Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Φίλε makisimo απλά: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
bibi-bo Καρτιε Λατεν

Η bibi-bo φοράει το ανοιξιάτικο κουστούμι Καρτιε Λατεν και καλωσορίζει την άνοιξη.

attachment.php


attachment.php


 
φιλε EL GRECO ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες με το πολυ ομορφο συνολο ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ :)

εχω μια απορια: αν αντι για παντελονι υπηρχε φουστα το συνολο θα λεγοταν παλι Καρτιε Λατεν;
 
Πανέμορφο σύνολο πραγματικά ανοιξιάτικο. Και η ρόλερ σου φίλε ελ γκρέκο πανέμορφη και με χρυσαφένια μαλλιά υπέροχα φροντισμένη. Μπράβο σου ♡♡♡
 
Φίλες katerinak,Amalia34 σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Φίλη katerinak αν το σύνολο είχε φούστα θα ήταν διαφορετικό και μάλλον θα είχε άλλο όνομα.
 
EL GRECO είπε:
Φίλες katerinak,Amalia34 σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Φίλη katerinak αν το σύνολο είχε φούστα θα ήταν διαφορετικό και μάλλον θα είχε άλλο όνομα.

σ ευχαριστω για την απαντηση φιλε EL GRECO,ειχα το ιδιο συνολο μονο που αντι για παντελονι ειχε ασπρη φουστα (εφτανε λιγο πιο κατω απ το γονατο),το σακακι ηταν μπλε οπως αυτο που φοραει η bibi bo σου αλλά εκει που βλεπουμε κιτρινο σε μενα ηταν ασπρο.Το μπλουζακι ηταν περιπου το ιδιο,κουμπωνε με 1 κουμπι πισω
 
Φίλη katerinak υπάρχει το Καρτιε Λατεν και στα χρώματα που λες. Με φούστα δεν το έχω δει αλλά η el greco συνήθισε να βγάζει με τα ίδια υφάσματα και άλλα ρούχα παρόμοια με αυτά που διαφήμιζε στο ημερολόγιο και στο bibi-bo address book.
 
bibi-bo Κάρναμπυ Στρητ

Η bibi-bo φοράει το σύνολο Κάρναμπυ Στρητ που υπάρχει στο βιβλιαράκι bibi-bo address book.

attachment.php




attachment.php
 
'Ενα έχω να πω El Greco, είσαι ο φύλακας-άγγελος αυτής της κούκλας.
 
Υπέροχη φίλε ελ γκρέκο και πολύ ωραία χτενισμένη...
 
φιλε EL GRECΟ συμφωνω κι εγω με ολα οσα εγραψαν τα κοριτσια :)

ευχαριστουμε για τις πολυ ωραιες φωτογραφιες!!
 
Φίλες spirtoulis, Amalia34, katerinak σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και σας αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία:

attachment.php
 
το πιο ομορφο κουκλοζευγαρι :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: τυφλα να χουν τ αλλα ζευγαρια (Μπαρμπι-Κεν και Σιντυ-Πολ)

σ ευχαριστουμε φιλε EL GRECO για τη φωτογραφια και την αφιερωση :)
 
Άσχετο: ο Τζον Τζον, τι χρώμα μάτια είχε? Εγώ τα θυμάμαι μπλε....
 
Πολλά ευχαριστώ φίλε ελ γκρέκο για την αφιέρωση. Πολύ ρωμαντική φωτογραφία....
 
Φίλες Amalia34, katerinak να στε καλά. Φίλη D@redevil πράγματι ο Τζον Τζον είχε μπλε μάτια.

Η bibi-bo Σαλούν υποδέχεται την Άνοιξη:

attachment.php


 
bibi-bo Φωτεινό Όνειρο

Η τελευτάια bibi-bo πρώτης περιόδου είναι η bibi-bo Φωτεινό Όνειρο. Κυκλοφόρησε το 1987 και περιελάμβανε η σειρά έξι φορέματα. Τα φορέματα γοήτευαν τη μέρα και έλαμπαν τη νύχτα. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι και αυτό που φοράει η bibi-bo. Το συγκεκριμένο είναι το πιο διαφημισμένο.

attachment.php


attachment.php


 
Καταπληκτικές φωτογραφίες. Το φόρεμα αυτό από ότι κατάλαβα φωσφορίζει στο σκοτάδι και φαίνονται αστέρια? Όποιος το εμπνεύστηκε αυτό είναι τι να πω... μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Μακίσιμε περιμένουμε πώς και πώς τη συνέντευξη με την γλυκιά αυτή κυρία που σχεδίασε ρούχα της μπιμπιμπό... :please: :please:
 
Φίλη Αμαλία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά πιο πολύ ακόμη για τον αγώνα που κάνεις για το petition, την επανακυκλοφορία της κούκλας. :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Φίλε ελ γκρεκο αυτο που κσνουμε όσοι αγαπάμε την κουκλα δεν ειναι τιποτε μπροστα σε οσα εχεις κανει εσυ. Εγω προσωπικα σε σενα χρωσταω το οτι αρχισα να ελπιζω πως θα βρω μπιμπιμπομετα απο τοσα χρονια που την ειχα χασει και σε σενα χρωσταω οσα εμαθα για την κουκλα των παιδικων μου χρόνων. Τι να πω για οσα μου χαρισες για τη χαρα που μου εδωσες για την καλή σου ψυχή. Ό,τι κι αν πω θα ειναι λιγο θα πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ευχή να είσαι πάντα καλά ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
 
Πίσω
Μπλουζα