Bibi-bo Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

rapunjel

RetroNuts!
Joined
11 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.741
Αντιδράσεις
14
Σκέφτηκα για τις γιορτές να σας γράψω μια ιστορία με φωτογραφίες, με τις bibi-bo:

Οι τρεις λοιπόν φίλες συναντήθηκαν στο σπίτι της Ανθισμένης, ήπιαν καφέ και λεμονάδα και αποφάσισαν να πάνε ένα ταξίδι τώρα την Πρωτοχρονιά να ξεσκάσουν κι αυτές που όλο συντήρηση είναι και μη και μη. Συμφώνησαν να πάνε με το αεροπλάνο μιας και το καράβι τις ενοχλεί και κολλάει στο σώμα τους αλάτι που είναι ότι χειρότερο για τα λάστιχα τους!

picture.php


picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rapunjel μου πεθαίνω για bibi-bo φωτορομάντζο!!!!!!!!!!! Τέλεια ιδέα!!! :D Φρόντισε να είναι μεγάααααλη η ιστορία να χορτάσουμε μέχρι τη νέα χρονιά!

Οπως πάντα πρωτοπόρα, στις ιδέες, στις εμφανίσεις, στα χτενίσματα, στα φορέματα!

Ευχαριστώ καλή μου φίλη! :flower:
 
bibi-bo

Εγώ σε ευχαριστώ πολυαγαπημένη μου mytinyworld!

Οι τρεις φίλες λοιπόν πήγαν στο αεροδρόμιο για να φύγουν. Θα πηγαίνανε στην Παραμυθούπολη αλλά πρώτα θα έκαναν μια στάση στην Αθήνα γιατί η Ανθισμένη ήθελε να κάνει ψώνια. Βάλανε το γυαλί τους και περιμένανε να έρθει το αεροπλάνο τους. Η Νόρα γελούσε που γκρίνιαζε η Ανθισμένη που ο αέρας της χαλούσε το μαλλί και της σήκωνε τη φούστα! Η Ιωαλιάνα ήταν ευτυχισμένη και προνοητική αφού πήρε μαζί της όλα τα σύνεργα του μακιγιάζ της! Τελικά ήρθε το αεροπλάνο τους, επιβιβάστηκαν και τώρα είναι στον αέρα...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 
bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η κούκλα μας!!!!!!!!!!!

Υπέροχη! Τώρα πια έχει τη μορφή που της αξίζει....Η λατρεμένη μου!!!ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ!!!!!!

Η συνέχεια της ιστορίας: Οι τρεις φίλες φτάσανε στην Αθήνα και πήγανε για ψώνια. Εκεί τις συνάντησε και ο Τζον Τζον!

picture.php


Ύστερα βάλανε τις τουαλέτες τους χτενιστήκανε και πήγανε για να κάνουν ρεβεγιόν στο κέντρο Ασημί νύχτα! Όλες λάμπανε και σχολιάσανε ότι ο Τζον Τζον φορούσε το ίδιο κουστούμι με τα Χριστούγεννα...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ bibi-bo ΜΑΣ! Υγεία ,ευτυχία, αγάπη, καλόσυνη να παίρνουμε και να δίνουμε όλη τη χρονιά που έρχεται...
 
bibi-bo

Γλυκέ makisime πολύ χαίρομαι που βρήκες αυτά τα παιχνίδια! Μα πιο πολύ χαίρομαι για τη χαρά που πήρες!

Καλή μου bibibo 28 πάντα με τον καλό σου λόγο! Υπέροχες ήταν οι κασέτες της bibi-bo! Μακάρι κάποιος να τις έβαζε στο ίντερνετ να τις ακούνε όλοι!

Έχω δύο από αυτές!

Η συνέχεια τώρα της ιστορίας:Το επόμενο πρωί πήρανε το αεροπλάνο για την Παραμυθοχώρα.Εκεί ήταν χειμώνας με χιόνια και οι τρεις φίλες συνάντησαν τον φίλο τους Χιονανθρωπούλη και τη γυναίκα του την Χιονανθρωπούλα...

picture.php


Τα κορίτσια ήταν ελαφρά ντυμένα και κρύωναν λίγο...

picture.php


Τότε η Ιωαλιάνα είπε στην Ανθισμένη και στη Νόρα πως έπρεπε να βάλουν κάτι πιο χειμωνικό! Το πρόβλημα ήταν πως δεν είχαν φέρει κάτι τέτοιο μαζί τους! Ο Χιονανρωπούλης είπε κάτι μαγικά λόγια και οι τρεις φίλες βρέθηκαν...(συνεχίζεται)

picture.php
 
bibi-bo

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η συνέχεια της ιστορίας:

Βρέθηκαν στο δάσος! Ο Χιονανθρωπούλης είπε λάθος λόγια και έτσι πήγαν στο μαγεμένο δάσος! Οι κοπέλες φοβήθηκαν και πιο πολύ που βρέθηκαν με αθλητική περιβολή! Τότε η Χιονανθρωπούλα είπε τα σωστά λόγια και τα κορίτσια γύρισαν ένα,ένα στο χιονισμένο τοπίο της Παραμυθοχώρας!

picture.php


picture.php
 
χαχαχαχα καλο πολυ καλο το στορυ.....μου εφτιαξες την μερα....μπραβοοοο
 
bibi-bo

Γλυκέ bibi-bo με το λατρεμένο όνομα Καλή Χρονιά να έχεις ,ότι επιθυμείς και εύχομαι ότι καλύτερο για σένα το 2010! Γλυκειά η Lili-Lei αλλά όχι σαν την


bibi-bo.Σε ευχαριστούμε που μας την έδειξες!Πάνγλυκο στοματάκι σαν κερασάκι... Η bibi-bo χρυσομαλούσα πανέμορφη! Είναι ίδια σαν της Αναστασίας μας. Αυτή η bibi-bo είχε βγει πάνω σε μια λαμπάδα και θυμάμαι ήταν με αυτά τα κόκκινα ρούχα και πανάκριβη,περίπου το 86 με 87.



Καλή μου
bibibo 28 χαίρομαι που σου αρέσει η ιστορία!

Η συνέχεια λοιπόν: Τα τρία κορίτσια γυρίσανε στην Παραμυθοχώρα αλλά με τα αθλητικά ρουχαλάκια και κρυώνανε πολύ! Η Χιονανθρωπούλα μάταια έλεγε μαγικά λόγια. Τότε ο Χιονανθρωπούλης είπε να φωνάξουν την καλή νεράιδα bibi-bo Ροζένια να τις μεταμορφώσει και να τους δώσει και μια ευχή για το νέο έτος. Αφού είπε όλα αυτά ο Χιονανθρωπούλης έφαγε την καροτένια μύτη του...

Η bibi-bo Ροζένια άκουσε την παράκληση του και ήρθε φέρνοντας μαζί της τον Τζον Τζον μιας και δε συμφωνούσε να τριγυρίζουν τρία κορίτσια μόνα τους τον κόσμο! Μάλιστα τον μεταμόρφωσε σε άσπρο πρίγκιπα!

Η καλή νεράιδα κρατούσε μαζί της και το μαγικό τσαντάκι της που μέσα είχε όλες τις καλές ευχές του κόσμου...

picture.php


picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Γλυκέ bibi-bo σε ευχαριστούμε που ομορφαίνεις αυτό το site και που μας δείχνεις τόσα ωραία πράγματα από τη συλλογή σου! Απλά την καημένη τη bibi-bo χτένισε την λίγο. Εαν έχεις και άλλα σπάνια πράγματα από τη λατρεμένη μας bibi-bo δείξε μας τα!

Η προσπάθεια η δικιά μου και πολλών πιστεύω αυτού του site είναι να μείνει ζωντανή η bibi-bo και να την γνωρίσουν και άλλοι. Δεν θέλω να γίνει μια ρετρό κούκλα του κάποτε. Απώτερος σκοπός μου είναι να δει κάποιος όλη αυτή την αγάπη που της έχουμε και να την ξανακυκλοφορήσει ίδια ή λίγο αλλαγμένη.

Η συνέχεια της ιστορίας:

Η bibi-bo Ροζένια λοιπόν άρχισε να μεταμορφώνει τα κορίτσια ένα ένα δίνοντας τους και μια ευχή-χάρισμα.

Ξεκίνησε από τη Νόρα που της έδωσε την ομορφιά. Να λάμπει πάντα σαν το αστέρι στον ουρανό...

Έπρεπε όμως να είναι πάντα μαζί και οι τρεις bibi-bo γιατί η μία θα συμπλήρωνε την άλλη...

picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld χαίρομαι πολύ με τα νέα αποκτήματα σου. Βάλτα στο forum barbie και Sindy να τα δούμε! Όπως και τις διαφημίσεις!

Η συνέχεια της ιστορίας:

Η νεράιδα Ροζένια συνέχισε με την Ανθισμένη που της έδωσε την καλοσύνη μιας που αυτή η κούκλα μόνο κακία δέχτηκε και βία στο παρελθόν.

Της έδωσε το χάρισμα η ψυχή της να απαλύνει κάθε πόνο και να διώχνει κάθε κακό μακριά....

Έπρεπε όμως να είναι πάντα μαζί και οι τρεις bibi-bo γιατί η μία θα συμπλήρωνε την άλλη...

picture.php


picture.php
 
ΡΑΠΟΥΝΖΈΛ μου για μια ακόμη φορά απολευστική ιστορία με ανάλογα απολαυστικές φωτογραφίες..!!

ΜΥΤΙΝΥ ακόμη περιμένουμε την άμαξα..!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Πάλλι αγνοείται η Αναστασία μας..!!!!!!!! Helloooooooooooooooooooooo.....
 
bibi-bo

Σε ευχαριστώ γλυκέ μου makisime!

Η συνέχεια της ιστορίας:

Η νεράιδα Ροζένια στη συνέχεια μεταμόρφωσε την τρίτη bibi-bo την Ιωαλιάνα.

Σε αυτήν έδωσε την εξυπνάδα για να μπορεί να λύνει κάθε πρόβλημα και κάθε γρίφο...Της έδωσε την ευστροφεία και τη σοφία τριών μυαλών!

Έπρεπε όμως να είναι πάντα μαζί και οι τρεις bibi-bo γιατί η μία θα συμπλήρωνε την άλλη...

picture.php


picture.php
 
bibi-bo

Η συνέχεια της ιστορίας: Οι τρεις φίλες ξεκίνησαν στη χιονισμένη Παραμυθοχώρα να συναντήσουν η μια την άλλη. Η νεράιδα Ροζένια τους είπε να κοιτάνε τα αστέρια που θα τις οδηγήσουν σε μια έκπληξη! Στον ουρανό φαινόταν ο Αη Βασίλης που πήγαινε τα δώρα στα παιδάκια με το έλκηθρο του!

picture.php


picture.php


picture.php
 
Οχι παιδια εδω ειμαι!!!!!!! :D :D:D:D Δεν σας αφηνω!!! Με εφαγαν οι γιορτες και οι επισκεψεις στην αγρια νυχτα, μαμωτη μου!!!! Η γλυκεια μας Rapunjel οπως παντα πρωτοπορος!!! Αυτες οι τρεις φιλες που γυριζουν σε ολη τη γη ειναι σαν να εχουν βγει απο ενα παιδικο παραμυθι!!!!!

Ειναι ολες για μια, μια για ολες, και οι τρεις για ολον τον κοσμο!!!! :) :) :)

Μπραβο στην υπεροχη μας Rapunjel που μας κανει και ονειρευομαστε και το 2010!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Γλυκειά μου Juanita και λατρεμένη Αναστασία χαίρομαι που σας αρέσει το παραμύθι-ιστορία!

Η συνέχεια λοιπόν:

Κοιτώντας τα αστέρια οι τρεις φίλες βρέθηκαν ξαφνικά σε μια πανέμορφη σάλα χορού που τους φαινόταν οικεία. Έμοιαζε με τα bibi-boσπίτια τους λίγο. Εκεί τις περίμενε ο πρίγκιπας Τζον Τζον και ο πρίγκιπας Τομ Τομ. Και οι δύο εντυπωσιαστηκάν με τις όμορφες κοπέλες. Οι κοπέλες όμως ήταν τρεις και οι πρίγκιπες δύο. Η Ανθισμένη προτίμησε να δει τις φίλες της ευτυχισμένες και ας μην είχε αυτή καβαλίερο. Εξάλλου όταν οι άλλοι ήταν χαρούμενοι, αυτή ήταν δύο φορές!!! Όλα αυτά τα είχε κανονίσει βέβαια η νεράιδα Ροζένια!

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 
bibi-bo

Την άλλη μέρα οι τρεις φίλες συνάντησαν τη νεράιδα Ροζένια και της πρόσφεραν σα δώρο ένα κυπαρισί φόρεμα με μαύρη γούνα, η οποία το φόρεσε αμέσως. Ξαφνικά η νεράιδα ροζένια σκοτείνιασε. Τις κοίταξε και με ένα άγγιγμα εμφάνισε τρεις αγγέλους και ένα φεγγάρι! Τι ρώτησαν τι είναι αυτό και εκείνη τις είπε ότι θα κινδυνέψουν από ένα φεγγάρι και να προσέχουν! Μόνο μια μπορεί να νικήσει το φεγγάρι. Αυτά είπε η νεράιδα Ροζένια και τις αποχαιρέτησε. Εκείνες τότε ξεκίνησαν για το αεροδρόμιο...

picture.php


picture.php
 
bibi-bo

Τα κορίτσια ετοιμάστηκαν λοιπόν να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Έτσι πήγαν στο αεροδρόμιο. Ξαφνικά σκοτείνιασε ο ουρανός και πριν προλάβουν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο όλα έγιναν μαύρα... Ο κόσμος έτρεχε εδώ κι εκεί και άκουστηκε ένας δυνατός θόρυβος και μία λάμψη! Οι τρεις φίλες φοβήθηκαν πολύ!

picture.php


picture.php
 
Αρχίζει το σασπένς.... :nervous:Πού είσαι ραπουνζέλ μου να μας πεις τη συνέχεια???
 
Το πολύ σασπένς θα ήταν αν είχαν επιβιβαστεί ήδη στο αεροπλάνο και συνέβαιναν όλα αυτά..!!!! Αλλά θα κινδυνεύαμε να χάσουμε τις τελευταίες εναπουσες ΒΙΒΙ ΒΟ και ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ δεν το θέλουμε αυτό..!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα