Army of Lovers - Πού βρίσκονται τώρα

audiodee

RetroActive
Joined
26 Ιουν 2006
Μηνύματα
460
Αντιδράσεις
78
Οι Σουηδοί Army of Lovers δημιουργήθηκαν το 1987, διαλύθηκαν το 1996 και επανενώθηκαν το 2001 για λίγο. Πού βρίσκεται ο καθένας τώρα;

Alexander Bard

attachment.php


Μετά από τους AOL έχει δουλέψει ως παραγωγός πίσω από πολλά γκρουπ (Vacuum, Bodies Without Organs, Alcazar) και από το 2009 έχει φτιάξει ένα καινούριο, το Gravitones στο οποίο συνεργάζεται με έναν νέο τραγουδιστή για τα φωνητικά.

Jean-Pierre Barda

attachment.php


Μαζί με τον Alexander ήταν οι μόνοι που έμειναν σε όλη τη διάρκεια των Army of Lovers. Μετά εμφανίστηκε σαν ηθοποιός σε ταινίες, ήταν και παρουσιαστής στη Μις Σουηδία 2002 και τώρα έχει δικό του Beauty Saloon και συνεργάζεται με μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και παράγει εκπομπές μόδας και στάιλ για κινητά!

La Camilla (Camilla Henemark)

attachment.php


Η μισή Σουηδή μισή Νιγηριανή τραγουδίστρια αποχώρησε από το γκρουπ πρώτη. Στη δεκατεία του 90 έκανε μουσική καριέρα μόνη της και τέλη 90 με αρχές 00 έπαιζε σε ταινίες. Σήμερα είναι γνωστή στη Σουηδία και για τις πολιτικές κινητοποιήσεις της και τον ακτιβισμό της για τη σεξουαλικότητα.

Michaela Dornonville de la Cour

attachment.php


Η βασιλικής καταγωγής Michaela αντικατέστησε την Camilla όταν έφυγε το 1993. Μετά τους AOL συνέχισε να τραγουδάει και εμφανιζόταν και στην τηλεόραση. Σήμερα τραγουδάει ακόμα και σχεδιάζει κοσμήματα. (Η φωτό είναι τωρινή!)

Dominika Peczynski

attachment.php


Η Dominica ενώθηκε με το γκρουπ το 1992 και το έκανε τετραμελές. Μόλις διαλύθηκαν εργάστηκε στην τηλεόραση, το 2005 μαζί με μία ακόμα τραγουδίστρια έφτιαξαν τις Nouveau Riche που αποχώρησε μετά από λίγο. Σήμερα λίγο απ'όλα. Έχει γράψει βιβλίο μαγειρικής, πρώην ιδιοκτήτρια dating site, έχει εταιρία PR και μητέρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όταν βγήκε το Massive Luxury Overdose το πήρα σε βινύλιο και το έλιωνα κάθε μέρα!

Δεν μπορώ να πω οτι έγραφαν ΤΗ μουσική ούτε οτι τα τραγούδια τους είχαν ΤΟΥΣ στοίχους. Αλλά κάτι με τραβούσε. Τα δε videoclip τους βγάζαν τρελλό γέλιο
 
Ειχαν πολυ ευχαριστο ηχο. Παρα τις παλαβες ιδεες, look, συνηθειες, νοοτροπια τους, ηταν η μονη χορευτικη μουσικη που μπορουσα να αντεξω.

Eιχαν πολυ διασκεδαστικα (και θεοτρελα) videoclips.

Πολυ ομορφη μελωδια - Carry My Urn To Ukraine

http://www.youtube.com/watch?v=qo2wBHaYwIs

Η Michaela Dornonville de la Cour συνεχιζει οντως να ειναι ΜΠΙΣΤΟΛΙ :)
 
Αχ αυτή η ξανθιά και η μελαχρινή...Φωτιές ανάβανε τότε!

Θυμάμαι ότι τους είχε καλέσει η Κορομηλά σε μια εκπομπή (Ciao? Μπράβο? δεν θυμάμαι...) και είχα στηθεί από νωρίς για να χαζέψω (και καλά...εφηβεία γαρ... :p ). Η τρέλα που έβγαζε το γκρουπ πάντως τότε είχε απίστευτο γέλιο.

Κάτι άλλο που θυμάμαι είναι ότι η Dominika Peczynski είχε παίξει σε μια διαφήμιση παγωτού της ΕΒΓΑ. Το όλο σκηνικό ήταν σε πισίνα και η μουσική που έπαιζε ήταν το A Girl Like You του Edwyn Collins.
 
Πάντως το " La Plage de Saint Tropez" θεωρείται κλασσικό!
 
Dartacan είπε:
Κάτι άλλο που θυμάμαι είναι ότι η Dominika Peczynski είχε παίξει σε μια διαφήμιση παγωτού της ΕΒΓΑ. Το όλο σκηνικό ήταν σε πισίνα και η μουσική που έπαιζε ήταν το A Girl Like You του Edwyn Collins.
Eπαιξε και σε βιντεκλιπ του Ρουβα (δειτε τις φωτο, δεν μπορω να καταλαβω για ποιο προκειται)

Between the two albums "The Gods Of Earth and Heaven" and "Glory, Glamour and Gold" I rented a house in Athens during one whole summer. I had lived in Athens when I was 17 and worked as a model and I really liked it. So I got in touch with my old modelling agency, Models One, and said I was available for work if they had any. So this video is one of the modelling jobs I did that summer. The other guys in Army Of Lovers didn't know about it until we came back for a promotion trip later in the fall and they accidentaly saw it on TV at the hotel. They were a bit shocked I think. But I don't really know the singer. And I've never seen that video myself. When I was modelling in Greece I did lots of stuff, TV commersials and so. I have never seen any of it.
Επισης μπορειτε να πατε στο http://www.armyoflovers.net για να δειτε βιντεοκλιπς, ξεκατινιασματα, παλαβες συνεντευξεις κτλ
 
Απ'ότι βλέπω, "Ξέχασέ το" λένε το τραγούδι όπως λέει και η ίδια ("Forget it").

 
..δε βλεπω τιποτα "σκανδαλωδες"και απογοητευομαι...
 
Απίστευτο group!

Crucified

La Plage De Saint Tropez

Sexual Revolution

King Midas

Και πολύ "προχωρημένο" για την εποχή του...
 
πολυ μπαρμπαδες!! παντως ειναι στη μοδα να επανενωνονται για περιοδειες-συναυλιες-αρπαχτες τωρα...ας το σκευτουν και τα παιδια
 
πολυ μπαρμπαδες!! παντως ειναι της μοδας τωρα τελευταια να επανενωνονται για περιοδειες-συναυλιες-αρπαχτες...ας το σκευτουν και τα παιδια ;)
 
σωπα μωρε..ας μαζευτουν κι αν κανουν πως ερχονται κι απο δω...ε,κατι θα κανουμε.
 
Πίσω
Μπλουζα