Best GRM post of... 2010: Η ψηφοφορία!

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
202
Επειδή ο Μάνος όπως όλοι ξέρουμε είναι πολύ απασχολημένος αυτόν τον καιρό, πήρα την πρωτοβουλία να συγκεντρώσω εγώ τις υποψηφιότητες για το καλύτερο post του Retromaniax το 2010. Συνολικά προτάθηκαν 31 ολόκληρα posts! Ψηφίζετε ως εξής: 3 επιλογές από το κάθε μέλος, με την πρώτη επιλογή να δίνει τρεις πόντους, την δεύτερη δύο και την τρίτη ένα πόντο. Έτσι κάθε μέλος μπορεί να ψηφίζει με την παρακάτω μορφή:

1:1x

2: y

3:2z

Μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι 15 Απριλίου 23:59 ώρα Ελλάδος. Στη συνέχεια θα γίνει καταμέτρηση.

Για να ανεβάσουμε λίγο το ενδιαφέρον θα προσφέρω ένα συμβολικό ρετροδωράκι έκπληξη στον νικητή. Αν κάποιος άλλος θέλει να συμβάλει ως δωροθέτης μου λέει.

Πάμε λοιπόν!

1. Υποψήφιο μέλος: TallMan Προτάθηκε από: metsgr

Στο thread "Ελληνικά τραγούδια με ονόματα ημερών/μηνών στον τίτλο τους"

metsgr: Η Συννεφιασμένη Κυριακή σου κάνει Rygar; Είναι πριν το 1995, έτσι;

TallMan: Και μετά βγήκε και το "Βουρκωμένη Δευτέρα"...

2. Υποψήφιο μέλος: metsgr Προτάθηκε από: D@redevil

Στο thread "Best GRM Post of... 2010!"

TallMan: efxaristo

metsgr: Κι εμείς ευχαριστούμε αγαπητέ φίλε TallMan, αλλά το GRM δεν έχει καμία σχέση με downloading κλπ κλπ. Εδώ μπορείς να συζητήσεις για τα αγαπημένα σου τραγούδια (βλ. Συννεφιασμένη Κυριακή και Βουρκωμένη Δευτέρα), άντε και να τα τραγουδήσεις στις συνεστιάσεις που διοργανώνονται κατά καιρούς από τον επίσημο Τελετάρχη του φόρουμ, αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα κατεβάσεις...

3. Υποψήφιο μέλος: noxrider Προτάθηκε από: Juanita

Στο thread "Animal print"

noxrider: super μόδα από τα προιστορικά χρόνια!

4. Υποψήφιο μέλος: teo214 Προτάθηκε από: alkis21

Στο thread "LCD TVs: Εσείς πώς παρακολουθείτε;"

teo214: Όταν κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι η ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικογενειακού Εγκλήματος κοινώς σύζυγος) και έχω μέσα στο Playroom 2 PC,3 laptop,2 Amiga 500,2 spectrum,1 commodore 64,1 Amstrad 6128,1 Atari 2600,1 PS2 και είμαι σε αναμονή για ένα 464 Amstrad καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνω τα στραβά μάτια όταν την ενοχλούν κάποια ακόμα καλώδια στο σαλόνι, εκτός αν πάρω μια ακόμα TV για τον χώρο μου.

5. Υποψήφιο μέλος: pooky(1) Προτάθηκε από: Shinobi

Στο thread "Μολύνθηκε δίσκος ή USB drive σας από το autorun.vbs;"

pooky(1): Αυτό που πρέπει να αποφεύγεται (με -ται αλλά και με -τε η κατάληξη) , είναι να βάζουμε USB sticks στον υπολογιστή μας που μας δίνουν πανάσχετοι πανκλικάκιδες mainstreamers epicfailers. Το τι έχω δει σε μηχανήματα διαφόρων εκεί έξω δεν λέγεται. Εννοείται βέβαια, πως στους υπολογιστές μας δεν αφήνουμε κανέναν να κάνει το οτιδήποτε. Να πάνε στο δικό τους. (Ειδικά ασχετάκηδες που σου λένε τα επικά του στυλ: "Να δω λίγο το mail μου" τους αποφεύγουμε σαν το διάολο το λιβάνι. )

6. Υποψήφιο μέλος: makisimos Προτάθηκε από: Maddog

Στο thread "Τι πιστεύατε μικροί για τον κόσμο γύρω μας;"

Αναστασία: Φανταστειτε το σοκ μου οταν ειδα την Ελλαδιτσα μικρουλα επανω στον χαρτη και οταν ανακαλυψα οτι δεν ξερουν να μαγειρευουν ολοι οι αντρες. Ακομα να συνελθω...


makisimos: Το σοκ αυτο που λες Αναστασια μου, το παθαινουν πια οι αντρες, μιας και οι γυναικες δεν ξερουν πλεον να μαγειρευουν..!!!!! Και ενταξει που εσυ το επαθες το σοκ αυτο μικρη, για σκεψου εμας που το μαθαινουμε-παθαινουμε μετα τον...γαμο???


7. Υποψήφιο μέλος: manos426f Προτάθηκε από: Wally

Στο thread "Εκκαθάριση δεδομένων από HDDs (όχι ρετρό..!)"

krem13: δεν μου αρέσει να διαγράφω τίποτα πχ ακόμα κι αν έχω εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα που το έχω χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά δυσκολεύομαι να το απεγκαταστήσω γιατί φοβάμαι ότι θα μου ξαναχρειαστεί κάποια στιγμή,αν και αυτό δεν γίνεται ποτέ.

manos426f: Ε ναι,αυτό είναι το...γνωστό e-κατοχικό σύνδρομο...

8. Υποψήφιο μέλος: don dokken Προτάθηκε από: Omenforever

Στο thread "Πως χτιζεται ο Σουπερμαν [Σπ.Μπουρναζος]"

don dokken: εφεδρα,στρομπα,ντεκατουραμπολιν,πριμομπολαν,λασιξ κ.α. πολλα. ετσι χτιζοταν ...ο homo toumbanus που αποτελει μερος της πανιδας ενος ελληνικου γυμναστηριου..

9. Υποψήφιο μέλος: Omenforever Προτάθηκε από: Wally

Στο thread "Best GRM post of...2009:Η ψηφοφορία!"

Omenforever: Βασικά αυτό που πιστεύω ότι θα γίνει, είναι ότι σε κάποια φάση θα μπει ο Αντίμαχος, θα κάνει άλλο ένα και μοναδικό ποστ για φέτος, το οποίο και θα ανακηρυχθεί το καλύτερο του 2010.

10. Υποψήφιο μέλος: Shock Προτάθηκε από: metsgr

Στο thread "www.sun.com"

Shock (μετά από μακράν συζήτηση με Paspartoo): Κάπου θα έβρισα τον Stallman και δεν το πήρα χαμπάρι!

11. Υποψήφιο μέλος: exetlaios Προτάθηκε από: saboter

Στο thread "Metal & rock groups με γυναικεία φωνητικά"


exetlaios: Αν και ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει τα πρωτότυπα, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι εκπληκτικές διασκευές!


12. Υποψήφιο μέλος: Paspartoo Προτάθηκε από: Amigos

Στο thread "Ερώτηση για Αmiga game [Perihelion ]"

Desperado289: Παιδιά μήπως θυμάται κανείς σας ενα RPG της Psygnosis πως λέγεται γιατι θέλω να το κατεβάσω κυκλοφόρησε καπου το 94 με 95 plz!

billy: ..για την περίοδο '94-95 δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά υπήρχαν δύο αρκετά γνωστοί τίτλοι που κυκλοφόρησαν το '93: Hired Guns & Perihelion. Mήπως πρόκειται για κάποιον απο αυτούς;

Paspartoo: Δεν τα παω καλα με το amiga software οποτε και εμπιστευομαι τη γνωμη του billy - αλλα πες μου και εσυ βρε Desperado289 ενα μοντελο της Ford του 83, ηταν hatchback θυμαμαι, γιατι θελω να κλεψω ενα.

13. Υποψήφιο μέλος: TZANNSPY Προτάθηκε από: pooky(1)

Στο thread "Retro αντικείμενα στον εργασιακό σας χώρο;"

TZANNSPY: Το πιο Retro αντικείμενο στον εργασιακό μου χώρο, είναι χωρίς αμφιβολία ο προϊστάμενος μου. Θα ανέβαζα και φωτογραφία για να μοιραστώ μαζί σας την "χαρά" μου αλλά δεν κάθετε να του βγάλω καμία, ούτε ξαπλώνει στο scanner... Επιφυλάσσομαι για κάποια άλλη φορά.

14. Υποψήφιο μέλος: pooky(1) Προτάθηκε από: alkis21

Στο thread "Το άνοιξα να δω τι έχει μέσα..."


pooky(1): Συνεχώς! Εδώ άνοιξα laptop 1600 ευρώ πριν καν το βάλω για πρώτη φορά στο ρεύμα, τι λέμε τώρα......


15. Υποψήφιο μέλος: Stakovios Προτάθηκε από: Juanita

Στο thread "Τα χρυσά μου βιβλία"

tanan: Υπέροχη σειρά και ευτυχώς τα έχω ακόμα όλα... Το μόνο που λείπει είναι και το αγαπημένο μου το ''βιβλίο της ιστορίας'' το οποίο και είχε φάει ο σκύλος μου...(μαζί με πολλά άλλα)..


Stakovios: Βιβλιοφάγος όνομα και πράγμα δηλαδή ο σκύλος.


16. Υποψήφιο μέλος: exetlaios Προτάθηκε από: Juanita

Στο thread "Νοσοκομείο για κούκλες"

exetlaios: Ερώτηση: "Φακελάκια" παίζουν;

17. Υποψήφιο μέλος: Paspartoo Προτάθηκε από: pooky(1)

Στο thread "Ρετρο-εκμετάλλευση?"

Paspartoo: Ειδατε ομως τι ειστε ? Εχετε ριξει καποιοι 300 ωρες γραψιματος για να αποδειξετε την ανωτεροτητα του C64 απεναντι σε ολα τα αλλα fake 8bitα μηχανακια των 80ς και οταν εμφανιζεται ενας ανθρωπος να τον πουλησει 1500 ψωροευρουλακια σκετο και χωρις κουτι - πεφτετε πανω του να τον φατε....τσ τσ τσ τσ

18. Υποψήφιο μέλος: Omenforever Προτάθηκε από: manos426f

Στο thread "ΡΕΤΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ"

Omenforever: Άραγε ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ Εχετλαίος, όταν ήταν στη σκοπιά, να φώναζε "ΑΛΤ" ή "ΚΑΛΤ";

19. Υποψήφιο μέλος: pooky(1) Προτάθηκε από: Maddog

Στο thread "Starcraft 2"

pooky(1) (αναφερόμενος στο WoW): Το δοκίμασα. Αυτό που μου την έδωσε ήταν το "στις 5 να είσαι εκεί έχουμε να κάνουμε το τάδε. " ή το "αν αύριο δεν είσαι παρών είσαι εκτός klan" . Εδώ δεν ανέχομαι ωράριο στην εργασία, στο gaming θα έκανα κάτι τέτοιο; Οπότε τη δεύτερη φορά τους είπα να πάνε να αναπαραχτούν και βρήκα την υγειά μου.

20. Υποψήφιο μέλος: Tywien Προτάθηκε από: Haros

Στο thread "γρηγορότερο loading"

Tywien: Η εμπειρία του να παίζεις παιχνίδια spectrum σε PC emulator για να αποφεύγεις "τον μπελά", είναι συγκρίσιμη με αυτή του να χρησιμοποιείς πλαστική φουσκωτή κούκλα ως υποκατάστατο γυναικάς, γιατί είναι ευκολότερα διαθέσιμη προς χρήση "χωρίς μπελά".

21. Υποψήφιο μέλος: Maddog Προτάθηκε από: Wally

Στο thread "ΑΝΟΙΧΤΗ πρόσκληση για...3o Sensiblogathering !!!"

pooky(1): Πού πάει ο κόσμος κύριοι; Ο Μάνος πήζει. Άσε τις δουλειές και άρχισε τα απανωτά ραντεβού. Πιπινοθεραπεία χρειάζεσαι!!!!!!!!!!

Maddog: Προς το παρόν κάνει τονπινοθεραπεία...

22. Υποψήφιο μέλος: Paspartoo Προτάθηκε από: Omenforever

Paspartoo (μετά από προτροπή μέλους να δει κάτι σε ένα group του facebook): Δεν μπορω να το κανω αυτο - δεν συμμετεχω σε proprietary licensed networks.

23. Υποψήφιο μέλος: Tywien Προτάθηκε από: alkis21

Στο thread "Amiga vs Atari ST"

Tywien: Εμεις, οι μεγαλυτεροι, που πιστεψαμε οτι ο κοσμος τελειωσε στα 8bitα (και σνομπαραμε τους "νεωτερισμους" ακομα και οταν το βλεπαμε μπροστα μας να συμβαινει και να δουλευει και να κανει πραγματα αδυνατα για τα δικα μας) βλεπαμε τεραστιες ομοιοτητες μεταξυ amigaδων και atarαδων, οπως πχ σημερα ενας Ελληνας θα θεωρουσε οτι ολοι οι κινεζοι πανω κατω μοιαζουν. Επισης, επειδη τοτε τα παιδια αυτα με τις αμιγκες και τα αταρια ηταν με τα σορτσακια τους, τα σοσονακια τους κλπ και δε τα παιζαμε γιατι ηταν μικρα και παχουλα [1] και βουτυρομπεμπεδες, ακομα και αν ειχαν πολλα να μοιρασουν μεταξυ τους, ενωνονταν παντα και τρεχαν ανεμελα, μονιασμενα και αγαρμπα, σα τρελα να μας ψωνισουν κανα Αγορι, κανα τσιγαρο, στο περιπτερο αν τους το ζηταγαμε γιατι βαριομασταν να παμε εμεις.


Οποτε εχετε ομοιοτητες. Σταματηστε να τσακωνεστε και πανε/φερτε κανα τσιγαρο στους αληθινα καλους


 


[1] Καποια μερα θα κανω μια διεξοδικη αναλυση του γιατι τα παιδια των 16bit ηταν κατα βαση παχουλα, αμπαλα και εσωστρεφη ενω τα 8bitα μυωδη, ανετα, cool κλπ.


24. Υποψήφιο μέλος: DINO Προτάθηκε από: alkis21

Στο thread "Διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων"

(ο pooky(1) μας είπε ότι βρήκε έναν υπολογιστή στα σκουπίδια με τον σκληρό δίσκο άθικτο και γεμάτα από ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, μεταξύ των οποίων και "ιδιαίτερες φωτογραφίες" ζευγαριού)

DINO: Εχμ... Τώρα που κατακάθισε η σκόνη, να έρθω να πάρω τον υπολογιστή μου;;;

25. Υποψήφιο μέλος: alkis21 Προτάθηκε από: manos426f

Στο thread "Οι Retromaniax σε Υπερατού!"

Fotis_kfor: Θα πρότεινα την αλλαγή του "ύψους" με την ημερομηνία εγγραφής.

Olorin: Έλα ρε συ Φώτη, ένα στοιχείο έχω κι εγώ που να τους τρώω όλους...


alkis21: Νομίζεις, κοντούλη... δεν έχεις δει ακόμα την δική μου κάρτα!


attachment.php


26. Υποψήφιο μέλος: Αναστασια Προτάθηκε από: Omenforever

Στο thread "Παπαράτσι εντοπισαν την ΒΙΒΙ-ΒΟ!"

Αναστασια: Γιατι καλε ειναι μονο του το κοριτσι? Ο Τζον Τζον παλι Μυκονο ειναι?

27. Υποψήφιο μέλος: Vag Προτάθηκε από: serano915

Στο thread "Προπαίδεια"

Kambia: Εκτός από τα μολύβια υπήρχαν και χάρακες με την προπαίδεια. Από αυτούς που αν τους πλαγιάσεις σου δίνουν άλλη εικόνα (δεν ξέρω πως τους λένε).


Vag: Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Είτε εννοείς άντρες, είτε lenticulars.


28. Υποψήφιο μέλος: pooky(1) Προτάθηκε από: alkis21

Στο thread "Κυδώνια” σε σκυλάδικα;"

pooky(1): Chivas με γαρίδες. Μάϊστα...... Άντε ρε και κρέπα σαρδέλα με σιρόπι κάστανο........

29. Υποψήφιο μέλος: retrosilektis Προτάθηκε από: Omenforever

Στο thread "Πειράγματα στο σχολείο/Νταήδες."

retrosilektis: φτανει η ωρα για τιμωρια μερικων.σκεφτητε μονο αυτο,αν τους κανετε ρομπα σε πολυ κοσμο αυτοι θα το εχουν ξεχασει σε 15 χρονια?ας παρουν τηλ λοιπον να τα πουμε στα 35 μας αν ενιωσαν καλα και να κανουμε χαβαλε.ευτυχως η φιλη μου baical ειναι ετοιμη για νεες γνωριμιες.εκδικηση σε ολους αργα η γρηγορα η καλυτερη ικανοποιηση.καλες επιθεσεις σε ολους!!!!

30. Υποψήφιο μέλος: grinder Προτάθηκε από: DINO

Στο thread "Wings Of Death..."

grinder: "Μη με βάζεις να ασχολούμαι με emulators...Δε μπορώ να βλέπω τα ρημαδιά να εξομοιώνουν σοβαρούς υπολογιστές..."

31. Υποψήφιο μέλος: don dokken Προτάθηκε από: alkis21

Στο thread "Διασκέδαση με το σχολείο"

don dokken: τι θυμοστε(με -ο)ρε αλητακια... εμεις ειχαμε παει σε μια..πρεμιερα του Αριστοφανη,τους Αχαρνεις νομιζω. ηταν κι ο ιδιος ο Αριστος εκει..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ας ψηφίσω κι όλας:

1. 27 (Vag)

2: 20 (Tywien)

3: 17 (Paspartoo)
 
Ψηφίζω δαγκωτό 29.

Υ.Γ. :

11. Υποψήφιο μέλος: exetlaios Προτάθηκε από: saboter


Στο thread "Metal & rock groups με γυναικεία φωνητικά"



exetlaios: Αν και ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει τα πρωτότυπα, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι εκπληκτικές διασκευές!


Χα χα, θεικό ποστ ! Ακόμα πιό αστείο είναι το γεγονός ότι ... θα το ξανάγραφα !
 
Κωνσταντίνε τρεις ψήφους please...
 
1: 16 (exetlaios)

2: 27 (Vag)

3: 7 (manos426f)

Είναι πολύ ωραίο να προβληματίζεσαι .... "χαμογελώντας".
 
17. Υποψήφιο μέλος: Paspartoo

8. Υποψήφιο μέλος: don dokken

18. Υποψήφιο μέλος: Omenforever
 
1. 3 noxrider

2. 19 pooky

3. 13 TZANNSPY
 
1. 12 Paspartoo

2. 9 Omen

3. 17 Paspartoo
 
1. 11) exetlaios

2. 21) maddog

3. 24) DINO
 
1. 17 (Paspartoo)

2. 27 (Vag)

3. 12 (Paspartoo)
 
1: 13 (tzannspy)

2: 15 (stakovios)

3: 16 (exetlaios)
 
1. 12 (Paspartoo)

2. 10 (Shock)

3. 25 (alkis21)
 
1. 27 (Vag)

2. 19 [Pooky(1)]

3. 16 (exetlaios)
 
1) το 7. manos426f

2) το 12.Paspartoo

3) το 19 pooky(1)
 
Λόγω πολύ μικρής συμμετοχής, η ψηφοφορία παρατείνεται μέχρι το τέλος του μήνα.
 
οι δικοί μου είναι:

1. 28 (pooky(1))

2. 7 (manos426f)

3. 18 (Omenforever)
 
1. 18 (omenforever)

2. 5 (pooky(1) )

3. 7 (manos426f)
 
Πίσω
Μπλουζα