Art Attack (1990)

snakeyes08

RetroActive
Joined
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
339
Αντιδράσεις
118
Μια λατρεμένη εκπομπή της ΕΤ-2 στα 90s με έναν τύπο που έκανε κυριολεκτικά θαύματα χρησιμοποιώντας κυρίως χαρτί, κόλλα και μαρκαδόρους

Try it yourself!!! :D

Art Attack 1992 to 1998 theme



Παρακάτω είναι το επίσημο site της σειράς με πολλά και καλά δημιουργήματα του Neil Buchanan και οδηγίες βήμα προς βήμα για την κατασκευή των δικών μας Art Attacks- Enjoy! ;)

http://www.hitentertainment.com/ARTATTACK/menu_artattacks.html
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα παντα χρησιμοποιούσε για να δημιουργήσει. Απο σχοινιά μεχρι οσπρια!!! Ειναι να εχεις εμπνευση...
 
εκπομπαρα!!!
 
πραγματικα πολυ καλη εκπομπη,την παρουσιαζε και με ωραιο τροπο,δεν ηταν βαρετη.
 
Αγαπημένο!!!! Θέλω να το ξαναδώωω μπούχου!!
 
Κάθε μεσημέρι μέτα το Καρουζέλ... Τι ωραίοι καιροί...
 
Κάπως τη θυμάμαι αυτήν! Μου 'χε κάνει εντύπωση!

Βέβαια από τότε, έχουν προβληθεί κατά καιρούς από την κρατική παρόμοιου τύπου προγράμματα με την ίδια δομή και είναι όλα πράγματι, πολύ ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά!
 
Και εγω την χαζευα αυτην την εκπομπη! Και περιμενα παντα στο τελος που εφτιαχνε στο εδαφος/χορταρι σχεδια με οτι αντικειμενο ναναι! :D
 
παιδια ο neil buchanan που το παρουσιαζε τωρα ειναι κιθαριστας σε ροκ συγροτημα τρελλη αλλαγη :)

 
πολυ ωραια εκπομπη! δε χορταιναμε να τη βλεπουμε, θυμαμαι ειχαμε φτιαξει μαζι με την αδερφη μου καποιες κατασκευες :flower:

Στην Ιταλια εκτος απο την εκπομπη που την παρουσιαζει ιταλος παρουσιαστης,κυκλοφορει και σε μηνιαιο περιοδικο και σε επιτραπεζιο

art attack.jpg αυτη ειναι φωτο που βρηκα στο ιντερνετ με επιτραπεζιο

ArtAttack.jpg αυτη ειναι φωτο περιοδικου παλι απο το ιντερνετ
 
θυμάται κανείς πότε προβλήθηκε τελευταία φορά στην Ελληνική τηλεόραση?
 
snakeyes08 είπε:
Παρακάτω είναι το επίσημο site της σειράς με πολλά και καλά δημιουργήματα του Neil Buchanan και οδηγίες βήμα προς βήμα για την κατασκευή των δικών μας Art Attacks- Enjoy! ;)

http://www.hitentertainment.com/ARTATTACK/menu_artattacks.html
Που είναι ο Neil Buchanan ??? :cry: Αλλιώς το θυμόμουν αυτό το site, εντελώς διαφορετικό!! Μήπως λέω άλλο τελικά; Ή το άλλαξαν; Αν ξέρει κάποιος, ας μου πει πλζ! Εγώ είχα φτιάξει κάμποσα απο αυτά που έδειχνε. Θυμάμαι ένα κάστρο που το έχω ακόμα, μια κρεμάστρα-φιδάκι, μια μολυβοθήκη με παπιέ μασέ και άλλα πολλά. Στο τέλος βέβαια πιο πολύ μου θύμιζαν αυτά που έφτιαχνε το tumblr_m985ejyF9V1qiqwdgo1_400.jpg !!! Παρ'όλα αυτά ονειρευόμουν πως μια μέρα θα γινόμουν Buchanan στη θέση του Buchanan:animlaugh: Θυμήθηκα τώρα και τον κακό βεζύρη! :tease:
 
Υπεραγαπημένη εκπομπή που την έβλεπα ανελλιπώς πριν ή μετά το Καρουσέλ, αρχικά, και πριν ή μετά τους Ατρόμητους, στη συνέχεια.

Πάντα με ψάρωνε η μεγάλη εικόνα που έφτιαχνε με αντικείμενα και φαινόταν μόνο στο τέλος από ψηλά. Θυμάμαι ένα δράκο που είχε φτιάξει με σκόνη απορρυπαντικού ή τη βασίλισσα Ελισάβετ με χαρτονομίσματα, και κάμποσα άλλα.

Κλασσικά: λωρίδες εφημερίδας ή χαρτί υγείας + κατασκευή φτιαγμένη από ρολά χαρτιού, μπαλόνια ή χαρτόκουτα + PVA Glue νερωμένη + 1 μέρα να στεγνώσει = αριστούργημα με λίγες πινελιές με τέμπερα ή μαρκαδόρο. Λίγο πολύ οι περισσότερες κατασκευές του γίνονταν με αυτόν τον τρόπο.

Αυτή η PVA Glue...

Είχε και καλό χέρι, πάντως! Ειδικά στα σκίτσα κόμικ που έφτιαχνε μια στις τόσες.
 
Nwnta ναι!!! Ακριβώς όπως το είπες! Πόσες φορές περίμενα πως και πως να περάσει η μέρα για να στεγνώσει η κόλλα... Το καλύτερό μου ήταν να σκάω το μπαλόνι πάντως :biglaugh:
 
Λατρεμενη εκπομπη!!

Εψαχνα κατι αλλο στο youtube και επεσα σε ενα βιντεο της εκπομπης αυτης και θυμηθηκα που καθομουν και την εβλεπα και επαιρνα ιδεες!

Καποια απο αυτα που εβλεπα ,επιχειρησα να τα φτιαξω αλλα δεν θυμαμαι αμα τα καταφερνα!!!
 
Πολύ ωραία εκπομπή που την έβλεπα κι εγώ ανελλιπώς. Είχα μάθει αρκετά κόλπα, κυρίως από τα σκίτσα που έφτιαχνε, και τα εφάρμοζα μετά στο σχολείο, την ώρα της ζωγραφικής. Αγαπημένη στιγμή φυσικά η μεγάλη κατασκευή που έφτιαχνε στο τέλος. Μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση όταν έμαθα ότι ο Neil Buchanan ήταν ταυτόχρονα και ακόμα είναι και κιθαρίστας στο μέταλ συγκρότημα Marseille. Πραγματικά πολυτάλαντος άνθρωπος...
 
Eμένα μου άρεσε παλιά, που ήταν ένας μεσήλικας ξανθός και μιλούσε αγγλικά..

Ενώ τελευταία φορά που το πέτυχα στο ΝΟΒΑ, ήταν ένας μαυρομαλλης πιτσιρίκος και ήταν ντουπλαρισμενο στα ελληνικά, άθλιο..

Κι εγώ πάντα περίμενα το τέλος, κι απορούσα πώς μπορούσε να τα κάνει (φαντάζομαι με σχεδιαγράμματα και κρυφά σημεία στο πάτωμα που δε μπορούσαμε να δούμε οι τηλεθεατές και πολλές πρόβες πριν, σε ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ το πως θα βάλει τα χρώματα, τι κτλ..
 
Πίσω
Μπλουζα