Asterix World Record (Twin Galaxies)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.280
Επιτελους σημερα εγκριθηκε το ρεκορ μου.Το Asterix για τα Arcades το θεωρω το κορυφαιο Asterix που υπαρχει στα Videogames και ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια.Eιναι απο μονο του πολυ δυσκολο παιχνιδι φανταστητε να το παιζετε στο Hard οπως οριζουν οι κανονες του twin galaxies.Τελος λοιπον και μαυτο ωρα να αρχισω αλλο παιχνιδι.

Προβολή συνημμένου 71442

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μούμπλε, μούμπλε... 1 credit / 3 lives....

μούμπλε, μούμπλε... Difficulty: Medium / Hard...

Ε, ας πάω να κόψω καμιά μπουγάτσα, που λέω κι εγώ ότι ντεμέκ παίζω παιχνίδια! :D

(Μπράβο ρε Βασίλη! Άξιος! :thumb: )

Γεια σου ρε metalcandyman, hardcore gamer!

Επειδή δεν ξέρω πως λειτουργεί το site αυτό, υπάρχει και βιντεάκι για κάθε ρεκόρ? Επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω τα tool assisted records και θέλω να χαζέψω λίγο ανθρώπινο breaking record gameplay

Ευχαριστω για τα καλα λογια παιδια.Πρεπει να κατεβασεις την εκδοση wolfmame 1.06 φιλε imgema και μετα κατεβαζεις τα inp του παικτη που θες πατας playback input και τα βλεπεις.Απλα να ξερεις οτι συνηθως οι κατοχοι world records εχουν τα inp τους κλειδωμενα oπως και γω αλωστε στα ρεκορ μου γιατι καθε παικτης εχει και τα μυστικα του και της τεχνικες του ;) .Σε δηνει την επιλογη κλειδωματος το twin galaxies.

Ρε μπας και επεσες μικρος σε καμια χυτρα με το μαγικο φιλτρο των Arcades ????

Οπως ~ ειπε και ο Wally αλλου ,

hail to Βασιλης Mitchell(*) of Ρετρομανιαξ

(*) Βλεπε Billy Mitchel για οσους δεν ....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nemo είπε:
Ρε μπας και επεσες μικρος σε καμια χυτρα με το μαγικο φιλτρο των Arcades ????
Χαχαχαχαχα καλο φιλε Nemo.Oχι παντως δεν επεσα σε καμια χυτρα με μαγικο φιλτρο των Arcades απλα μια ολοκληρη ζωη τα ηλεκτρονικα με εβλεπαν πιο πολυ απο το σπιτι μου.Ακομα και με σπασμενο χερι και ποδι εκει ημουνα στα αγαπημενα μου ηλεκτρονικα.

Ωραιος ο παιχτης..

Βασιλη παρτους τα κεφαλια!!

Μπράβο ! Γερά και δυνατά ! Άξιος !

Mπραβο και απο εμενα!Παρτους ολα τα ρεκορ!

Τους έχεις τρελάνεις εκεί στο Twingalaxies με τα ρεκόρ σου. Συνέχισε έτσι.

Σας ευχαριστω ολους παιδια.Θα δω με πιο παιχνιδι θα καταπιαστω τωρα αλλα θελω να κανω world record και στο αγαπημενο μου Out Run.To ρεκορ μου στα Arcades ειναι 55.650.400 αλλα στο mame το world record ειναι 53.064.320 και γω εχω καταφερει να κανω 52.680.560 αλλα παραπανω δεν μπορω δεν βολευει με τιποτα ο χειρισμος και με gamepad και με joystic.Πιστευω να καταφερω να βρω της καταληλες ρυθμισεις που να με βολευουν.

Πάνω που σκεφτόμουν ότι είχες πάνω από μήνα να μας δείξεις νέο ρεκόρ. :P

Αν τα καταφέρεις στο OutRun θα γουστάρω πολύ, είναι το πιό αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών. :)

Maddog είπε:
Πάνω που σκεφτόμουν ότι είχες πάνω από μήνα να μας δείξεις νέο ρεκόρ. :P Αν τα καταφέρεις στο OutRun θα γουστάρω πολύ, είναι το πιό αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών. :)
Γιατρε μου και γω το γουσταρω πολυ το out run.Aν ηταν στα ηλεκτρονικα θα το ειχα κανει το world record οπως γραφω και παραπανω αλλα για 400 χιλιαδες στο mame δεν μπορω με προβληματιζει πολυ ο χειρισμος που ειναι σχετικα αβολος.Το προσπαθω ομως και τα 52.680.560 μεχρι τωρα μαυτο τον αθλιο χειρισμο ειναι αθλος.

Θέλει τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων. :)

Ειδικά την γρήγορη αλλαγή hi-lo-hi που είναι νομίζω απόλυτα απαραίτητη για να πας για ρεκόρ, αφού δεν χάνεις ταχύτητα αν "ξυρίσεις" κάπου το γρασίδι, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να την καταφέρεις ικανοποιητικά σε pad. Αλήθεια, ποιά διαδρομή ακολουθείς;

Maddog είπε:
Θέλει τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων. :) Ειδικά την γρήγορη αλλαγή hi-lo-hi που είναι νομίζω απόλυτα απαραίτητη για να πας για ρεκόρ, αφού δεν χάνεις ταχύτητα αν "ξυρίσεις" κάπου το γρασίδι, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να την καταφέρεις ικανοποιητικά σε pad. Αλήθεια, ποιά διαδρομή ακολουθείς;
Doctor η διαδρομη που ακολουθω ειναι η εξης:Στην πρωτη πιστα στριβω δεξια στην Dalton bayside,στην δευτερη πιστα στριβω αριστερα στην vulture st,στην τριτη πιστα στριβω δεξια στην Tequila sunset οπως και στην τεταρτη στριβω δεξια στην tequila sunset και στην πεμπτη στριβω αριστερα ελαχιστα πριν τον τερματισμο.Σε καθε πιστα ο χρονος μου ειναι απο 54 εως το πολυ 58 δευτερολεπτα.Αν ειχα τιμονιερα το world record το εσπαζα και αυτη την στιγμη αλλα δυστηχως της 400 χιλιαδες πανω κατω που με λειπουν της χανω λογο του κακου χειρισμου και κυριως απο της ταχυτητες αλλα και γενικα στον oλο χειρισμο.

Πίσω
Μπλουζα