Bibi-bo...Η αληθινη μου ιστορια..!(αυτοτελες)

makisimos

RetroMasteR
Joined
8 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.516
Αντιδράσεις
154
Αρχες δεκαετιας '80, μια μεγαλη Σταρ γεννιεται...

 


Η Βibi-bo, ειναι η πρωταγωνιστρια της Μεγαλης οθονης και με την "αθωοτητα"της κατακτα το Ελληνικο κοινο και κανει τεραστια καριερα..



Ολοι την θεωρουν την "πιο γλυκια του κοσμου" και αυτο γινεται το moto της..


 


Αρχες δεκαετιας '90.... Δεκα χρονια γεματα επιτυχιες στην καριερα της και ολα κυλουν ηρεμα..!

 


Ο φιλος τη Τζον-Τζον, κι αυτος διασημος ηθοποιος στην Ελλαδα και συμπροταγωνιστης της στις περισσοτερες παραστασεις και ταινειες, ετοιμαζεται να της κανει εκπληξη, γυριζοντας στο σπιτι που συζουσαν νωριτερα απ οτι συνηθως..!


 


Της εχει αγορασει και μια κουκλα, την σπιρτουλα, και ενα μπουκετο λουλουδια...



Καθως περπατουσε προς το σπιτι τους, κοντοσταθηκε στην βιτρινα του ΜΙΝΙΟΝ......


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με μια κουκλα στο ενα χερι και ενα ματσο λουλουδια στο αλλο, μπαινει αθορυβα στο σπιτι για να της κανει μια ευχαριστη εκπληξη, αλλα αντικριζει ενα δυσαρεστο θεαμα.....


Η Bibi-bo ηταν σε περιπτυξεις με τον Τom Τom, τον αντρα της αδερφης της, Βetty Bo..


picture.php



Ο Τζον Τζον δεν μπορουσε να συγκρατησει τα νευρα του... Ηταν ετοιμος να την χαστουκισει για ολα τα ψεμματα που ελεγε τοσα χρονια.....



Εβλεπε πια τον πραγματικο της προσωπο.....


picture.php
 
Θα τρελλαθω.... :D :D:Dχαχχχαχαχχααα!!!!:biglaugh:

Μου αρεσει οπως εχει πιασει την τυχερουλα ο Τζον Τζον!!!! Λες και ειναι καρπουζι!!!! :D :D:D Ο εραστης στην ντουλαπα!!!! :worship:

Η πατεντα της Rapunjel μας εχει ανοιξει την νεα σχολη φωτορομαντζου!!! :flower:

Θα μας τρελλανετε βρε παιδια!!!! Μπας σε καλο σας!!!! :D
 

H Bibi-bo, με τον χαρακτηρα της και την αστατη κρυφη ζωη της, σκεπτομενη οτι εχασε τον Τζον Τζον και οτι θα τα μαθαινε ολα η αδρφη της και ολη η Ελλαδα που την θεωρουσε αθωο κοριτσι, επεσε κι εκλαιγε στο κρεβατι της....



Συνειδητοποιησε οτι πια ειχε ξοφλησει.....!!!


 

 


picture.php


 

 


Ο Τζον Τζον βρηκε τροπο να την εκδικηθει.....

Εδωσε συνευντευξη στα μεγαλυτερα περιοδικα της Ελλαδας και του εξωτερικου, που σοκαρε...!

Αναμεσα σε ολα τα αλλα, εκανε μια ακομη αποκαλυψη..

"Δεν ειναι η πρωτη φορα που με απατησε... Ειχε συναψει ερωτικο δεσμο και με τον Κεν Κεν, ηθοποιο του εξωτερικου.. Την ειχα συγχωρησει τοτε, αλλα αυτο παει πολυ..! Δεν ανεχομαι να εχω σχεση με ποταπες γυναικες που κυλιουνται στα πατωματα με τον πρωτο τυχοντα...."!

Το σκανδαλο ηταν μεγαλο, κυκλοφορησαν τοσα περιοδικα που ουτε η Μενεγακη-Λατσιος δεν θα ονειρευοντουσαν τετοια εκταση...

picture.php


picture.php


picture.php
 
Οι εξελιξεις ηταν αμεσες...!!!


Ο Τζον Τζον απογοητευμενος απο τις γυναικες, μαζεψε τα ρουχα του και ετοιμασε τις βαλιτσες του για την Μυκονο, για νεεςς εμπειριες..!



Ευτυχως, τον παρηγορησε η Lili Lei, η καλη φιλη της Bibi-bo, κι ετσι εμειναν για παντα μαζι να του ψιθυριζει τις 4 φρασεις που ηξερε ολες κι ολες...!!!





picture.php
 
makisimos είπε:
Εμ τετοια που ειναι...

που παει καταρχην χωρις εσωρουχο;;;;;(ευτυχως που η τυχερουλα εχεi βαλει το καπελο στα μουτρα και δεν βλεπει, μικρο παιδι αυτες τις καταντιες... ) :eek:

Τυφλα να χει η Σαρον Στοουν στο Βασικο Ενστικτο!

Τι να πω για τα περιοδικα!!! :D

Οχι γιατι μετα ελεγαν για την Μπαρμπι και την Μπρατζ οτι ητανε ελαφρων ηθων.... :xm:
 
Η Bibi-bo, η αλλοτε μεγαλη Σταρ, ειχε πλεον καταστραφει ολοκληρωτικα...


Ο κοσμος της γυρισε την πλατη....



Δεν ηταν πια η αθωα κοπελα που τους ειχε πλασαριστει και που ειχαν λατρεψει....


 


Μετα τον εξευτελισμο της και την αποπομπη της απο το σωματειο των ηθοποιων , βρηκε χωρο μια νεα ανερχομενη στην Ελλαδα ηθοποιος που ομως ειχε καριερα ετων στο εξωτερικο.... Το ονομα της ηταν Barbie, η οποια λατρευτηκε αμεσως απο τον μεσο Ελληνα και εσβησε μια για παντα την Bibi-bo απο τον χαρτη..!!


 


Το θεατρο της Bibi-bo, το "El Greco Theater" πουληθηκε στον θιασο της Μιμης Ντενιση και μετονομαστικε σε "Hasbro Theater"....!


 


H τεραστια γκαρνταρομπα της πουληθηκε στην Αννουλα Φλωρινιωτη και την Μαριλενα Παναγιωτοπουλου...!!!!


 


Τα σκυλακια της φιλοξενουνται σε ενα φιλικο της προσωπο στην Ιταλια, την Αναστασια που δουλευε ως αμπιγιεζ της, ενω ολη η οικογενεια ΒΟ ξεσπιτωθηκε και μετακομισε στην κολλητη φιλη της Lili lei την Myrto εδω στη Ελλαδα, καπου στην Καλλιθεα....!!


 


Η Bibi-bo ποτε δεν εκανε παιδια, ποτε δεν παντρευτηκε, ενω με τα χρονια εβλεπε την ομορφια της να χανεται, να λιωνουν τα πλαστικα της, να σπανε τα λαστιχακια της και να αποκτα πληρη παραληση σε ποδια και χερια..!!


 


Εμεινε στην ιστορια σαν η πρωτη αυθεντικη Ελληνιδα ξανθια χαζογκομενα....η πιο γλυκεια του κοσμου..!!!!


 

 


ΤΕΛΟΣ
 
Συμφωνω σε ολα κυριε ΜακισιμοΦώσκολε εκτος απο το οτι:

makisimos είπε:
με τα χρονια εβλεπε την ομορφια της να χανεται, να λιωνουν τα πλαστικα της, να σπανε τα λαστιχακια της και να αποκτα πληρη παραληση σε ποδια και χερια..!!
:cry: :cry: :cry:

Στην πραγματικοτητα ηρθε Ιταλια, παντρευτηκε εναν γεροξεκουτη ιταλο μαφιοζο, του εφαγε την συνταξη και αφου υπεγραψε συμβολαιο αιωνιας νεοτητας με εναν πλαστικο χειρουργο, τα φτιαξε και με τον Μπερλουσκονι και τωρα ζει και βασιλευει :D !!! Ακου παραληση το κοριτσι μας.... :eek:
 
Δεν θα αλλαξεις εσυ την ιστορια Αναστασια μου...!!! :D Οτι πει ο σεναριογραφος..!!!!!!!

Η Βιbι-bo ηταν μια εξολης και προολης και της αξιζε η παραλυση σαν τιμωρια για οτι εκανε στον Τζον Τζον και στην αδερφη της..!!

Για να μην σου πω οτι ευθυνεται και για την καταντια των σημερινων γυναικων για την απληστια τους με τα ρουχα..!!!!

Απο τοτε μια ντουλαπα δεν ηταν ποτε αρκετη..!!

Μηπως να περασω απο αυτην τη ιστορια και ενα βαθυτερο κοινωνικο μηνυμα για την σημερινη καταναλωτικη μανια των γυναικων, προσωποποιοντας το στην Βibi-bo?? χεχεχεχεεχεχεχεχεχε :D :D:D:D:D:D
 
Aχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ..!!! Κυριολεκτικα ομως...!!!!!!

Τι ωραια ομως που τον τηλιξε με τις 4 φρασεις που ηξερε ολες κι ολες..!!

Παλι καλα να λεμε, που βρεθηκε και τον παρηγορησε με τις κουβεντες της, γιατι εσωσε τον ανδρισμο του..!!! Για σκεψου να πηγαινε στην Μυκονο ετσι οπως ηταν απογοητευμενος ο καημενος..! Θα επεστρεφε Sindy Pedigree-Μπαλαρινα..!!!! :D :D:D
 
Τι να σας πω θα σας χρεώσω με ένα πληκτρολόγιο το έλουσα με καφέ :p .. κυλίστηκα από τα γέλια … :p :p καλά όλα αυτά που εγώ δεν τα πιστεύω είναι κακίες φήμες τον σαπουνοπεριοδικών


Εκείνη η κακομοίρη φτώχια σπιρτουλα τι σου φταίει να της σέρνεις μικρό παιδί σε κολασμένα μέρη ε?????
:eek: o_O
 
El Greaco Fanatic χαιρομαι που σου αρεσε..!!!

Οσο και αν μην το πιστευεις, αυτη ειναι η ιστορια της ΒΙΒΙ ΒΟ απλα η El Greco δεν την προωθησε γιατι θα γινοταν σκανδαλο..!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ :D :D:D:D:D ;)

Τα ματακια της σπιρτουλας ειδαν πολλα εκεινη την ημερα, ευτυχως που ειχε εκεινο το καπελο οπως ειπε και η Αναστασια και δεν ειδε τα σοδομα..!!!

Το επομενο εργο που θα ανεβασω θα ειναι η "ΒΙΒΙραλντα", μια φτωχη πλην τιμια τυφλη κοπελα, που περιμενει σε ολην της την ζωη τον Χοσε ΤζονΤζον να την ξεστραβωσει..!!

Βεβαια σκεφτομαι κα κατι ποιο ποιοτικο, οπως το "Τζονεο και ΜπιΜπιλιετα"..!!!

Δεν ξερω θα δω..!!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να 'σαι καλά βρε Μakisime, μου έφτιαξες τη μέρα με την ιστορία σου! Γέλασα πάρα πολύ! Προτείνω όμως αντί για την ΒΙΒΙραλντα να ανεβάσεις την ΛΙΛΙραλντα, για ευνόητους λόγους! :p :p :p :p
 
Καταρχας Φραουλιτσα μου σε ευχαριστω για την ενεργη συμμετοχη και πολυτιμη βοηθεια σου σαν υπευθυνη Εικονας και προβολης..!! Η βοηθεια σου στα οπτικα εφε των φωτογραφιων ηταν καθοριστικη και θα σε προτιμησω και στα επομενα εργα μου..!!!!

Για την ΛΙΛΙραλντα, ναι νομιζω οτι πρεπει αν γαρφτει επιτελους ενα εργο πανω της, μιας και παντα ηταν στην σκια της φιλης της ΒΙΒΙ ΒΟ..!!

Που ξερεις, μπορει να αποκτησει και περισσοτερους θαυμαστες τελικα..!!!! :)

Μιλαει κιολας..!!! Που το πας αυτο....??? :D
 
Μάκη δεν υπάρχεις...δεν υπάρχεις...δεν υπάρχειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!Έλιωσαααααααααααααααααααααααααααααααααα άλλη φορα να βάζεις κόκκινη πινακίδα γιατι αν τρωμε θα πάμε από πνιγμό!Ευτυχως με πετυχες σε φάση που δεν είχα τίποτα στο στόμα να μασουλάω(περίεργο) και σώθηκα απο βέβαιο θάνατο απο τα γέλια(έχει πεθάνει κανείς απ τα γέλια άραγε????)

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ! :D ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!
 
Πέστα Αναστασία γιατί!!!

ο makisimos έχει βαλθεί να σπιλώσει όλων τον ελληνικό κουκλόκοσμο :p :p:p:p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΧΑΧΑΧΑ!!! Πολύ γέλιο όντως!! "Την γκαρνταρόμπα της την πήραν η Φλωρινιώτη και η Παναγιωτοπούλου"!!!! Well Done!!
 
El_Greco_Fanatic είπε:
Πέστα Αναστασία γιατί!!! ο makisimos έχει βαλθεί να σπιλώσει όλων τον ελληνικό κουκλόκοσμο :p :p:p:p
και εμάς να μας αφήσει χωρίς έντερα απ'τα γέλια ;) :D
 
Πίσω
Μπλουζα