Athens Retro Festival 2019

Jackie dragon

RetroMaNiaC
Joined
29 Οκτ 2010
Μηνύματα
736
Αντιδράσεις
402
Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Athens retro festival επιστρέφει στο παλιο αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι απο τη Πέμπτη 27 Ιουνίου εως και τη Κυριακή 30 Ιουνίου και ζωντανεύει το ρομαντισμό μιας αλλης ρετρο εποχης! Ελατε κι εσεις να ξαναγίνετε παιδιά των 70's /80's /90's και ζήστε μια έκθεση με δεκάδες καμπίνες arcade απο τα "ουφάδικα" οπως Double dragon, Wonder boy, Metal Slug 2 μαζι με τα θρυλικά φλιπεράκια, χορέψτε ξέφρενα με live μπάντες που θα παίζουν αποκλειστικά disco/pop/rock'n'roll μουσική 60's 70's 80's (Τζώνυ Βαβούρας and the Cadillacs), ζήστε ξανα τη μόδα των vintage χτενισμάτων σε ειδικό χώρο με κομμωτήριο, δείτε απο κοντα συλλεκτικά vintage αυτοκίνητα και μηχανές, παίξτε με ρετρο κονσόλες Nintendo και Sega, παρακολουθείστε fashion shows με ρούχα εποχής ενω μπορείτε να κανετε τις ρετρό αγορές σας σε τεράστια ποικιλία απο αντίκες/παιχνίδια/κόμικ/videogames/ρούχα απο τη ρετρο εποχή μιας και θα υπαρχει vintage μπαζάρ! Γενική είσοδος 5 ευρω, δειτε και αναλυτικα το προγραμμα του φεστιβαλ εδω: http://www.athensretrofestival.gr/program2/
Και η σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/athensretrofestival/


Τελος δειτε και το ακρως νοσταλγικό trailer της διοργάνωσης:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μ'αρέσει αφάνταστα το τρέιλερ!!!
 
Κατά πρώτον, θερμές ευχαριστίες στος συντελεστές της έκθεσης για τη διοργάνωση και το άπιστευτο υλικό που μας εκθέτουν. Μας προκαλούν μεγάλες συγκινήσεις και μας φέρνουν στο νου ευχάριστες αναμνήσεις.

Κατα δέυτερο, για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, τα μέλη του φόρουμ - πιστά τσακάλια των ρετρο θεμάτων - μας ενημέρωσαν έγκαιρως για το γεγονός και συνεπώς δεν χωρούν δικαιολογίες για απουσίες. (Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο νωρίς το μαθαίνεις τόσο πιο εύκολα κανονίζεις, ειδικότερα για όσους δε μένουν Αθήνα).

Τέλος σχετικά με το τρείλερ..Προσωπικά θα περιμένω εκείνο της επόμενης έκθεσης...λίγακι με απογοήτευσε. Νομίζω θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, ακόμα και με τους ίδιους πρωταγωνιστές...  
 
Ωραιο τρειλερ. Ειδα και μερικες γνωστες φατσες.

Εχει ανεβει γενικα το επιπεδο και αυτο ειναι καλο.
 
Δειτε με μια γρήγορη ματιά πλούσιο φωτογραφικό υλικό με μερικά απ'τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που ειδα στο φεστιβαλ, προλαβαίνετε να ερθετε μιας και λειτουργεί σήμερα Σάββατο και αυριο Κυριακή τελευταία μέρα απο τις 5 το απόγευμα εως τις 1 τα ξημερώματα, γίνεται χαμος και δε πρεπει να λείπει κανεις!

Σούπερ σπάνιο φλιπεράκι απο τη ταινια Goldeneye 007 του James Bond απο τη Sega παρακαλώ!

DSCN3372.JPG

Ε.Τ. για το Atari 2600, σας περιμένει για μια σπέσιαλ αξέχαστη ρετρο εμπειρία αποκλειστικά για μερακλήδες gamers!

DSCN3436.JPG

"Η μάσκα", το θρυλικό text adventure ελληνικό παιχνίδι απο την Acocsoft για τον Amstrad..

DSCN3409.JPG

Ειδική αίθουσα με το μαγικό κόσμο του Tetris που μπορείτε να μπείτε και να βγάλετε δεκάδες φωτογραφίες!

tet.PNG

To Bubble Bobble σας περιμένει μαζι με πολλες ακομα καμπίνες arcade οπως Street fighter 2, World cup, Mag Max και απειρα ακομα στον Mame..

bb.PNG

Ο μοναδικός Τζώνυ Βαβούρας and the cadillacs ξεσήκωσε το κοινό με rock and roll ρυθμούς..

DSCN3375.JPG

Που ειναι το Sega μου? Μα στην Athens retro festival 2019 φυσικα, σας περιμένει να το αγοράσετε μαζι με εκατοντάδες αλλα απίστευτα ρετρο καλούδια..

234.PNG

Ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που μας γυρίζει στα μαθητικά τα χρόνια της δεκαετίας του '70..

543.PNG

Απλα η εντυπωσιακότερη αγωνιστική μηχανή της έκθεσης..

654.PNG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δειτε μερικές ακομα φωτογραφίες απο το απίστευτο Athens Retro festival:

Αγαπημένοι ρετρο υπολογιστές απο το κιόσκι του Retrocity! Ms.Pac man, Pang, Doom, Ghosts and goblins.. ολα τα θρυλικα παιχνίδια ηταν εκει!

543.PNG

Η Ελλάδα της δεκαετίας του '70 μεσα απ'το μαγικό κόσμο των Playmobil

53.PNG

Το μαγικό τμήμα με μερικές απ'τις καμπίνες arcade του φεστιβάλ, δυναμικά εδωσαν το παρών βετεράνοι παίχτες απο τα "ουφάδικα" της Αθήνας οπως ο θρυλικός Χάρης "Κογιότ" που θεωρείται ο απόλυτος βασιλιάς του Pac Man και του Ghosts and Goblins κι ο οποίος δε παρέλειψε να δώσει συνεντεύξεις στα media που ειχαν παρευρεθεί εκει περνώντας ως old school gaming διασημότητα στο Retro hall of fame! Πραγματικα οσοι δεν ηρθατε χάσατε!!!

4321.PNG



Κλασικό δωμάτιο 80's / 90's με βιντεοκασέτες και κόμικ της Marvel

dfg.PNG

Λούτρινα με τους κορυφαίους gaming ηρωες..

54333.PNG

Το θρυλικο vintage ρομπότ Emilio!

rew.PNG

Bubble Bobble ή αν προτιμάτε "Μπόμπλε Μπούμπλε" (οπως ακριβως το έγραψα!")

43255.PNG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα