Bibi bo Α' και Β' περιόδου: Τηλεοπτικές διαφημίσεις

katerinak

Expert
Joined
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα
19.182
Αντιδράσεις
2.884
Σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θρεντ για να ειναι συγκεντρωμενες οι τηλεοπτικες διαφημισεις/εμφανισεις της πολυαγαπημενης μας κουκλας και ευχομαι και ελπιζω να βρεθουν κι αλλες στο μελλον :)

Ξεκιναω λοιπον:

:flower: Διαφημιση bibi bo A' περιοδου : μια απολαυστικη διαφημιση στα 01:43 - 02:44 και 05:15 - 05:19 λεπτα του βιντεο



Στο σημειο αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω γι' ακομη μια φορα τους uploaders του youtube petrospapapet και notisthom που μας χαρισαν αυτα τα βιντεο :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Μπράβο σου ΚατερίναΚ πολύ ωραία πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια! Δε χορταίνω να βλέπω τη μπιμπιμπό ειδικά στην πρώτη διαφήμιση που την έχει αρκετή ώρα. Αχ τι ωραία που ήταν και η κρεβατοκάμαρά της τρέλα!
 
Amalia7(σου αλλαξα λιγο το username γιατι αν θυμαμαι καλα καπου εγραψες οτι τοτε απεκτησες την πρωτη σου bibi bo) ειχαμε αναφερθει ξανα λιγο καιρο πριν στις συγκεκριμενες διαφημισεις στα αντιστοιχα θρεντς για την Α' και Β' περιοδο αλλα ηθελε λιγο ψαξιμο για να τις βρεις αναμεσα στα ποστς.Tωρα πιστευω να ειναι πιο ευκολη η αναζητηση τους
 
katerinak πολύ ωραίο το θρεντ που άνοιξες για την αγαπημένη μας κούκλα. Μπράβο και πάλι μπράβο!
 
Μπράβο Κατερίνα για το θρεντ. Στην δεύτερη διαφήμιση φαίνεται για μία στιγμή και η λαμπάδα του Τζον-Τζον.
 
δικιο εχεις spirtouli ! για κλασματα του δευτερολεπτου στα 00:13 του 2ου βιντεο της Β περιοδου φαινεται και η λαμπαδα με τον Τζον Τζον :προλαβα να διακρινω ενα πουκαμισο λευκο με σχεδια και μια ροζ βερμουδα,φοραει και πρασινα γυαλια!Μαλλον η λαμπαδα εχει χρωμα ασημι.

Το περιεργο ειναι πως δεν αναφερουν καν τη λαμπαδα αυτη,λες και δεν υπηρξε στη διαφημιση..ποιος ξερει γιατι..παντως εκανε κι ο Τζον Τζον μια guest εμφανιση
 
Επιτελους εχουμε την ευκαιρια να δουμε ακομη μια διαφημιση με τη Bibi bo A' περιοδου :d@redevil :D @redevil:d@redevil:d@redevil:cheers: :cheers: :cheers: :beer: :beer: :beer:

[video=youtube;uR-1I7m7Sp8]

ευχαριστουμε παρα πολυ MrRetromemories!!!!!!!!!!!!

σχολιο του uploader MrRetromemories : "η διασημη κουκλα της El Greco η " Bibi Bo " ,αντιζηλη της Barbie και συζυγος του John John , αποτελουσε μαγνητη για τα μικρα κοριτσια των 80s . Εδω την βλεπουμε να επιδιδεται σε κυκλικες χορευτικες επιδειξεις συνδυαζοντας μπαλετο και γυμναστικη πανω σε μια ειδικη βαση" .
 
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για το τόσο όμορφο βίντεο της bibi-bo.
 
katerinak ευχαριστούμε τόσο εσένα όσο και τον uploader για το υπέροχο αυτό χριστουγεννιάτικο δώρο!!!!!:dribble::dribble: :bow: :bow: :bow: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Πάντοτε ήθελα να ξαναδώ αυτή την διαφήμιση. Ευχαριστούμε katerinak που μας την επισήμανες. :thanx2: :thanx2:
 
katerinak μου ποσο ομορφα ειναι ολα αυτα τα βιντεακια που ανακαλυψες!!!! :flower: Σε ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο σου να τα βρεις και να τα συγκεντρωσεις ολα μαζι!

Α ρε bibi-bo....τι βασανο περναγαμε καθε φορα που εδειχνε η τηλεοραση αυτες τις διαφημισεις και εμενα η νονα μου με ειχε ξεχασμενη προ πολλου... :cry: :D

Γελασα παντως πολυ με το πρωτο βιντεακι, εκει που λεει "Η βibi-bo ντυθηκε καλα και βγηκε βολτα στην βροχουλα" και βλεπεις να πουμε την bibi-bo μονη της σε μια ερημη πολη και να ριχνει οχι βροχουλα αλλα τουλουμι!!! Καρεκλοποδαρα!!! :D

Εμ αυτα βλεπαμε και εμεις και μετα οι μαναδες μας φωναζανε "Ντυσου!!! θα κρυωσεις!!! Βρεχει εξω!!!!". Βλεπαμε τουλουμι και λεγαμε βροχουλα.

Αμ το αλλο? Εκει που δειχνει την Λιλι Λει και την μικρη να της φτιαχνει τα μαλλια με το ρολερ (ξερετε εκεινο το μαραφετι που κανει τα μαλλια πλεξουδες:

η ιδεα δεν ηταν την ελ γκρεκο αλλα της Ματτελ απο την Barbie twirly curls, ειχαμε μιλησει για αυτο σε αυτο το θρεντ (Bibi-bo & Barbie: Ιδέες & σχέδια της Mattel που έγιναν έμπνευση για την Εl Greco). :cool:

Δειχνει λοιπον το χερακι της μικρης να κραταει το ρολερ πισω απο τα μαλλια της Λιλι Λει, η οποια ομως τα εχει μπουκλες. Τα βλεπαμε λοιπον μικρα και φανταζομασταν οτι αυτο το ρολερ κανει τα μαλλια ετσι!!!

Ειδατε το μαρκετινγκ? Απο τοτε μας δουλευαν! :eek: Ηταν οντως αδυνατον να κανεις τα μαλλια της κουκλας μπουκλες με το ρολερ, μονο ενα ειδος πλεξουδας μπορουσες να πετυχεις!
 
Αναστασια σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες που μας εδωσες και για το σχολιασμο σου :)

ηξεραν πολυ καλα οι διαφημιστες πώς να επηρεασουν τους λιλιπουτειους υποψηφιους αγοραστες παιχνιδιων :flower:
 
αχ κατερινακ μου μπραβο για τα βιντεο!!! η μπιμπιμπο μπαλαρινα ειναι η μονη μπιμπιμπο που εχω και πολυ χαρηκα που ειδα διαφημιση της!!!
 
ειναι πολυ πιθανο η "φωνη" της bibi bo να ανηκει σε καποια απ αυτες τις εκφωνητριες διαφημισεων,εχετε καμμια ιδεα για το ποια μπορει να ειναι;

Ψαρουδάκη Αλεξάνδρα

Καρέλη Ευτυχία

Γεράλη Άννα

Καρακατσάνη Βασιλική

Πανταζή Ελευθερία

Ασκαρίδου Αλεξάνδρα

Τσακαλίδου Μαρία

Ιωαννίδου Θεοδόση Άννα

Μαυρομάτη Μαρία

Κοκκινα Βασιλική

Αρφυροκαστριτου Μαρία

Καρρά Ματίνα (μαλλον οχι)

Μαλτέζου Κατερίνα

Καφαντάρη Λίλα (σιγουρα οχι)

Τρυφύλλη Βασιλική (σιγουρα οχι)

Ευσταθία Ευτέρπη

Η ιδια "φωνη" ακουγεται και στις κασσετες με τις ιστοριες της bibi bo
 
παιδια θυμαστε μια διαφημιση που ελεγε :

"εφτασε η μεγαλη μερα

εφτασε η στιγμη

λουλουδια βαζει στα μαλλια της" ...(μεχρι εκει θυμαμαι τα λογια)

χρονολογικα την τοποθετω αρχες 90ς,τοτε που κυκλοφορουσε και το σκυλακι go-go

Γνωριζετε αν ειδαμε διαφημιση με τη bibi bo της B' περιοδου ντυμενη νυφη; εκτος κι αν προκειται για διαφημιστικο της Barbie.. τη Sindy δεν τη θυμαμαι "νυφη":wait2:
 
Φίλη katerinak η bibi-bo είχε πάντα πέπλο στα νυφικά της οπότε δε νομίζω να ήταν δικό της το διαφημιστικό.
 
EL GRECO είπε:
Φίλη katerinak η bibi-bo είχε πάντα πέπλο στα νυφικά της οπότε δε νομίζω να ήταν δικό της το διαφημιστικό.
φιλε EL GRECO σ ευχαριστω πολυ !πολυ σημαντικη η πληροφορια που μας εδωσες :)

τη διαφημιση αυτη την εχω συνδυασει με τη bibi-bo,δεν ξερω γιατι..

μακαρι να την εχει καποιος και να την ανεβασει στο youtube
 
ρωτησα την κ.Αγνη Χατζηκωτακη αν αναγνωριζει τη "φωνη" που ακουμε στη διαφημιση της bibi bo,μου ειπε οτι σιγουρα τραγουδαει η Λια Βισση

Δε νομιζω ομως να ειναι αυτη και η εκφωνητρια
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BIBI - BO (ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΡΤ2 1983):

[edit] No video [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ευχαριστουμε πααααααααααααααρα πολυ Νικο για το δωρο που μας εκανες :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah:

καιρο ειχαμε να δουμε διαφημιση της πολυαγαπημενης μας bibi bo :)

το τραγουδι ειναι επηρεασμενο απ τους

της ξενης σειρας "Fame"
 
Πίσω
Μπλουζα