Auto Tρίτη

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Περιοδικο Αυτοκινητου κυκλοφορησε το 1993 εβδομαδιαιο!!

 


Μου ειχε κανει εντυπωση οταν πρωτοβγηκε αντιστοιχη με το βρετανικο GamesX που κυκλοφορουσε και αυτο καθε 7 μερες...δεν θα περιμενουμε να μαθουμε νεα απο τα Games και τον χωρο του αυτοκινητου ανα μηνα αλλα καθε βδομαδα,πως και δεν το ειχε σκεφτει κανεις τοσο καιρο!!



Ειχα διαβασει παντως σε μια συνεντευξη του εκδοτη του GamesX ποσο δυσκολο ηταν να βρεις θεματα να γεμισεις την υλη εβδομαδιαιου περιοδικου,το πιθανοτερο θα τραβαγαν ζορι και οι εδω συντακτες.


 


200δρχ παρακαλω και ακολουθουν τα εξωφυλλα απο τα 5 πρωτα τευχη ,το πρωτο τευχος του ΜΟΤΟ Τριτη που ακολουθησε την πετυχημενη πορεια του αδελφου Auto και μια μαζεμενη με αρκετα τευχη ..το επαιρνα μεχρι το 96-97 βαλε 54 τευχη τον χρονο μου εχουν μεινει καμμια 200αρια.














 
Το είχα πάρει μερικές φορές τότε που έψαχνα να βρω τι αμάξι να αγοράσω. Αυτό δεν ήταν το περιοδικο που μετά από κάποιο χρονολογικό σημείο, οι ασφαλιστικές εταιρίες τουλάχιστο οι περισσότερες από αυτές, είχαν σαν αναφορά μια σελίδα του περιοδικού που είχε ενδεικτικές τιμές μεταχειρισμένων; Βεβαίως απολύτως καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν είχαν αυτές οι τιμές.
 
Ναι θυμαμαι τις τιμες που λες καθως και το οτι απειχαν απο την πραγματικοτητα.
 
Πωπω φοβερες εικονες απο τα περιοδικα. Καλα για τιμες της βενζινης ουδεν σχολιον. Δεν θυμομουν οτι η αμολυβδη ηταν πιο ακριβη απο τη σουπερ...
 
Πίσω
Μπλουζα