμένα, στείλε μου τις θέσεις για να κλείσω δίπλα σας ή μπροστά ή πίσω σας, όπου βρω. Δε νομίζω να είμαστε >7, αφου 7 δήλωσαν Mall και δεν είναι βέβαιο ότι όλοι θελουν Τετάρτη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε μπουμπούνα! Απλα εννοούσα το ραντεβού μας, χρησιμοποιώντας στιχάκι από το Σκλάβος σου για πάντα του Γερμανού. :fafoutis: :points:

Το έβαλα μεσα σε εισαγωγικά μην τη πατήσει κανείς και πάει στο Φλοίσβο.

Βάζω και το τραγουδάκι για μ'αρέσει

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραία, εχω ήδη 4 κωδικούς + εγώ 5 + Αντωνης+φίλος του 7, θα περιμένω μέχρι τις 12 (1μιση ώρα από τώρα δηλαδή) και μετά αγοράζω εισητήρια. Αυριο θα είμαι πηγμένος μέχρι το απόγευμα, αποκλείεται να ασχοληθώ και αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε συνεχόμενες θέσεις. Επίσης αυτό δε σημαίνει ότι αν αύριο μου στείλει κωδικό και κανένα αλλο παληκάρι, δε θα μπορέσουμε να του βρούμε θέση, αρκεί να του βρούμε δίπλα σε μας, μην είναι μονάχος του.

Υποψην, μετά την ταινία κομμάτι δύσκολο να συνεχίσω μαζί σας, θα το δω εκείνη τη στιγμή.

Επαναλαμβάνω, μιλάμε πάντα για την παράσταση των 20.40, εντάξει;
 
Εγω μπορω 100% την Τεταρτη 20:40, αλλα ουτε εγω ουτε η γυναικα μου εχουμε κοσμοτε για να παρω κωδικο.
 
Λοιπόν εκλεισα εισιτήρια για Wally, Alkis21, Ajax87, Strtos84, Mike, Rygar. Υπάρχουν μπόλικες θέσεις αριστερά δεξιά για όποιον ακομα θελει για αύριο στις 20:40

Τα παληκάρια τα οποία λάβανε εισιτήριο, να μην το χρησιμοποιήσουν ο καθένας ξεχωριστά (σας το έστειλα ως αποδεικτικό). θα πρέπει να είμαστε απόξω στις 20.30, ώστε να μπουμε όλοι μαζί ταφτόχρονα με ένα. Αν σήμερα αγοραστούν κι άλλα εισιτήρια, τα παιδιά  εκείνα θα μπουν με το νέο εισιτήριο.
 
Θα γίνει κάποια συνάντηση στο Mall για καφέ πιο νωρίς? Η για φαγητό πιο μετά?
 
Καλη φαση να πιναμε κανα καφε μετα αλλα νομιζω στις σχεδον 23:00 που θα τελειωσει το εργο δεν θα υπαρχουν ανοιχτες καφετεριες στο Mall
 
Εγώ προσωπικά δεν προλαβαίνω. Η ταινία τελειώνει στις 23.30. Δεν ξέρω τα άλλα παιδιά τί έχουν σκοπό να κάνουν.
 
Ο ηλεκτρικός και το μετρό τι ώρα κλείνουν; 
 
Για δες εδώ.

Στη λίστα προστέθηκε και ο Telonio και επίσης σε πρώτη πανελλαδική εμφάνιση μετά από 35 χρόνια εχουμε την ατυχία και δυστυχία και ατιμία να έχουμε μαζί μας τον Μαχόθλι. Αλλά μην του το πείτε, του΄κλεισα στις 3 τα χαράματα να παει να δει Νοσφεράτου σε ενα παρακμιακό στη Φυλής.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χαχαχαχαχα, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
 
Κάνε μου λάικ για να πάρω πόντους για το Σκλαβενίτη. Κι αμα γουστάρ'ς κάνε μου και λιγάκι Μπμμμμμμμμ (βλέπε τραγουδάκι πιο κάτω)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή γενικά δεν θέλω να τρέχω με την ψυχή στο στόμα στην επιστροφή θα έρθω με το αυτοκίνητο. Όποιος θέλει και μπορεί από Άλιμο-Δάφνη-Νέο Κόσμο περνάω και πάμε/γυρίζουμε μαζί.
 
Οποιος δεν μας βρισκει, ο Rygar θα φοραει φτερα Τσεροκι στο κεφαλι για να κανει μπαμ

 
Καλά να περάσετε! :)

Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ.. 
 
Εγώ θα είμαι στο Mall από πιο νωρίς, κατα τις 7 δηλαδή ίσως και λίγο πιο νωρίς, να τριγυρίσω λίγο στα μαγαζιά και τα arcades. Και αν είναι και κάποιος άλλος από πιο νωρίς εκεί να τα πούμε, εγώ θα φύγω μόλις μπείτε στο cinema.
 
Επειδή γενικά δεν θέλω να τρέχω με την ψυχή στο στόμα στην επιστροφή θα έρθω με το αυτοκίνητο. Όποιος θέλει και μπορεί από Άλιμο-Δάφνη-Νέο Κόσμο περνάω και πάμε/γυρίζουμε μαζί.
Μαριε ΠΡΟΣΟΧΗ : εαν ερθεις με αυτοκινητο, ΜΗΝ το παρκαρεις στον δρομο που ειναι προς το Υπ. Παιδείας. Εκει σπανε τα τζαμια και κλεβουν ολα τα αυτοκινητα. Οταν εμενα Ν. Ηρακλειο, πηγαινα στο πατρικο μου στο Μαρουσι απο αυτον τον δρομο, και καθε μερα ηταν γεματος γιαλια απο τα σπασμενα τζαμια παρκαρισμενων αυτοκινητων.
 
Έλα, σοβαρά, δεν το γνώριζα. Έχω πολύ καιρό να πάω στο mall με το αυτοκίνητο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα