Art of Atari - Poster Collection - Swordquest Comic

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
Μου κανει εντυπωση που δεν εχει γινει αναφορα για τα παραπανω εδω μεσα (ή θα μου κανει ακομα μεγαλυτερη αν απλα δεν μπορεσα να τα εντοπισω)

Κατ αρχην το Art of Atari ειναι ενα εκπληκτικο λευκωμα που ειχα την χαρα να δω και απο κοντα σε εναν φιλο. Εξαιρετικη δουλεια που παρουσιαζει με τον καλυτερο τροπο τη γραφιστικη της Atari.

Στις 20 Ιουνιου κυκλοφορορει απο τον ιδιο συγγραφεα ενα νεο λευκωμα με αποσπομενα posters υπο τον τιτλο Art Of Atari Poster Collection. Σιγουρα θα εχουν θεση στη βιβλιοθηκη μου.

BTW η Dynamite που το εκδιδει, εχει ξεκινησει να βγαζει και τη σειρα κομικ SwordQuest που βασιζεται στην ομωνυμη και μη-ολοκληρωμενη (3/4) σειρα παιχνιδιων (μια αναφορα και πληροφοριες εδω και εδω - πολυ παραξενες καταστασεις - αξιζει να το ψαξετε - καποια δυνατα podcasts για τη σειρα εδω - εδω και εδω).

Το πρωτο τευχος (issue #0) κοστιζει μολις 25 σεντς και (αν και μικρο σε διαρκεια) με ενθουσιασε!
 
Εχω στειλει ενα email παραπονων διοτι τα επομενα τευχη (1 και 2) δεν τα διαθετουν ηλεκτρονικα και τα ταχυδρομικα για Ελλαδα ειναι 13 ευρω (ενω το περιοδικο κανει 3!!). Θα σας κρατω ενημερους.

Επισης το βιβλιο των αφισων δεν κυκλοφορησε ακομα.
 
Τρεχει ενα Bundle που περιεχει και το Art of Atari Poster Book και το Art of Atari αλλα (δυστυχως) βρισκονται στο προτελευταιο και τελευταιο tier.
 
Πίσω
Μπλουζα