Batman The Animated Series / The New Adventures (μεταγλώττιση)

Tsaklas

RetroN00b
Joined
27 Οκτ 2014
Μηνύματα
18
Αντιδράσεις
0
Γεια σε όλους τους ρέτρο-φανς.

Θυμάται κανείς το καστ της σειράς Batman TAS που έπαιζε στον ANT1 νομίζω; Ο Μπάτμαν ήταν σίγουρα ο Παύλος Μηλιώνης όπως και στις VHS που κυκλοφόρησαν αργότερα με διαφορετική μεταγλώττιση. Είδα σε άλλο topic να αναφέρεται ότι ο Μίστερ Φριζ ήταν ο Τάσος Ράμσης επίσης. Θυμάμαι επίσης ότι ο Άλφρεντ (ο μπάτλερ) ήταν ο Φώτης Πετρίδης. Αν θυμάται κανείς άλλους βασικούς ρόλους όπως τον Ρόμπιν, τον Τζόκερ, τον Τζιμ Γκόρντον, τον Ντεντέκιβ Μπούλοκ, την Batgirl και άλλους κακούς όπως ο Διπρόσωπος, o Penguin και η Poison Ivy.

Edit: Με λίγη έρευνα κατέληξα επίσης ότι ο Μπούλοκ ήταν ο Παυλίδης, ενώ η Batgirl και η Poison Ivy η Κατερίνα Γκίργκις και ο Διπρόσωπος ήταν επίσης ο Πετρίδης. Οπότε ψάχνω Ρόμπιν, Τζόκερ, Τζιμ Γκόρντον, Penguin.

Το Batman The New Adventures πρέπει να παίχτηκε γύρω στο 2000 στον ΑΝΤ1 επίσης αλλά δεν θυμάμαι τίποτα εκεί. Όποιος θυμάται εδώ ψάχνω μόνο την φωνή του Μπάτμαν.

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο Batman TAS ψάχνω πλέον τον Ρόμπιν, τον Τζιμ Γκόρντον και τον Τζόκερ, ενώ στο Batman The New Adventures θέλω μόνο τον Μπάτμαν.

Aν ξέρει κάποιος ας πει.

Φίλε @Dominion έχω δει ότι γνωρίζεις πολλά, αν μπορείς βοήθησε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με εκτεταμένη έρευνα σε πολλά σάιτ συγκέντρωσα πλήθος πληροφοριών για τον Μπάτμαν σε ένα αφιερωματικό άρθρο. Μεταξύ άλλων, και με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου Tsaklas, συνέταξα μια λίστα με όλους τους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν δανείσει τη φωνή τους στον Σκοτεινό Ιππότη. Δυστυχώς για τη μόνη μεταφορά που δε κατάφερα να βρω πληροφορίες ή έστω απόσπασμα προκειμένου να αναγνωρίσουμε τη φωνή, είναι το The New Batman Adventures. Είμαι βέβαιος ότι προβλήθηκε μεταγλωττισμένο από τον ΑΝΤ1 περί τα τέλη των 90s με αρχές του 2000. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
 
O Τζόκερ είναι ο Λουκάς Φραγκούλης
 
Πίσω
Μπλουζα