Bibi-bo Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

bibi-bo

Η συνέχεια της ιστορίας :

Εμφανίστηκε ένα τεράστιο φεγγάρι και η μάγισσα Μπαρμπέλα! Τους είχε κάψει το εργοστάσιο της el greco παλιότερα και γεμάτη μίσος είδε ότι υπήρχαν και άλλες bibi-bo ακόμη! Με ένα τεράστιο λάσο έπιασε από το λαιμό τη Νόρα και προσπάθησε να την πνίξει αλλά επειδή της είχε δώσει το χάρισμα της ομορφιάς η νεράιδα Ροζένια δεν πνιγόταν! Η μάγισσα Μπαρμπέλα κατάλαβε ότι υπήρχε μαγικό στη μέση αλλά υποσχέθηκε να το λύσει! Σκοπός της ήταν να εξαφανίσει όσες bibi-bo υπήρχαν ακόμη...

picture.php


picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Οι άλλες δύο bibi-bo έτρεξαν να φύγουν! Η Ανθισμένη ξαφνικά άκουσε κάποιον να κλαίει και στάθηκε. Γύρισε να δει και ο κακός Αρλεκίνος Μπαρμπέλος, γιος της κακιάς μάγισσας Μπαρμπέλας είπε τα μαγικά λόγια του ύπνου και την νάρκωσε!

Άλλη μία bibi-bo ήταν στα χέρια της κακιάς μάγισσας Μπαρμπέλας! Μόνο η Ιωαλιάνα κατάφερε να σωθεί. Θα καταφέρει να σώσει τις δύο φίλες της; Τι θα κάνει;

picture.php


picture.php
 
καλημερα ,θελω την συνεχειααααααα........πολυ καλο μπραβοοοο
 
bibi-bo

Χαίρομαι που σου αρέσει bibibo 28!

Η συνέχεια λοιπόν:

Η Ιωαλιάνα έτρεξε μέσα στο δάσος και φώναζε τη νεράιδα Ροζένια για τη βοηθήσει! Άκουσε τότε τη φωνής της νεράιδας να της λέει να μη φοβάται. Τα κορίτσια έχουν το χάρισμα και δεν μπορεί να τα σκοτώσει η Μπαρμπέλα!

Μόνο έπρεπε να τη ντύσει με ρούχα παραλλαγής για να μην τη δει η κακιά μάγισσα στο δάσος και την πιάσει και αυτή!

picture.php


Στη συνέχεια η νεράιδα Ροζένια πήρε το σπαθί της καλοσύνης,της εξυπνάδας και της ομορφιάς και ξεκίνησε για το σκοτεινό πύργο της μάγισσας...
 
Μιλαμε ειδε η Μπαρμπελα την ΒΙΒΙΒΟ φανταρο!!!!

Σαν την Βιουγιουκλακη ειναι!!! Φτου φτου!!! Κουκλιτσα!!!
 
bibi-bo

Η κακιά μάγισσα έμενε σε ένα σκοτεινό πύργο.Η νεράιδα Ροζένια άναψε τεράστιες φλόγες και έλαμψε το κάστρο. Η κακιά μάγισσα προσπάθησε φυσώντας δυνατά να τις σβήσει αλλά προτάσοντας το σπάθι η νεράιδα της έκοβε τα μαγικά! Το σπαθί είχε τις τρεις χάρες-χαρίσματα των κοριτσιών πάνω του και ήταν ανίκητο. Η μάγισσα Μπαρμέλα οργισμένη έπεσε πάνω στη νεράιδα αλλά δεν μπορούσε να τη νικήσει. Το σπαθί την πέταξε κάτω. Τότε η Ροζένια δε έχασε καιρό και της το κάρφωσε στο λαιμό... Η μάγισσα άρχισε να λιώνει ...

Υ.Γ. Η Ιωαλιάν σε ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια λατρεμένη Αναστασία!

picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον εδω στην Ιταλια, τα Επιφάνια, εχθες δηλαδη, γιορταζαν την βοηθο του Αγιου Βασιλη, την Μπεφάνα (Befana), η οποια ειναι μια γρια μπαμπογρια σαν την Μπαρμπελα του παραμυθιου μας και συμφωνα με την παραδοση φερνει γλυκα στα καλα παιδακια και καρβουνα στα κακα παιδιακια.

Εχει γεμισει λοιπον ο κοσμος με αυτην την παλιογρια, που δεν μπορω να την βλεπω γιατι με φοβιζει!!! Αγριευομαι καλε!!! Οπου γυρισει το ματι μου νατην την πανασχημη επανω σε κουτια, σε καλτσες, σε γλυκα!!! Δεν την θελω!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Το ποση χαρα εκανα που ειδα την Νεραιδα της Ραπουνζελ μας να την σφαζει στο γονατο την γεροξουρα δεν μπορειτε να φανταστειτε...αρκετα μας επρηξε τοσες μερες!!!

Ζητω η πανεμορφη ΒΙΒΙΒΟ!!! Ομορφυνε το ματι μας!!! :) :) :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Χαίρομαι που χάρηκες λατρεμένη Αναστασία έστω και έτσι!

Η συνέχεια και το τέλος της ιστορίας:

Ωστόσο η Ιωαλιάνα κυνήγησε το γιο της μάγισσας τον Μπαρμπέλο και με δύο κινήσεις καράτε τον έριξε κάτω. Δεν τον σκότωσε γιατί τον λυπήθηκε. Πριν τον αφήσει τον έβαλε να της πει που είναι οι φίλες της φυλακισμένες! Μόλις της το είπε,έτρεξε αμέσως να τις βρει και να τις ελευθερώσει. Ο Μπαρμέλος ανίκανος πια να κάνει μάγια,αφού πέθανε η κακιά μάγισσα, αποφάσισε να φύγει και να ανοίξει παλαιοπωλείο παλιών παιχνιδιών για να εξιλεωθει στις bibi-bo για το κακό που τους έκανε!

Τα τρία κορίτσια ευχαρίστησαν τη νεράιδα Ροζένια και ευτυχισμένες έφυγαν από την Παραμυθοχώρα. Αυτές τις γιορτές δε θα τις ξεχάσουν ποτέ..

picture.php


picture.php
 
Μπράβοοοο! Τέλος καλό όλα καλά! :D

Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι εικόνες που μας έδειξες ραπουνζέλ μου είναι το λιγότερο μαγικές και θεατρικές, αξίζεις δε συγχαρητήρια για τη σκηνογραφία, την ενδυματολογία και τη σκηνοθεσία!!! :award:

Είδα σήμερα στον Πειραιά μια βιτρίνα στολισμένη με... μπαρμπέλους και θυμήθηκα την ιστορία σου ραπουνζέλ!

Μπαρμπέλα και μπαρμπέλος, βγαίνουν από την μπάρμπι???8) :xm:
 
bibi-bo

Χαίρομαι πολυαγαπημένη μου mytinyworld που σου άρεσε! Τα ονόματα είναι τυχαία. Όταν έχω λίγο καιρό θα ξεκινήσω μια άλλη που πιστεύω ότι θα σου αρέσει πολύ!
 
Πολύ όμορφη η ιστορία σου Rapunjel μου!!! :clap: :clap: :clap:

Αν δεν ασχολείσαι με θεατρικό παιχνίδι, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να το σκέφτεσαι σοβαρά. ;)
 
bibi-bo

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καλή μου Juanita! Να σαι καλά!
 
Πίσω
Μπλουζα