Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.150
Το Φεβρουαριο φετος είχα παει για service του αυτοκινητου μου στη Χαλκιδα, στον ιδιο μαστορα που το πηγαινω παντα. Συνηθως του το αφηνα πρωι και ενας συναδελφος με επαιρνε μαζι του και πηγαιναμε στη δουλεια παρεα, οποτε και στο γυρισμο με αφηνε στο συνεργειο. Αυτη τη φορα ομως πηρα αδεια, γιατι ειχα και αλλες δουλειες, οποτε και περίμενα να το πάρω και μην έχοντας τί να κάνω, περιεργαζόμουν το χώρο του συνεργείου, οταν το βλεμμα μου έπεσε στη φωτο που βλέπετε. Το σαγόνι μου έπεσε στο πάτωμα:animeek::animeek:. Αμεσως βγαζω φωτογραφια, αλλα ξεχασα τοτε να την ποσταρω και τη θυμηθηκα εχθες που ξαναπηγα για αλλαγη λαδιών, οποτε και τη ανεβαζω τωρα σα συνημμένο. Ο μάστορας μου είπε ότι το δουλεύει ακόμα και τώρα για αυτοκίνητα...retro, '80 και αρχές '90. Δεν του έχει βγάλει μου είπε ούτε ένα πρόβλημα, και σκεφτείτε ότι βρίσκεται σε χώρο με πάρα πολύ καυσαέριο.

Παιδιά εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για δημοσίευση φωτογραφιών,πείτε μου, π.χ. να είναι hosted στο GRM θα βόλευε. Σε κάτι site του στυλ uploadit ή Photobucket , δε βάζω γιατί μπορεί μετά από 1 μήνα η φωτό να σβηστεί ή να πρέπει να είσαι μέλος για να τη δεις.

Παιδιά εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για δημοσίευση φωτογραφιών,πείτε μου, π.χ. να είναι hosted στο GRM θα βόλευε. Σε κάτι site του στυλ uploadit ή Photobucket , δε βάζω γιατί μπορεί μετά από 1 μήνα η φωτό να σβηστεί ή να πρέπει να είσαι μέλος για να τη δεις.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: