Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Καινούργιο απόκτημα η Lil Lei?Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Η φίλη της Bibi bo μόνο ένα σύνολο είχε?
 
Φίλε EL GRECO σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση...!!! Αυτη την οικογενεια ΒΟ την αγαπαω όπως είπες γιατι θυμάμαι πολύ εντονα ότι την ειχα δει σε διαφημιση στην ΕΡΤ πίσω στο μακρινό πια '80 και μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση γιατι ηταν τρομερη εξελιξη για την εποχή, ξαφνικά να ξεφυτρωνει μια ολοκληρη οικογενεια της BIBI-BO από το πουθενά και μαλιστα με τόσα αξεσουάρ για τα διδυμακια...! Για την ακριβεια μονο αυτο θυμαμαι απο την μπι μπι μπο .. χαχα :p :p Μετα με εσας εδω έγινα κι εγώ ειδικός..!! :p
 
Πω πώ! :) Τι ομορφιές είναι αυτές! :flower:

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αφιέρωση - πάντα "φωτίζεις" τις οθόνες μας με τις δημιουργίες σου! :)

Ερώτηση: τα διδυμάκια δεν είχαν ονόματα? Κάτι αχνοθυμάμαι ότι πρέπει να είχαν και μάλιστα ήταν ομόηχα... Λάθος θυμάμαι? :xm:
 
Λάθος θυμάσαι :p :p :p

Ουδεμία βελτίωση υστερα απο 130 σελίδες με τόσες πληροφορίες για την bibi-bo... χαχαχα :p
 
Χαχαχαχα! :D Άστα, είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως! :D

(μήπως να το ξαναπιάσω το θέμα από την αρχή? Ίσως να υπάρχει ελπίδα!.... )
 
φιλε EL GRECO ευχαριστουμε πολυ για τις υπεροχες φωτογραφιες και την αφιερωση :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα κοντινα πλανα που αναδεικνυουν ακομα περισσοτερο την ομορφια της bibi bo:)
 
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Φίλη spirtoulis έχει δύο, ένα φούξια και ένα ανοιχτό πράσινο,νομίζω ακόμη φορέματα η Lili-Lei. Εγώ έχω το πρασινωπό.Κάποια στιγμή θα το βάλω και αυτό. Δεν είναι καινούργιο απόκτημα η κούκλα.
 
Bibi-bo "Πόρτο Φίνο"

Αφιερωμένη στην Mytinyworld που λείπει πολύ από το φόρουμ και που έχει προσφέρει τόσα πολλά γι αυτό το θρεντ!! :flower: :flower:

Nα ευχηθώ και καλή επιτυχία σε όλους μας, σε αυτό που θα επιχειρήσουμε??? Κι όπου βγάλει...!! ;) ;) ;)

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ελ Γκρέκο ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν θα μπορούσε κάποιος να μας βγάλει και μία φωτογραφία το μηχανισμό της Lil Lei, εννοώ που βρίσκεται το σκοινί.
 
Φίλε makisimo πολύ όμορφο το Πόρτο Φίνο και πολύ όμορφη και η αφιέρωση.

Φίλη spirtouli σου βάζω δύο φωτογραφίες όσο μπορούσα πιο κοντινές από το σημείο που έχει η Lili-Lei το κορδόνι.

P2252544.jpg

P2252541.jpg
 
El Greco ευχαριστώ για τις φωτογραφίες, πάντως η Lil Lei για την εποχή της ήταν προχωρημένη κούκλα, πολύ λίγες fashion dolls ήταν ομιλούσες τη δεκαετία το 80. Την μόνη που θυμάμαι εγώ ήταν μία barbie είναι η teen talk barbie που έλεγε το math is tough to 1991.
 
Φίλε ελ γκρεκο σε ευχαριστω πολυ για την αφιέρωση. Πανεμορφη οπως παντα η μπιμπιμπό πραγματι μισ σταρ... καλη επιτυχια κι απο μενα στην προσπαθεια επανακυκλοφοριας της μπιμπιμπο!
 
bibi-bo Σανέλ

Φίλες spirtoulis, Amalia σας ευχαριστώ και φίλη spirtoulis συμφωνώ μαζί σου.

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης. Καλό μήνα λοιπόν και από τις 21,αργεί λίγο ακόμη, μπαίνουμε στην άνοιξη.

Και από τη bibi-bo μας:

Η bibi-bo πάει στο θέατρο. Καλά που της πήρατε το κομψό ταγιεράκι σανέλ. Αυτό είχε το ημερολόγιο της bibi-bo το μήνα Μάρτιο. Το ημερολόγιο κυκλοφόρησε το 1981 και το 1982.

attachment.php


attachment.php

 
πανεμορφες οι φωτογραφιες της bibi bo Σανελ!!!

ευχαριστουμε και παλι φιλε EL GRECO:)

καλο μηνα σε ολους :flower:
 
Πολύ κομψό το σανέλ φίλε ελ γκρέκο! Σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες !
 
Φίλες katerinak, Amalia34 σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Να είστε καλά!
 
Εχω να σας αναγγείλω ότι η συνέντευξη έγινε, η κυρία Ειρήνη ήταν απίστευτα ευγενική και γλυκιά, δυστυχως λόγω ηλικίας δεν θυμόταν χρονολογίες, αλλά μου είπε πράγματα που αναρωτιόμασταν για πολύ καιρό!!Εκρεμμεί ακόμη μια συζητηση μαζί της για να ψάξει κάποια πράγματα που την ρώτησα και σύντομα με την βοήθεια των διαχειριστών θα αναρτήσουμε αυτή την συνέντευξη!! Το μονο που έχω να πω είναι ένα: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ και ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για όλα αυτά που μου περιέγραψε!! :flower:
 
Πόσο σε ζηλεύω για αυτό που βίωσες.... ανυπομονώ να δω αυτη την υπέροχη κυρία και να ακούσω όλα οσα θα σου λέει για την μπιμπιμπό μας...
 
Πίσω
Μπλουζα