Best Dreamcast Shooter Games

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ντροπη ρε παιδια!!!:eek:

Ειναι δυνατον σε ενα τετοιο tread να μην εχετε αναφερει το κολασμενο και φτιαγμενο απο σαδιστες προγραματιστες για μαζοχιστικους παιχτες:

GIGA WING!!!!!!

gigawing.png

screen01.jpg

screen02.jpg

screen03.jpg

screen04.jpg

screen05.jpg

Το παιζω σαν τρελος για να καταφερω να περασω τον τελικο με ενα μονο continue ωστε να πολεμισω τον αληθινο τελικο και να δω το καλο τελος:mad:

Αλλα δεν φτανει που ολο το παιχνιδι ειναι κολαση θελουν να περασω και τον τελικο που σου πεταει τα παντα εκτος απο το νεροχυτη και την λεκανη της τουαλετας!!!!!!!

Το αλλο παιχνιδι που ξεχασατε ειναι το Gunbird 2 το οποιο βεβαια δεν ειναι πολυ ευκολο ομως συγκριτικα με το Giga wing ειναι μια βολτα στον κηπο της εδεμ,ασε που ξερενεσαι στο γελιο:biglaugh:Το μονο που μου την εσπασε ειναι οι τερματισμοι οι οποιοι εχουν φυλτραριστει για τα 'παιδακια' της Αμερικης και την πληρονουμε και εμεις:mad::mad::mad:

Το υψηστο σπασιμο ειναι οτι το GIGA WING 2 το οποιο οι φημες λενε οτι ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις απο το πρωτο αλλα και ποιο ανθρωπινο δεν κυκλοφορησε ποτε στην Ευρωπη.:mad::mad::mad:

Σκατα ισως τελικα ειμαι και εγω μαζοχιστης αφου μου αρεσει τοσο πολυ αυτο το παιχνιδι:animeek:

ambu_dare είπε:
Επί τη ευκαιρία κυκλοφορίας τριών νέων παιχνιδιών αυτής της κατηγορίας για την αγαπημένη μας κονσόλα, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας:
Ποιο είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ shooter game του Dreamcast;

Κάποιο από τα Ikaruga, Gunbird 2, Border Down, Psyvariar, Radigly, Shikigami No Shiro 2, Trizeal, Giga Wing, Under Defeat, Mars Matrix, Bangai-O, Zero Gunner 2, Triggerheart Exelica ή είναι κάποιο άλλο αυτό που σας έκανε να χάσετε τον ύπνο σας, να πιαστούν τα δάκτυλα σας και να χορτάσετε ακτινοβολία.

Εμπρός λοιπόν, για πείτε μου...

------[edited]------
Αμαν την πατησα ασχημα τα αναφερει και τα δυο:eek:

Φτου επρεπε να ειμαι ποιο προσεχτικος:mad:

Πειτε μου τη γνωμη σας για τα παρακατω γιατι δεν τα εχω παιξει η δει :icon_cry:

Θα πω και εγω την δικη μου σε οσα εχω παιξει η δει. :)

Ikaruga

Gunbird 2(Ενα ευχαριστω και λογικο σουτερ)

Border Down

Psyvariar

Radirgy

Shikigami No Shiro 2

Trizeal

Giga Wing(Παρανοικο αλλα πολυ ωραιο)

Giga Wing 2

Under Defeat (Το εχω δει σε δραση και εχει θεικα γραφικα,playstation 2 Φοβου το Dreamcast :diablotin: )

Mars Matrix

Bangai-O (Απορω γιατι αρεσει σε πολους,εγω που το επαιξα πριν καιρο το βρηκα @@@@@@@ αλλα θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια καποια στιγμη)

Zero Gunner 2

Triggerheart Exelica

GIGA WING 2

Και να σκεφτειτε οτι το ειπα ανθρωπινο!!!:eek:

gigawing2.jpg

gigawing2_a.jpg

gigawing2_b.jpg

gigawing2_c.jpg

Και εκει που πιστευεις οτι το Giga wing ειναι το μονο διεστραμενο shooter ξαφνικα τα βλεπεις!!!!!!

GIGA WING 2

giga2.jpg

MARS MATRIX

mars1.jpg

SHIKIGAMI NO SHIRO II

shiki2a.jpg

PSYVARIAR 2

psy2.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Sorry, i cant speak any of the langauge spoken here, but i saw this patch from MADDOG for TRIGGER HEART EXELICA, but its sadly down. I would really need that patch and would love to play the game in 60 HZ on my PAL Dreamcast, so is there any way someone could reupload it for me? I would be so so so so happy about it!

Sent a PM to Maddog to help u, in case he won't read your post

Καλοί μου συναγωνιστές, συγνώμη, αλλά...

...εδώ θα παρέμβω για να θέσω το ερώτημα:

Πώς την παλεύει, φυσιολογικό ανθρώπινο ον, με το Ikaruga;

(Θα έλεγα ίσως το αυτό και για τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν μόνο το Ikaruga διαθέτω για δοκιμές...)

Να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι στην arcade έκδοση μέσω Demul και παρόλο που απενεργοποιώ vsync, triple buffer, και θέτω τα prerendered frames στο 0 από το NVCP, για να φτάσω σε όσο το δυνατόν μικρότερο input lag, διαπιστώνω ότι εις μάτην πάνε όλα αυτά, όταν μετά το 2ο Level δεν πέφτει καρφίτσα στην οθόνη και γίνεται ο κακός χαμός αλληλούια...

Δεύτερο ερώτημα: Το input lag στον Demul με vsync ενεργοποιημένο, καθότι είμαστε και ψείρες, θα ελαχιστοποιηθεί αν συνδέσω ένα CRT Monitor ή αν γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο;

Τρίτο ερώτημα: Πώς θα παίξω το Ikaruga GD-ROM, σε ευρωπαϊκό Dreamcast, καθώς σκέφτομαι να προβώ σε αγορά και των δύο; Θα υπάρχει input lag σε LCD TV;

Τέταρτο ερώτημα:Το Ikaruga σε Gamecube το έχει δει κανείς; Διαθέτω Wii με cube controllers, να προβώ στην αγορά του καθώς είδα ότι υπάρχει PAL έκδοση; Από input lag πώς πάει;

Εν κατακλείδι ψάχνω έναν τρόπο να απολαύσω την "ροή" του παιχνιδιού απερίσπαστος από τεχνικά κωλύματα και στην καλύτερη δυνατή μορφή του μεν αλλά αν μπορώ να γλιτώσω από περιττά έξοδα σετάροντας τον emulator, ευπρόσδεκτο δε... ;)

Κατ αρχην θα προτεινα να αποφυγεις την Ευρωπαικη εκδοση...δηλαδη την GC εκδοση. Διαβαζω παραπονα οτι το GameCube version εχει μικρα "κοψιματα" που ξενερωνουν οσους εχουν συνηθισει τις αλλες εκδοσεις. Οι υπερασπιστες της Nintendo λενε οτι αυτο υπαρχει μονο στην Ευρωπαικη εκδοση διοτι κανει forced τα 50hz αλλα υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις.

Στο DC με VGA ειναι υπεροχο αλλα αν το θελεις οριτζιναλε θα χρειαστεις γιαπωνεζικο κονσολι και τριψηφιο αριθμο δολαριων. Η DC εκδοση εχει "αργες" σκανδαλες και επιτρεπει μονο dpad χειροσμο που λογω σχηματος (προσωπικα) με κουραζει λιγο μετα απο λιγη ωρα.

Στο 360 ειναι η φθηνοτερη εκδοση, εχει HD γραφικα, καλυτερο controller και leaderboards για να ξερεις που βρισκεσαι. Με ενα τσεκ που ειχα κανει για τους RetroManiax πριν αρκετο καιρο ημουν τριτος. Πρωτος ο Keeper7k και μετα ο Stormwatch. Αν εχουν αλλαξει τα πραγματα, ενημερωστε με. Διαβαζω για απειροελαχιστες διαφορες που ολο λεω να παρατηρησω μοναχος μου βαζοντας και τις 2 εκδοσεις (360-DC)παραλληλα αλλα δεν εχω χρονο... :(

Δυστυχως για τα lags δεν γνωριζω

Πίσω
Μπλουζα