Baldur's Gate is Back!!

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.883
Αντιδράσεις
3.863
Τουλαχιστον ετσι ελπιζουμε,τωρα τι θα ειναι remake ,port ,ios game θα δουμε...


Teaser Site is up!!


 


http://www.baldursgate.com/

 


skull.png
 
Πολύ ενδιαφέρον! Από τα πολύ αγαπημένα μου παιχνίδια. Ελπίζω να κάνουν κάτι πραγματικά καλό και όχι απλά να κατακρεουργηθεί μια ακόμα καλή ανάμνηση...

Τα παρακάτω είναι "κρυμμένα" στο source της σελίδας:

Σαν να υπόσχονται βελτιωμένη Infinity Engine;;; :xm:

Τι εννοεί ο ποιητής;;;

Και επειδή η μουσική που παίζει το site είναι αρκετά πορωτική, μπορείτε και να την κατεβάσετε στο PC σας. Θα έχετε κάτι να περνάτε τον καιρό σας μέχρι να μας πουν κάτι περισσότερο. :)
 
Από τα παιχνίδια που μου άφησαν μια πολύ καλή εντύπωση, AN KAI RPG! :)

(Ναι, ξεκίνησα να τα παίζω, αλλά ουδέποτε τα τερμάτισα! Αυτό που με κράτησε πιο πολύ, ήταν το 2.)

Θα συμφωνήσω με το γιατρό - μακάρι να είναι κάτι πραγματικά καλό! Είναι από τις λίγες καλές rpg αναμνήσεις που έχω...
 
Και επειδή η μουσική που παίζει το site είναι αρκετά πορωτική, μπορείτε και να την κατεβάσετε στο PC σας. Θα έχετε κάτι να περνάτε τον καιρό σας μέχρι να μας πουν κάτι περισσότερο.
Αν δεν κάνω λάθος είναι από το Soundrack του Baldur's Gate. (Και που να την ακούσεις σε μεγάλο στερεοφωνικό!!!!. Αυτή και το theme από το Morrowind).
 
Baldur's gate port για την retina display του iPad 3. :p
 
Νέα κρυφά μηνύματα:


Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εμένα μου φαίνεται ότι θα βαρεθώ πολύ σύντομα. :mad:
 
Πω πεω..τι λετε τώρα. ΑΠο τα καλύτερα gaming news που έχω ακουσει τελευταία. Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Από τα πιο μη-γραμμικά παιχνίδια που εχω παίξει. Τον καιρό που είχαν βγει, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και πραγματικά τα είχα απολάυσει. Είχαν βγει τόσα απίστeυτα Mods που πραγματικά μπορόυσες να ασχόλείσαι μόνο με αυτά για χρόνια. Το σενάριο και οι χαρακτήρες σε κέρδιζαν από την πρώτη στιγμή. Οι μάχες πραγματικά επικές και χρειάζονταν σχεδιασμό και στρατηγική (δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μάχες με τα Mind-flyers, τους δράκους και τα τελικά bosses). Ο χαρακτήρας, ειδικά αν είχες μάγο ήταν τόσο αδύνατος στην αρχή που ήταν πραγματικά αστείο. Aυτό το development του leveling χαρακτήρα δεν το έχω ξαναδει σε άλλο παιχνίδι. Επίσης οποιος είχε διαβάσει βιβλιά των forgotten realms, έβλεπε συνεχώς γνώριμους χαρακτήρες (drizzt, Caderly, Elminster) και με τα διαφορά mods ,μπορούσαν να γίνουν player characters, μορφες του sword and sorcery λογοτεχνία απο τον Conan μέχρι τον Drizzt. Ειδικά το δεύτερο Baldur's Gate απογείωσε την εμπειρία (μπορούσες να έχεις stronghold!!). Για να δούμε τι θα δούμε. Δεν θα ήταν άσχημο μια enchanced εκδοση της infinity engine με καλύτερα γραφικά και αποκλειστικά για PC. Αν είναι ομως να βγει κανένα single player FPS πρώτου προσώπου, με 5 ωρες gameplay με console-friendly χειρισμό, να μου λείπει το βύσσινο. Δεν λέω, ωραίο το PS3, το έχω, έχει παιχνιδάρες, αλλά δεν θα αντέξω να δω hardcore RPG σε κονσολα.
 
Ξεκινησε αντιστροφη μετρηση,να ησυχασει και Maddog!
 
Άμα το rpg δεν είναι τίγκα στα bugs δεν αξίζει μία ,δεν το ευχαριστιέμαι ρε αδερφέ!
 
Χαχα, τελείωσε η αντίστροφη μέτρηση και...έπεσε το site! Μάλλον πολύς κόσμος πάτησε F5 ταυτόχρονα. :p

Βαριέμαι να περιμένω να ζωντανέψει, θα δω περί τίνος πρόκειται άλλη ώρα.
 
- Baldur's Gate: Enhanced Edition will land on whatever those platforms are at some point this summer.

- new, original content"

- This is the Enhanced Edition, it's not a repackage. We have the original source code and are doing a significant update.

- the new content, "it's being loving crafted in the spirit of the original with the help of some of the original developers."

- Cameron Tofer and Trent Oster have been working on the project ("planning and organizing") for "over a year now.


beamdogannounce599pxheaderimg.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν το αναφέραμε, πλέον έχουν ανακοινώσει ότι η Enhanced Edition θα είναι για iPad και θα έχει και πρόσθετο περιεχόμενο (new adventure και new party member λέει...), όχι μόνο βελτιώσεις στα γραφικά.

Baldurʼs Gate: Enhanced Edition™ for iPadMarch 21, 2012

Overhaul Games is pleased to announce Baldurʼs Gate: Enhanced Edition™ for iPad.

Baldur's Gate: Enhanced Edition on iPadSince its initial release in 1998, Baldurʼs Gate has entertained millions of fans around the globe, and has received countless awards. This classic saga of mystery, intrigue, and adventure has set the standard for Dungeons & Dragons™ computer role-playing games ever since.

The greatest story ever told, better than you imagined

Running on an upgraded and improved version of the Infinity Engine, Baldurʼs Gate: Enhanced Edition™ will include the entire Baldurʼs Gate adventure, the Tales of the Sword Coast expansion pack, and never before seen content including a new adventure and new party member.

Your ultimate destiny, now in your grasp

Baldurʼs Gate: Enhanced Edition™ will be available on the Apple App Store in summer 2012. For all information visit http://www.baldursgate.com.
 
30 Νοεμβρη αντι 18 σεπτεμβρη ,παραταση στην ημερα κυκλοφοριας του.
 
Θα βγεί και για android ή κάποια άλλη πλατφόρμα; PS VITA please;;
 
Πίσω
Μπλουζα