Batman Returns Review

telonio

Immense Cult RetroFigure
Joined
19 Ιουλ 2006
Μηνύματα
4.514
Αντιδράσεις
2.357
page_1.jpg


page_2.jpg


page_3.jpg


page_4.jpg


page_5.jpg


page_6.jpg


page_7.jpg


page_8.jpg


page_9.jpg


Προβολή συνημμένου 137525 Προβολή συνημμένου 137526 Προβολή συνημμένου 137527 Προβολή συνημμένου 137528 Προβολή συνημμένου 137529 Προβολή συνημμένου 137530 Προβολή συνημμένου 137531 Προβολή συνημμένου 137532 Προβολή συνημμένου 137533
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φοβερη μεταφορα σε ενα φοβερο παιχνιδι. Θυμαμαι καλοκαιρι 1993 ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια στο τοπικο console club. Μακαρι να ειχε επιλογη δευτερου παικτη, αλλα δεδομενου του οτι ακολουθει την πλοκη της ταινιας, κατι τετοιο δεν θα ηταν απλο. Θα ηθελα παντως να εχει 2-3 περισσοτερα επιπεδα, η δραση του ηταν και παραμενει απολαυστικη.
 
Καλο παιχνιδακι δεν μπορω να πω και το εχω λιωσει και γω εκεινα τα χρονια αλλα η επιλογη μου και ενα απο τα all time αγαπημενα μου Batman παιχνιδια ειναι το The adventures of batman & robin η snes εκδοση το οποιο το θεωρω πολυ καλητερο παιχνιδι απο οποια πλευρα και αν το δεις σε σχεση με το batman returns.Aπο τα διαμαντια του snes.

Πολυ καλο review telonio οπως παντα αλωστε :thumbup:
 
Έξοχη παρουσίαση Μάριε! Έχω το παιχνίδι στο Mega Drive. Δεν είμαι και πολύ fan του Batman αλλά για το λίγο που έχω παίξει είναι ένα στρωτό platform παιχνιδάκι. Είναι σίγουρα καλύτερο από το Batman Forever που είναι ό,τι να'ναι.
 
Εξαιρετικη παρουσιαση σε ενα ομοργο παιχνιδι
 
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Το Snes έχει όντως αρκετά διαμάντια - παιχνίδια που αξίζουν να αναφερθούν. Metal θα αφιερώσω λίγο χρόνο να δω το Adventures of Batman and Robin, αφού όπως αναφέρεις είναι πολύ αξιόλογο παιχνίδι. Johny το Batman Forever πιστεύω πως είναι από τα χειρότερα παιχνίδια που υπάρχουν - και συνάμα από τις χειρότερες ταινίες Batman (προσωπική εκτίμηση πάντα).
 
Μπράβο telonio - φοβερή παρουσίαση !! (και φυσικά εξαιρετικό DTP :thumbup: ).

Το παιχνίδι το είχα δεί στις διάφορες κονσολοεκδόσεις (πολύ βιαστικά ομολογουμένως), όταν ασχολήθηκα με εξομοίωση SNES & Megadrive (απο το '98 και μετά). To παράδοξο είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με εκδόσεις υπολογιστών, όπως η Amiga !! (εκεί, μόνο τα Batman the Movie & Caped Crusader είχα δεί, "back in the day")

Νομίζω πως το review είναι μία πρώτης τάξεως αφορμή να κάτσω να ξαναπιάσω το παιχνίδι σε SNES - και αυτή τη φορά να επιχειρήσω να εμβαθύνω λίγο περισσότερο. (άλλωστε μου αρέσουν πολύ τα beat'em ups :) )
 
Eξαιρετικο review!!Απο το περιεχoμενο εως το dtp!!!
 
Πολύ ωραίο το στυλ των παρουσιάσεων σου,μπήκα και στο blog σου που έχει να ανανεωθεί καιρό τώρα όπως και γενικά η θεματολογία του snes και άλλων θεμάτων στο retromaniax. Μάλλον κατέληξε retro forum με αντίστοιχες retro αναρτήσεις. :)
 
Έχω σκοπό να γράψω μερικά reviews στο μέλλον. Απλά δεν γράφω πλέον τόσο συχνά.
 
Υπεροχο το review!!Λες και ειναι σελιδες παλιου περιοδικου με βιντεοπαιχνιδια..Αγαπημενο παιχνιδι!!Το ειχα αγορασει το 1995 και επειδη μου αρεσουν τα παιχνιδια στο στυλ του final fight το ειχα ευχαριστηθει. 
 
 
Πίσω
Μπλουζα