Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

20131114_153056.jpg

Μακίσιμε για να μην έχεις παράπονο να μία φωτογραφία, αλλά δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ και να βγάλω κάτι το πολύ όμορφο ή πρωτότυπο σε φόντο. Τα ζουζούνια μου δε μου αφήνουν πολλά περιθώρια. Πάντως η μπιμπιμπό από μόνη της νομίζω είναι ό,τι καλύτερο...

Αφιερωμένη σε όλους σας...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμαλία, πανέμορφη η φωτό!

Έκανα μια μικρή εικαστική παρέμβαση και στη γύρισα! #) Ελπίζω να μη σε πειράζει! :)
 
Amalia34 είπε:
Προβολή συνημμένου 90940
Μακίσιμε για να μην έχεις παράπονο να μία φωτογραφία, αλλά δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ και να βγάλω κάτι το πολύ όμορφο ή πρωτότυπο σε φόντο. Τα ζουζούνια μου δε μου αφήνουν πολλά περιθώρια. Πάντως η μπιμπιμπό από μόνη της νομίζω είναι ό,τι καλύτερο...

Αφιερωμένη σε όλους σας...
Αμαλια μας σ ευχαριστουμε για την αφιερωση

πανεμορφη η φωτογραφια σου :)
 
Φίλε Μακίσιμε ,από όσο ξέρω, στα δύο πρώτα λογότυπα-εικόνες υπάρχουν τα ρούχα του καταλόγου και του ημερολογίου. Το πρώτο λογότυπο-εικόνα με τη ζωγραφισμένη bibi-bo είναι αυτό που κυκλοφόρησε η κούκλα το 1981. Πιστεύω ότι με αυτό το λογότυπο κυκλοφόρησε και το 1978 δοκιμαστικά αλλά για αυτό δεν έχω ακόμη αποδείξεις και το γράφω με κάθε επιφύλαξη.

Στο πρώτο λογότυπο-εικόνα υπάρχουν ρούχα του καταλόγου και του ημερολογίου αλλά και άλλα.

Το ημερολόγιο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Στο δεύτερο λογότυπο-εικόνα υπάρχει το ημερολόγιο και κυκλοφόρησε το 1982. Κι εδώ κυκλοφορούν και άλλα ρούχα που δεν υπάρχουν μέσα στο ημερολόγιο και στον κατάλογο.

Το τρίτο λογότυπο-εικόνα που είναι και το πιο γνωστό κυκλοφόρησε με τη ρόλερ και τη σταρ το 1984. Αντικατέστησε όλα τα προηγούμενα και ότι επανακυκλοφόρησε από ρούχο και κούκλα είχε πάνω αυτό.

Αυτά έχω βρει. Όποιος έχει κάποια παραπάνω πληροφορία καλοδεχούμενη.

Φίλη Αμαλία πολύ όμορφη η φωτογραφία και σε ευχαριστώ για την αφιέρωση.
 
EL GRECO ήσουν κατατοπιστικός. Κάποια στιγμή θα πρέπει λίγο να ενώσουμε τις πληροφορίες μας σχετικά με τα ρούχα που μεχρι τωρα έχουμε δει που δεν ανηκουν σε ημερολογιο και καταλογο αλλά ανηκουν στην πρωτη περίοδο. Ειναι πολύ ενδιαφέρον αυτο νομίζω και ακόμη ποιο ενδιαφέρον με ποιο τρόπο καταλαβαινει κανεις οτι προκειται για ρουχο bibi-bo!

Amalia13 έχω να πω ότι ζηλέυω πολύ αυτά που βλέπουν τα μάτια της bibi-bo και τον τόπο που ζει! Πραγματικά είστε πολύ τυχερές (κι εσυ και η bibi-bo μαζί σου)! :) :)
 
Φίλε Μακίσιμε, ευχαρίστως να το κάνουμε. Εγώ τα ρούχα της bibi-bo τα αναγνωρίζω από τα κουμπάκια. Το δυσκολο είναι στη Β΄περίοδο που δεν έχουν πια κουμπάκια.
 
makisimos είπε:
Amalia13 έχω να πω ότι ζηλέυω πολύ αυτά που βλέπουν τα μάτια της bibi-bo και τον τόπο που ζει! Πραγματικά είστε πολύ τυχερές (κι εσυ και η bibi-bo μαζί σου)! :) :)
+100000000000!!!
 
Φιλη d@redevil σε ευχαριστώ πολύ για το γύρισμα της φωτογραφίας που δυσκολεύτηκα να το κάνω εγώ χτες αν και το προσπάθησα. Φίλη κατερίνακ,μακίσιμε,ελ γκρέκο και angel grig σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακίσιμε κι εγώ ζηλεύω πολλές φορές όσους ζουν στην πόλη η επαρχία έχει πολλές ομορφιές αλλά το χειμώνα είναι ζόρικα πίστεψέ με. Φίλε ελ γκρέκο πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που μας δίνεις πάντα σε ευχαριστούμε.
 
Ωχ ρε παιδιά, ας με σταματήσει κάποιος.... Την έχω καταβρεί με τα κολάζ και δεν σταματάω με τίποτα...!!!

ΚΑΜΒΙΑ κάνε με ban να ηρεμήσω :p

attachment.php
 
Φίλε Μακίσιμε, πολύ όμορφο και αυτό το κολάζ και γιορτινό. Οι σταρ πάντως έχουν ένα άλλο αέρα. Σταρ όνομα και πράμα.

Φίλα Αμαλία να σαι καλά.
 
Τι να πει κανείς και για αυτό το κολάζ...απίθανο μακίσιμε.να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για την τελευταία φωτογραφία στο κολάζ με το φουξ φόρεμα τι φόρεμα τελειο ειναι αυτό...ειναι α περιοδου;
 
Amalia15 ναι ειναι Α περιόδου αλλά εκτος καταλόγου. Πιθανόν είναι στην εκπνοή των ρούχων της Α περιόδου γιατι η κουκλα αυτη αγοραστηκε απο παιχνιδοπωλείο, που σημαίνει ότι δεν έγιναν οι αλχημείες που είχαμε δει να συμβαίνουν σε άλλους εδώ μέσα. Και επειδή το κουτί στο οποίο ηταν μέσα η κουκλα αυτη είναι απο το κουτι με το τριτο λογότυπο και πριν κυκλοφορήσουν οι μαυρισμενες bibi-bο, πιθανολογώ οτι πρόκειται για ρούχα πιο απλά απο του καταλόγου/ημερολογίου, που όμως είχαν μια Α ποιότητα ακόμα.

Επισης αυτη η κουκλα ειχε πανω της και μια μποα ροζ χρώματος η οποία δυστυχως ειχε λιώσει εντελώς και ο καταστηματάρχης την ειχε πετάξει. Μεσα στο κουτί υπήρχαν αρκετά χνούδια κι έτσι ρωτησα και το έμαθα. :)

Amalia σου ξαναπερνάω μια παλιότερη φωτό που είχα αναβάσει ξανά και δείχνει ουσιαστικά ποιες bibi-bo A περιόδου είχαν κυκλοφορήσει, ποιες χρονολογίες και πως τις διαχωρίζουμε ανα περιόδους και θα σου λυθούν οι απορίες.. :)

attachment.php
 
Μακίσιμε χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες υπέροχο και αυτο το φόρεμα κ ολα στο κολάζ οπως και οι κούκλες...εχω μια αδυναμία στην α περίοδο και στις κούκλες αλλά και στα ρούχα
 
Πωπωπω!! Πράματα και θάματα βλέπω!!Συγχαρητήρια σε όλους για τις υπέροχες φωτό!!! Πρώτα από όλα καλό μήνα!!

Μια λοιπόν που έρχονται τα Χριστούγεννα και έχουν ήδη ξεκινήσει τα μπουκώματα με μελομακάρονα, κουραμπιέδες,δίπλες και δε συμμαζεύεται, η bibi bo σας προτείνει πρωινή γυμναστική μέχρι νεοτέρας :p

Έτσι, για να γλιτώσουμε τις άλλες...δίπλες και τα κιλά των εορτών!!

attachment.php
 
Φιλη σουφλέεεεε επιτελους επεστρεψες :) και μαλιστα πολυ δυναμικα με μια υπεροχη φωτογραφια. Σε ευχαριστουμε πολύ και σου ευχομαι προσωπικα να εισαι παντα καλα και να μας φτιαχνεις τη διαθεση με τις υπεροχες φωτογραφιες σου και κυριως με το ποσο ομορφα γραφεις παντα!!!αυτο με τους κουραμπιεδες δεν επρεπε να το διΑβασω η καψερή τετοια ωρα...♡♡♡♡
 
Η bibi-bo star σας εύχεται καλό χειμώνα και καλές γιορτές!

Η bibi-bo star σας εύχεται καλό χειμώνα και καλές γιορτές!

Το συγκεκριμένο χρυσό φόρεμα που φοράει η bibi-bo κυκλοφόρησε σε δύο παραλλαγές στη σειρα σταρ: στη μία με μανίκια και στην άλλη με μπόα.



attachment.php


Υ.Γ.Φίλη soufle πολύ ωραία η φωτογραφία σου και οι κούκλες σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
 
Φίλε ελ γκρεκο πραγματικές σταρ οι μπιμπιμπό σου. Είναι απίστευτο το πόσο υπέροχα τις φροντίζεις είναι πανέμορφες. Καλές γιορτές και σε σένα ♡♥♡♥♡♥
 
[edit] greeklish [/edit]

DSC_2283.jpg :sweet_kiss:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
tania bibi bo καλωσόρισες, πολύ ωραίες οι κούκλες σου.
 
φιλη soufle και φιλε EL GRECO πολυ ομορφες οι φωτογραφιες που ανεβασατε!!

καλες γιορτες σε ολους :)
 
Πίσω
Μπλουζα