Astro City Mini arcade cabinet

Μοιάζει να έχει 3 ίντσες οθόνη.
 
Χμμ.. Δεν έχεις και άδικο!
Απο το κινητό που αρχικά είδα την ανάρτηση δεν φαινόταν ότι έχει τόσο μικρή οθόνη. Οκ είναι mini όπως αναφέρει και η ονομασία του αλλα στην φωτογραφία όντως φαίνεται σαν να είναι 4 ίντσες. :nervous:

Λέτε να δέχεται και άλλα παιχνιδάκια? :rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία:
4.8 ίντσες οθόνη θα έχει. Το smartphone που έχω έχει μεγαλύτερη και δεν είναι από τα ακριβά. Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο έξω θα έπεφταν αν έβαζαν μια οθόνη τουλάχιστο 10 ίντσες; Εκτός και αν στοχεύουν να το αγοράσουν το πολύ νεαροί με άψογη όραση. Γιατί μετά από μερικές δεκαετίες (όπως εγώ) η όραση δεν είναι στα ίδια επίπεδα όπως τότε με τους δεινόσαυρους.
 
Το σκηνικο με της Mini Κονσολες το καταλαβαινω γιαυτο και της εχω αγορασει ολες εκτος απο το pc engine που την πατησα και δεν την εχω παρει ακομα αλλα αυτες της mini καμπινες δεν της καταλαβαινω με τιποτα και με γυρνανε τα μυαλα και μονο που της κοιταω.Δεν βλεπω καμια χρησιμοτητα περα απο το να την παρει καποιος ετσι σχεδιο για συλλογη γιατι δεν μπορω να διανοηθω πως θα κατσει και θα παιξει καποιος σοβαρα μαυτο το πραγμα ελεος δηλαδη.
 
Δεν βλεπω καμια χρησιμοτητα περα απο το να την παρει καποιος ετσι σχεδιο για συλλογη γιατι δεν μπορω να διανοηθω πως θα κατσει και θα παιξει καποιος σοβαρα μαυτο το πραγμα ελεος δηλαδη.

Λογικα θα ειναι περισσοτερο για διακοσμητικο χωρου.Eνα τετοιο παρομοιο φαινεται πχ ωραιο για την διακοσμηση μιας κανονικης καμπινας :p :p


Η για αυτο

 
Πιο πολύ συλλεκτικό είναι, αλλά έχει και hdmi και μπορείς να βάλεις 3 χειριστήρια εξωτερικά από ότι διάβασα. Το καλύτερο είναι ένα δυνατό σχετικά pc σε compact μορφή όσο γίνεται, περνάς ένα linux με retroarch στήνεις και ένα emulation station και είσαι άρχοντας. Κάτι τέτοιο βέβαια από όσο ξέρω δεν υπάρχει αυτοματοποιημένο εκτός ίσως το lakka (?).

 
Στο site nintendolife δειχνει και το control pad για το Astro City Mini arcade cabinet με τις διαστασεις και την τιμη.


Υπαρχει και στο Amazon


1594301111665.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μετα την καμπινα neo geo mini βγαζει και η sega καμπινα mini.Γυρω στα 105 € η τιμη του.

Aπ οτι ειδα εδω στην ελλαδα οι τιμες για το σκετο καμπινακι sega astro city mini φτανουν τα 190 ευρω.
Για το σκετο καμπινακι εδω στην ελλαδα υπαρχει και τεχνικη υποστηριξη για 4 χρονια με 50 ευρω επιπλεον.240 ευρω συνολο με την τεχνικη υποστηριξη.

Eνα control pad για το καμπινακι φτανει τα 70 ευρω

Το ξεχωριστο μεγαλυτερο arcade stick για εναν παικτη που συνδεεται με το καμπινακι ωστε να παιζεις πιο ανετα φτανει τα 200 ευρω.

Αμεσα διαθεσιμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα