Ataribox


DINO είπε:
Νομίζω πως θα το πάρω...
Επίσης νομίζω, πως έχουμε το χρόνο να αρχίσουμε να αποταμιεύουμε...
1@DINO[/USER] Ε.. ειδικά εσύ δεν περίμενα να το αγοράσεις!!! :biglaugh:

Όσο για αυτό που λες για αποταμίευση... λες. ε. :wait2: ... να είναι ακριβούτσικο ;;:precry2:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ντάξει μωρε... Ακριβούτσικο δε θα είναι, αλλά τη σήμερον ημέρα, δεν περισσεύει cent! :D
 
Εαν αποδειχτει οντως μια δυνατη κονσολα και λαβει αρκετη υποστηριξη απο τις εταιρειες και εχει καποια αποκλειστικα πιστευω οτι θα παει καλα. Απο σχολια που ειδα παντως ο κοσμος χαρηκε με αυτην κινηση. Τωρα μενει να δουμε Cybermorph HD η remaster! :p
 
250-300 δολλαρια?????????
 
Ε ναι απο οτι φαινεται ειναι κανονικη κονσολα ..πισι και εχει και καποιες καινοτομιες συμφωνα με το λινκ.


Συνεχιζει να ειναι ομορφο.
 
Καλη φαση θα ηταν να φτιαχναν απλα ενα κελυφος για το Pi3 και ενα installation package.

Ετσι επεφτε το κοστος αφου οποιος ειχε Pi3 το χρησιμοποιουσε.

Πηγαν σε λογικη PC οποτε το κοστος εκτοξευτηκε αδικαιολογητα.

Θα παει (αν παει) ακλαφτο φοβαμαι...
 
atari2600ptototypedrawing.jpg

40 years ago this month; these early drawings became reality as the Atari 2600.

So many people have an Atari 2600 memory. What's your favorite?

40 χρόνια μετά μας ξενερώνουν..
 
Ααμμ το θελουμε κανονικη κονσολα και οχι στυλ flashback ,ααμ δεν θελουμε να δωσουμε λεφτα κανονικης κονσολας για αυτο.


Θα δωσει ο αλλος 300 ευρω στην Αταρι στην σημερινη εποχη...ιδου η απορια.


 

 

Εμενα ενα Jungle Hunt Remake να βγαλουν με χουν στο χερι
 
Για 250-300 δολαρια δεν βλεπω καποιο σοβαρο λογο για αγορα αυτης τις κονσολας!!μονο για συλλεκτες τις atari θα ειναι!!καλυτερα να εβγαζε κονσολα νεας γενιας με συνεχειες παιχνιδιων τις οπως defender alien vs predator κ.α αλλα και νεων!!τουλαχιστον θα ηταν καποιο σοβαρο ξεκινημα και θα τραβουσε την προσοχη περισσοτερων!!ολα τα υπολοιπα τα βλεπω χαμενο κοπο και χρονο!!
 
To οτι θα παει απατο και απλα θα πουλησει καποια κοματια απλα και μονο για λογους νοσταλγιας το εχω γραψει και δεν περνω πισω τα λογια μου αλλα τελικα μερα με την μερα η Atari επιβεβαιωνει ολο και πιο πολυ την αποψη μου γιατι αν αυτο που εδειξε για controller θα ειναι το κανονικο της κονσολας αυτης και δεν θα υπαρχει καποιο αλλο φυσιολογικο και normal για τα στανταρ της εποχης τοτε οχι απλα απατο θα παει αλλα θα πανε να το θαψουν και αυτο σε καμια ερημο οπως το Ε.Τ του Atari 2600.

1.png

2.png

3.png
 
Αν σου πω οτι το μονο που μου αρεσει απο αυτη την αρπακτη, ειναι το χειρηστηριο, τι θα πεις? :)
 
Και μενα μου αρεσει περισσοτερο και απο την κονσολα κιολας,πολυ καλο παντρεμα μοντερνου με τo original ,αμα δεν εχεις βγαλει φουσκαλες στο χερι με δαυτο πιθανον και να σε ξενισει.


Εν τελει απο εμφανιση καλα παμε ,το software μενει να δουμε.
 
To θεμα ειναι πως προσωπικα εγω και φουσκαλες εχω βγαλει απο το joystick του 2600 αλλα και εχω ακομα μια σακουλα με καμια 10ρια πτωματα απο χαλασμενα που στο τελος τα ξυλωναμε και παιζαμε με τα σιδερακια.Απλα με τη σπαει ολο αυτο το παπατζιλικι απο την Atari με αυτη την μουφοκονσολα και το joystick Που παρουσιασαν γιατι δεν γινετε να βγαινεις και να λες πως η κονσολα δεν θα ειναι απλα μια κονσολα τυπου snes και nes mini πχ αλλα θα υποστηριζει και συγχρονα και καλα παιχνιδια.Ε πως γινετε με αυτο το joystick Που παρουσιασαν δηλαδη να παιξεις συγχρονα παιχνιδια θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη.Αμα στην πορεια παρουσιασουν και ενα κανονικο gamepad που θα μπορεις να το αγορασεις extra τοτε ενταξει αλλα με το τωρινα δεδομενα το δουλεμα παει συνεφο.
 
Πολύ ωραιος φαινεται ο μοχλος!αλλα μονο για games του στυλ atari 2600.
 
Το πιο πιθανον να σε αφηνει να συνδεεις bluetooth,usb pads του εμποριου,εξαρταται σε τι μοιρα πρωτη η δευτερη εχει τα "καινουργια" παιχνιδια που λεει οτι θα παιζει.
 
Εχει δίκιο ο metalcandyman. Το χειριστήριο είναι για τα θηρία. Είναι μόνο για κανένα amidar και αν. Αποκλείεται να παίξεις κανονικό παιχνίδι ηλικίας λιγότερο από 35 ετών. Βασικά προβλέπω arm, android, emulator το 2600 και κανονικά χειριστήρια που θα πληρώνεις έξτρα. Μόνο τρελός θα έβγαζε κανονική κονσόλα με αντιπάλους nintendo-sony-microsoft.
 
Το έλαβα και εγώ. Μόνο γενικολογίες γνωρίζουμε για αυτή την κονσόλα. Θα έχει ένα σύνολο ρετρό παιχνιδιών μέσω emulation και θα παίζει και σύγχρονα games δίχως όμως να γνωρίζουμε ποια και τι είδους θα είναι αυτά. Επικοινωνιακή σύγχυση το λέω εγώ.

Αν ειδικά έχει τιμή κάμποσα εκατοντάδες ευρώ, το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο.
 
Πίσω
Μπλουζα