Bibi-bo Αντίστοιχη με Τζον Τζον

Artemis

Banned
Joined
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
191
Αντιδράσεις
22
Εχω μια απορια για οποιον μπορει να βοηθησει. Κοιτωντας το ημερολογιο του 81 με τις πρωτες bibi bo που ειχαν κυκλοφορησει μπορουμε να βαλουμε μια αντιστοιχια στο ποιος Τζον Τζον συνοδευε την καθε μια? Μιας και απο οσο γνωριζω δεν υπηρξε ποτε καταλογος η ημερολογιο του Τζον Τζον για να ξερουμε. Πιστευω οτι για εναν συλλεκτη ειναι μια χρησιμη πληροφορια για να μπορει να τους ταιριαξει.

Ας ξεκινησω λοιπον:

picture.php


1. Η Φρου Φρου?

2. Η Αμαζονα ξερουμε οτι ειχε βγει ο αντιστοιχος Τζον Τζον ιπασσιας

picture.php


3. Η Ζιβαγκο?

4. Η Γκαλαξυ?

picture.php


5. Σανελ?

6. Σηθρου?

picture.php


7. Σαλουν?

8. Γουιμπλετον?

picture.php


9. Κορφου?

10. Νυφη? Οι γνωμες για το ποιος ειναι ο γαμπρος διησταντο. Αλλοι λενε πως φοραει ενα ασπρο κουστουμι και αλλοι πως φοραει μαυρο.

picture.php


11. Πορτο φινο?

12. Μυκονος?

picture.php


13. Ντιβα?

14. Κοκτειλ?

picture.php


15. Φεστιβαλ

Τωρα για το αν υπηρχε αντιστοιχη φορεσια Νουρεγιεφ για να ταιριαζει στην μπαλαρινα μας μπολσοι δεν νομιζω οποτε το προσπερναω απαρατηρητο

picture.php


16. Παρτυ?

17. Λιμπερτα?

picture.php


18. Ουρανιο τοξο?

19. Σαιντ Μοριτζ?

picture.php


20. Μπον Στρητ?

21. Σαν Ρεμο?

picture.php


22. Μιλανο?

23. Νοσοκομα ειχε αυτον με την φορεσια του ιατρου?

Ξερω οτι ισως σε αυτες τις πρωτες μπορει να μην ειχαν φτιαξει για ολες τον αντιστοιχο Τζον Τζον ομως αν υπαρχουν εστω και μερικοι θα ηθελα να το ξερω.
 
Χμμμμμμμμμ δύσκολα τα πράγματα Artemis... Πέρα από τα προφανή (Αμαζόνα -ιππέας, νοσοκόμα-γιατρός, νύφη-γαμπρός) οι αντιστοιχίες είναι νομίζω περιορισμένες... Στα επίσημα ρούχα της bibi-bo φαντάζομαι πως θα ταίριαζαν κάποια κουστούμια του Τζον Τζον σε ανάλογες αποχρώσεις. Από κει και πέρα... για το Σηθρού, υπάρχει σετ πιτζάμες και ρόμπα του Τζον Τζον (να μια αντιστοιχία) ενώ για τη Bibi-bo με το μπουρνούζι "Μύκονος" υπάρχει αντίστοιχος Τζον Τζον με μπουρνούζι (τον έχουμε δει εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11449-%D4%E6%EF%ED-%D4%E6%EF%ED&p=218710&viewfull=1#post218710 από τη mytinyworld)...

Ως προς το θέμα του γαμπρού... νομίζω την απάντηση τη δίνει η ίδια η El Greco, στις φωτογραφίες πίσω από τα κουτιά των ρούχων του Τζον Τζον και πίσω από τη διπλή ντουλάπα... ;)

Ελπίζω να βοήθησα κάπως... :)
 
Πίσω
Μπλουζα